- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
Gelincik. Canım yüreğine sağlık. Mektubunda çok güzel. O kadar güzel anlatmışsın ki duygularını. Rabbim biz melek annelerine sonsuz sabırlar versin. Kalbini ferahlatsın. Ahirette meleklerimizle buluşmak ümidiyle.
inanın yazdıklarınızı hüngür hüngür ağlayarak okudum ve hepinize-hepimize Allahtan sabır diliyorum. çok istemiştik çok beklemiştik bizde yavrumuzu 2 yıl denedik olmadı 3. yıl aşılamalara başladık yine olmadı 4.yıl tüp bebeği denedik ilk denememizde ne mutlu ki pozitif sonuç aldık o kadar mutluydukki yeryüzünde bizden başka kimse yoktu. daha ne eli vardı ne kolu vardı sadece hücreydi biliyorduk ama o bizimdi aşkımızın meyvesiydi büyüyecek koca insan olacaktı hatta erkekse asker olup paşa çıkacaktı kızsa doktor olup anne babasının çektiği sıkıntıları çekmemesini sağlıyacaktı. biliyorduk daha çok erkendi bunları konuşmak için ama ikimizde kendimiz tutamıyorduk o kadar bekelemiştikki onu. ömrümün en güzel 6 haftasını yaşattı bana. bir anda kanamam başladı hemen tüp bebek merkezine gittik ben o arada gitti beni bıraktı diye ağlarken kısa süreli bir mucize yaşadım kese duruyordu ama hala gebelik materyallerini atıyordu vücudum doktor bir embriyonun diğerine göre geç geliştiğini düşen parçaların ikinci bir bebeğe ait oldugunu söyledi diğer kesede şimdilik sorun yok dedi. o anda sevinçle karışık bir hüzün yaşadım ama yinede duruyordu bebişim bırakmıyacaktı beni. hemen hastaneye yatışım yapıldı. olmuştu işte kanamam durmuştu bırakmamıştı beni canımın içi. doktor 2 gün sonra bakalım ultrasonla daha fazla zedelenmesin dedi. o 2 gün hiç kanamam olmadı. büyük bir korkuyla ultrasona girdim ve yoktu kese sönmüştü oda gitmişti rabbimin yanına. biliyorum okuduklarımdan anladığım kadarıyla benden çok daha büyük acılar yaşayanlar var evlatlarını kucaklarına aldıktan sonra kaybedenler var Allah hepinize sabır versin ama bu öyle bir ateşmişki insanın içine düştüğü anda yakıyormuş 2 ay oldu hala yangınım devam ediyor.normal yollardan olma şansı çok düşük bizim bu daha da üzüyor.dilerim isteyen herkes bir an önce kavuşur yavrularına dilerim kimse bu acıyı tatmaz birdaha.
arkadaşlar rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,kimseyi evladıyla sınamasın.bu acıyı yaşamayan bilemez.bende 27haftalık bebeğimi kaybetmiştim.acısı hiçbirzaman geçmiyo,hep yürek dağlıyor ama zaman geçtikçe hafifliyor.çok şükürki rabbim bana yavrumun acısını hafifleticek bir melek gönderdi,nurtopu gibi bir oğlum oldu.bana üzülme,gençsin,birdaha çocuğunuz olur dediklerinde insanlardan nefret etmiştim.ne olur umudunuzu kaybetmeyin.onlar bize cennetten kardeşlerini göndercekler.rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin.onlar bizim şefaatçimiz.
Allah sabırlarınızı bol versin çok fazla okuyamadım dayanamadığım için bol sabırlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?