- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
ALLAHIM SABRIMIZI VERSIN YA CANIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERIMIZIN KARDESLERINI GONDERSIN MEVLAM HIC KIMSENIN KUCAGINI BOS KOYMASIN DAYANMAK COK ACI AMA BASKA CAREMIZ YOKEMEĞİM bugün sensiz 10. günüm senin karnımda öldüğünü 18 martta öğrendik dünyam karardı 20martta seni ölüme doğurdum simsiyah saçların küçücük bedenin gözümün önünden gitmiyor en baştan beri risk vardı 15 günde bir doktora gittik ama hiç bir işe yaramadı seni yaşatamadım böbreklerin çalışmıyormuş anneciğim doktorlar öyle söyledi doğsan da fazla yaşamazmışsın Allah çektirmedi diyorlar doğarken bile anneni hiç üzmedin çok kolay bir doğum oldu göğüslerim süt doldu ama seni emziremedim seni kucağıma alıp öpüp koklayamadım hep aklımdasın canım herkes Allahtan diyor ağlama artık diyor gözyaşlarımı içime akıtıyorum seni her şeyden çok seviyorum Allah seni bizden daha çok seviyormuş ki yanına aldı artık cennettesin beni affet anneciğim hareketlerini farkedemedim suyunun bittiğini anlayamadım rüyalarımda seninleyim sen hep içimde olacaksın
ben bebeğimi çok özledim 12 gün koklayabildim sadece sonra toprağa verdim ben doyamadım saramadım toprak sarıyor yavrumu çok özlüyorum bebeğimi cennet kokulumu nasıl dayanılır bu acıya nasıl yaşarım 15 gün oldu ama ben 15 gündür yaşamıyorum sanki hep onu arıyorum kokusu burnumdan gitmiyor dayanamıyorum çok zor çooook sanki nefesim kesiliyor içim yanıyor.anasının kuzusuydu yavrum benim mis kokulum annen seni çok amaçok özledi benide al yanına cennet kokulum benimm...
canım kızım bu sana yazdığım ilk mektubum bugün 64.gün oldu senden ayrılalı yavrum seni öpemedim koklayamadım saramadım sana hasret kaldım 15 küvezde kalacak dediler ben nasıl onsuz durucam hergün yanımda olmasını istiyorum onu saatlerce seyretmek istiyorum dedim ama sen sadece 3 gün kaldın sonra beni bıraktın annem şimdi ben nasıl dayanayım 15 yanımda olamamana dayanamazken şimdi bi ömür yoksun canım kızım seni çok özlüyorum dayanamıyorum yokluğuna sen gideli babanıda sevmiyorum onada kızıyorum artık kendimi çok yanlız hissediyorum meleğim hiç olmazsa annenin rüyalarına gel öpeyim koklayayım canım kızım sende haklısın bende senin yanına gelmiyorum o yüzden mi gelmiyosun rüyama kızım kendimi toparlıyıp gelicem seni orada görmeye dayanamıyom annem ne olur sen gel beni bekleme anneni bekletme gül kokulum
canım çok üzüldüm başın sağolsun nesi vardı bebeğinin?bende 18 gün önce toprağa verdim yavrumu ve aynı şekilde babasınada kızıyorum psikolojim hiç iyi değil senin neden oldu nasıl oldu merak ettim
bu arada sabaha karşı geldi meleğim hasretimi giderdim rabbim çok güzel bi duygu evet rüyada olsa çok güzeldi
nefes almanın zorlaştığı bir an yada nefes almaya bile hakkının olmadığı bir an üzerine kaç tane çocuğun olursa olsun unutamadığın yaşasaydı bu kadarlık olacaktı
ewet ilkler asla unutulmaz ben doğuma gittim hastaneye sancıyla fakat bebğimin karnımda öldüğünü öğrendim hemde 40 haftalık kızımı o yüzden bende acısın çok fazla onun doğuma gittim gülerek ama bebeğimi kaybettim ağlayarak çıktım o hastaneden.kızımı toprağın altına verdim o melek kızımı sanki ölmemiş uyuyo gibiydi aynı.ve ellerimden kayıp gitti bomboş kaldı kucağım.
offffff cok kotu yaa ama sunu unutmayın rabbım kulunun kaldıramayacagı yuku vermezmıs ve tek benım basıma bu geldı dıye dusunmeyın okuyun ve gorunkı yalnız degılsınız benden sonra hıc yazılmasın ıstemıstım hıc bır annenın kucagı bos kalmasın ıstedım ama benım melegım ve sızın meleklerınız orada yalnız deıl bır suru arkadası var ınsallah tekrar anne olmayı nasıp eder mevlam bıze:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?