- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
2009papatya Allah sabırlar versin. Ben de oğlum Metemi gelişme geriliği nedeniyle 29 haftalık dünyaya getirdim. 2,5 küvezde yaşadı benim oğlum ama ne yaşamak,hergün iğnelerle delinmedik yeri kalmadı, ameliyat oldu, diyalize girdi, çekmediği acı kalmadı. Ben hergün onun çektiği acıları gördükçe kederimden öldüm. O kadar uğraşa rağmen kurtulamadı yavrum melek oldu bizi bıraktı. Keremin acı çekmeden gitmiş bu dünyadan, şimdi çok güzel bir yerde bunu düşün kendini teselli et arkadaşım. İnşallah Allah bize yeniden anneliği nasip eder de yaramız biraz olsun sarılır.
canım yaramı nasıl sardın anlatamam sana...benim oğlumda küvezde kalıp yaşam savaşı vereceğini düşündükçe içim parçalanıordu nasıl olacak nasıl nefes alacak nasıl yemek yiyecek diye çok araştırdım durdum ama hiç bir yanıt olumlu değildi...
allahıma hep bir çıkış doğru çıkış yolunu göster dedim ve bana oğlumun acı çekmeden bendi de hergün o acı çekerken öldürmediği için çok dua ediyorum...
inan şuan seni o kadar derinden yaşıyorumki ağlamadan duramıyorum...kıyamam bende metene....canım...tanımıyorum seni ama o kadar üzüldümki anlatamam sana...arkadaşım allah sabrını versin görmek çok zor...
oğlumun yanında da bir mete bebek yatıyor biliyormusun...her gidişimde o kadar çok bebecikler varki kahroluyorum hepsine ayrı ayrı....
Peki senin sorunun belli mi? Ne zaman doğum yaptın?
Canım ben 2009 nisanında doğum yaptım. Oğlumu kaybettikten sonra bir sürü test yaptırdım bende kan pıhtılaşmasına eğilim çıktı. Gerçi çok önemli faktörlerde mutasyon yok ama yine de ondan başka neden bulunamadı. Sen de muhakkak kan pıhtılaşması testlerini yaptır. Ben 6 aydır folbiol, bemiks ve asprin kullanıyorum tekrar hamile kalınca da hergün kan sulandırıcı iğne vurulacağım. Ben doğumdan 9 ay sonra tekrar hamile kaldım ama o da maalesef 6. haftamda düşükle sonuçlandı. Allah kısmet etmedi mi etmiyor işte. 2 aydır tekrar korunmuyoruz. Geçen ay olmadı belki bu ay gelir bebişim de yüzüm biraz olsun güler. Ben genelde erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğindeyim. Orada çok güzel bir arkadaşlık ortamı oluştu. Sen de gel sohbetimize katıl istersen.Birbirimize destek oluyoruz. Hem hamilelerimiz de çoğalmaya başladı, onları gördükçe umudumuz artıyor. Gel canım paylaş rahatla, bu yük tek başına kaldırılmıyor.
annenin gülü kızım ilkim bebeğim benim seni çok özledim buğün doktora gittik kardeşini görmeye kardeşinin kalp atışları zayıfmış korkuyorum biraz tabi seninki kadar acı vermez ama kaybetmekten korkuyorum ne olur kızım benim için dua et biliyorum sen mevladan istedin kardeşini senin için gönderdi almasın kardeşini senin hasretini birazda olsa onda dindireyim onun kokusunu içime çekebileyim melek kızım buğün öyle güzel bi hava vardıki herkezin kucağında bebeişleri babana dedim şimdi kızımız tam kucağa gelecekti alıp alıp gezmelere çıkıcaktık babanda dedi şimdi benim aklımada o geldi sensiz hiç bişeyin tadı yok hiçbişey bizi mutlu etmiyo kızım seni çok özledik babanda seni rüyasında görmek istiyo onun rüyasınada gel öpsün koklasın seni balım
allah sabir versin ya cok üzüldüm ama korkamyin okadar dua edin insallah bu öyle olmaz siz yeterki dua edin allah yardim eder hic süphesizki o sizin en derinlerinizde olani bilir kardesim biri gider hasreti kalir ama belki acisini dindirecek biri gelir pek birine nasihat vemeyi bilmm ama bukadar geldi elimden :teselli::1hug:
dr. korunmayın dedi diee korunmuyoruzz ama paranoyakk oldum iyicee 3. ayım yine regl oldum dün işede gidemedimm sancıdan metapolizmam bozuldu resmengünüm geçince harekett edemiyorum adetaa belki hamileyimdir diee allahım lütfen gönder meleğimii banaa gerii çokk bekletmee bu acıyıı yaşayann bilir ancak duaa edinn rabbimin hikmetii çok büyükk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?