- 7 Nisan 2015
- 9
- 10
- 1
- 39
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.461
canım diğer bebeğin için çok üzüldüm. oğlun küvözden çıktı mı? allah sabırlar versin.Merhabalar aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okuyorum acım daha çok artıyor şuan minik bebeğim canım oğlum 34 gün oldu hâlâ küvezde hayati riski var.. ikizi olan canım kızım güzel yüzlüm doğduktan 10 gün sonra cennet kuşu oldu dayanilması çok zor bir imtihan kalbim acıyor Allah'ım bizlere sabir versin bebeklerimizin şefaatini nasip etsin
Başın sağolsun arkadaşım cok ama cok zor bir aci seni anlayabiliyorum.Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin.Acini desmek gibi olmasin arkadaşım 2 aylik vefar etti demişsin bir rahatsizligi mi vardi yavrunun kucagina alip alistiktan sonra daha zor olsa gerek Rabbim dayanma gücü versin.Bebeğim,oğlum ben seni görmek için gün sayarken bu gece ellerime cansız bedenini verdiler.Biliyordum hissediyordum dünya güzeli bir oğlum olacağını gerçekten de öyleydin baban gibi kapkara gözlerin vardı.Minik minik ellerin parmakların vardı.Ama olmadı oğlum aldı rabbim seni benden.Ben senin için hayaller kurarken bunu yaşamak o küçük cansız bedenini almak varmış avuçlarıma.Bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum.Sanki bir rüyadayım kabus dolu bir rüyadayım uyanıcam ve sen karnımdaymışsın gibi hissediyorum.Ama yoksun çoktan gittin benden.Olsun birtanem rabbim verdi rabbim aldı seni benden.İnşallah kardeşlerin olur.Ama asla sen ömür boyu aklımdan kalbimden çıkmayacaksın.Ne mutlu sana ki bu iğrenç dünyayla tanışmadan cennete gittin.Seni kucağıma almak babana benzeyen o gözlerini doya doya izlemeyi çok isterdim ama kaderimiz buymuş.Ben yanına gelirmiyim görürmüyüm seni bilmiyorum ama senin beni beklediğini biliyorum bebeğim.Tanışamadık elele tutuşamadık ama seni çok seviyorum.Herşeyden çok seviyorum.İnana bana babanda çok seviyor ve asla unutmayacak.Cennetinde mutlu yaşa seni hiç unutmayacağım bebeğim...01,02,2015 gecesi 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ona yazdığım ilk ve tek mektup.
Allah rahmet eylesin arkadaşım Rabbim sabir versin gercektennn zorr hemde cok zor diger yavrularina sağlıklı sihhatli ömür nasip etsin.bende persembe gunu ogrendim bebegimin öldügünü ve cuma normal dogumla dogum yaptim oglumuellerimle kefenledim be 2 gundem beri sütüm geliyo goguslerim sizliyo emzirme hayali kurup o gunleri yasayamamamk cok aci allahim hepimize sabir versin ben diger 2 oglumla avunuyorum artik :'(
basın sağolsun canım Allah sabırlar versin.Bebeğim,oğlum ben seni görmek için gün sayarken bu gece ellerime cansız bedenini verdiler.Biliyordum hissediyordum dünya güzeli bir oğlum olacağını gerçekten de öyleydin baban gibi kapkara gözlerin vardı.Minik minik ellerin parmakların vardı.Ama olmadı oğlum aldı rabbim seni benden.Ben senin için hayaller kurarken bunu yaşamak o küçük cansız bedenini almak varmış avuçlarıma.Bu acıya nasıl dayanıcam bilmiyorum.Sanki bir rüyadayım kabus dolu bir rüyadayım uyanıcam ve sen karnımdaymışsın gibi hissediyorum.Ama yoksun çoktan gittin benden.Olsun birtanem rabbim verdi rabbim aldı seni benden.İnşallah kardeşlerin olur.Ama asla sen ömür boyu aklımdan kalbimden çıkmayacaksın.Ne mutlu sana ki bu iğrenç dünyayla tanışmadan cennete gittin.Seni kucağıma almak babana benzeyen o gözlerini doya doya izlemeyi çok isterdim ama kaderimiz buymuş.Ben yanına gelirmiyim görürmüyüm seni bilmiyorum ama senin beni beklediğini biliyorum bebeğim.Tanışamadık elele tutuşamadık ama seni çok seviyorum.Herşeyden çok seviyorum.İnana bana babanda çok seviyor ve asla unutmayacak.Cennetinde mutlu yaşa seni hiç unutmayacağım bebeğim...01,02,2015 gecesi 2 aylık bebeğimi kaybettim bu ona yazdığım ilk ve tek mektup.
saol canım ben hamileydim iki aylıkken düşük yaptım düşüğümü görmek istedim doktor elime verdi onu gördüm...Başın sağolsun arkadaşım cok ama cok zor bir aci seni anlayabiliyorum.Rabbim bir daha böyle bir aci yasatmasin.Acini desmek gibi olmasin arkadaşım 2 aylik vefar etti demişsin bir rahatsizligi mi vardi yavrunun kucagina alip alistiktan sonra daha zor olsa gerek Rabbim dayanma gücü versin.
amin saolunbasın sağolsun canım Allah sabırlar versin.
Allah sabrını versin arkadaşım inşallah bundan sora sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim sanada bizlerede.saol canım ben hamileydim iki aylıkken düşük yaptım düşüğümü görmek istedim doktor elime verdi onu gördüm...
amin saolunAllah sabrını versin arkadaşım inşallah bundan sora sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip eder Rabbim sanada bizlerede.
saol canım ben hamileydim iki aylıkken düşük yaptım düşüğümü görmek istedim doktor elime verdi onu gördüm...
Saol canim sanada gecmis olsun ben elime alip baktim gozleri var gibi gordum ama daha sonra arastirdigimda onlar goz bosluklariymis parmaklari falan vardi..2 aylık bebeğin gözleri falan oluşuyomu canım merak ettim bende 3,5 aylık kaybettim en son ondan sordum kusura bakma geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?