- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
28mavi canım başın sağolsun, ben imde kuzumu yaklasık 11 ay evvel suyum bitince aldılar böbrekleri çalışmıyordu 21 gün diyorum ama bakma sen 21 yıl gibi geldi bize,acı çekti, etimden et kopardılar. şimdi sadece sükunet içerisindeyim, daha fazla acı çekmedi diye avutuyorum kendimi.
hiç bitmezmiş gibi geliyor, herkes için dönerken dünya senin için duruyor biliyorum.ama kabullenmekten başka çare yok. acını boynunda asılı bir kolye gibi taşıyacaksın ama, biraz zaman iyi gelecek emin ol. Şimdi bolca yaşa acını okula başalyınca herşey daha kolay olur. zaman sen istemesende geçer.[/QUO
sağolasın canım böbreklerinin çalışmadığını nasıl anladılar biz otopsi istedik sonuç çıkmadı doktorun söylediği ölüm sebebi böbrek yetersizliği idi
canım meleklerim sizi içimde taşıyamadığım için affettiniz mi beni? sizler başka bir dünyadasınız şimdi artık ama bu dünyada yanımda olan herşeyden daha çok yanımdasınız sizi her an hissediyorum hep sizinleyim en yakınım sizlersiniz birbirimize dokunamasak göremesek sarılamasak öpemesek de her dakika sizinleyim ve her biten günle size biraz daha yaklaştığımı hissediyorum bebeklerim.
canım kızım benim annen seni çok özlledi sensiz yaşamak annene çok zor geliyo oysa ne umutlarla hayallerle beklemiştim seni sabretmiştim mevlam verecek demiştim iki senenin sonunda güldürdün yüzümü yavrum seninle yaşadığım sekiz ay belki ağrılarım bulantılarım dayanılmayacak hal aldı ama yinede ömrümün en güzel sekiz ayıydı acaba daha o kadar mutlu olurmuyum evet olurum ahirette kavuşunca sana yavrum ama ben böyle olmaya devam eersem sana kavuşamıycam yavrum hayyattan bıkmışım sana kavuşmak için allah bağlanmam lazım ibadetimi yapmam lazım kızım içimden hiç bişey gelmiyo sadece seni özlüyorum seni istiyorum akşam babanla konuştum oda çok özlemiş seni dayanamadı fazla konuşmak istemedi gene lafı değiştirdi sakın kızma babana canım kızım oda seni çok özlüyo ama içini dökemiyo dayanamıyo ne olur bizi sensiz bırakma kızım rüyalarımıza gel orda öpüp koklayalım seni
Canım oğlum,
Seni özlemle , ümitle ve sevinçle bekliyorduk, artık doğumuna az bir zaman kalmıştı 36. haftam bitiyordu ve ben doğum iznine ayrılacaktım, kontrole gittiğimde kalbin durmuştu, hiç ses yoktu o an dünyam başıma yıkıldı ne yapacağımı bilemedim şok oldum , her şey çok normal gidiyordu oysa ! Sana bir türlü giysiler alamıyordum elim gitmiyordu demek bu yüzdenmiş. Hastaneden boş elle çıktığımda en acısı da bu oldu. Hep içimde bir yerler acıyor. Seni göremedim ama görmek isterdim Allah'a dua ediyorum rüyalarımda göreyim diye, biliyorum gittiğin yer çok güzel , meleğim benim, ışığım. Sen gideli58 gün oldu hep içimde bir yerler acıyor. Mezarının toprağına dokunduğumda bile sana dokunuyor gibi seni içimde hissediyorum meleğim, seni orda bırakmışım bir parçam benden ayrılmış ama biliyorum sen rabbimin yanındasın, ne mutlu bir meleğimiz var diyorum, gerçekten çok acı rabbim bir daha yaşatmaz inşallah gerçi her şey Allah'ın takdiri, veren de alan da rabbim, hakkımızda her şeyin hayırlısını verir inşallah demek ki hakkımızda bu hayırlıymış.
canım bebeğim seni çok özledim
sensizlik inan çok zor.
negüzel melek kardeşlerin annelerine
kardeşlerini yolluyor negüzel hamile kalıyorlar
bebegim bende kardeşini istiyorum
çok kötüyüm buğünlerde umutsuzum öyle yaşıyorum sanki
lütfen Allahım bizlerede o duyguları tekrar yaşat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?