Cennetteki Meleklerimize Yazdığımız Mektupları Paylaşalım

Geçmiyor gün geçtikçe daha da artıyor

Ah canım ağlayarak okudum kızımın 52si bugün sabahtan beri ağlıyorum, çok benzerlerlerini yaşadım bana da 21 haftalıkken aldır yaşamaz dediler böbreklerinde kist vardı suyum bitti ona rağmen yavrum bi damla susuz doğdu37. Haftamda sezaryanla doğurdum normal doğamazdı suyu yoktu 43 gün direndi 10 gün emzirdim bende benimde şimdi elimde fotoğrafları videoları kaldı bende öpemedim yanağından kıyamadım mikrop kapmasın diye ölüsüne sarıldım öptüm kızımın susuz doğmasına rağmen ciğerleri iyi olması mucize dediler bu değerlerle yaşaması mucize dediler o kadar güzeldi ki yavrum çok direndi annesini bırakmasın diye ama Rabbim daha çok sevmiş güzel meleğini bu pis dünyada bırakmak istemedi , güzel kızlarımız cennete bizi bekliyor Naz Eylem şimdi Ayşe Nehirimle oynuyor Melek'ler onları emzirmek istiyor ama onlar bizi bekliyor annemizin sütünden başka istemiyoruz diyorlar Rabbim bize onlar kadar güzel kardeşlerini yollasın, cennettede yavrularımıza kavuştursun.

Allah razı olsun hamilelerin duası kabul olur derler inşallah bizim gibi bekleyen herkesin kucağı sağlıklı hayırlı evlatlarla dolar.

ALLAHIM SABRINIZI ARTIRSIN MELEK ANNEM AĞLADIM İÇİM ACIDI BENİM OĞLUM YUSUFUMDA MELEK OLDU 3 EKİM 2013 DE DOĞDU 13 EKİM 2013 DE MELEK OLDU ŞİMDİ 15 AYLIK Bİ KIZIM VAR ACIM GEÇTİMİ GEÇMEDİ GEÇMEYECEKTE AMA ŞÜKÜRLER OLSUN BİR TESELLİM VAR RABBİM SİZİNDE YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN CNM ARKADAŞIMM

gözlerim doldu inanın aynı acıyı yaşıyoruz ve aynı şekilde teselli ediyoruz kendimizi Allah ım sabır versin gözümün önüne geldi kızımın arkadaşıyla oynaması siz öyle yazınca canlı kanlı izlemek vardı onları inşallah vakti gelince izlemekte sarılmakta nasip olur kızlarımıza

Kid-j Ben kaybetmişim kızımı 4 gün sonra siz... evde durmayım diye işe girdim bazen ağlama krizlerim tutyo sonra toparlanmaya çalışıyorum.Sen nasılsın biraz daha toparlanabildin mı ..İkinciye cesaret edemiyorum aynı acıyı yaşarsak tekrar naparız diyorum ama çokta istiyorum doya doya sarılıp ablasının yerinede severdim onu diyorum. Eşimde söylemesede ben üzülmeyim diye , o da istiyo tadı başkaymış evladın gerçekten acısı bam başka tabi .Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bebekler verir onların sevgisiyle teselli buluruz .

Allah razı olsun, Allah kızınızı size bağışlasın Rabbim cennette oğlunuza kavuştursun

Ayın 28 i yaklaştıkça içim acıyor kızımı kaybettim 16 sı yaklaştıkça içim acıyor 4 aylık olacaktı bayram yaklaştıkça içim acıyor herkes evladıyla bayram kutlarken biz kara toprağınla resimleri ile avunacağız Toparlanmaya çalışıyorum dakikam dakikama uymuyor kızım saniye aklımdan çıkmıyor ben işe dönmek istemedim iyi ki dönmemiş benden sonra 4 kişi hamile kalmış dayanamazdım. bende çok korkuyorum aynı şeyleri hissediyorum Onuda bu kadar sevebilecekmiyim aslında kızımı geri istiyorum psikolojik olarak hazır değilim sanırım sezaryan olduğu için beklemeliyim ve genetik testleri yaptıracağım neden böyle oldu diye kızımın böbreklerinde kist vardı, sizin normal doğum mu sezaryan mı

Sezeryanmış sizinde doktor ne derdi ben hala gidemedim dr a, inşallah onşarın cennette uçuşan Melek'ler olduklarını bilmek teselli ediyor, Rabbim inşallah cennette kavuştursun, ve ebedi evlat sevgisi nasip etsin.

Oğlum.. Güzel yavrum can parem.. Sana yazmak bana iyi geliyor. Sana yazmak sanki hiç duymadığım kokunu burnuma getiriyor. Yürek sızım, seninle doğan bebekler bir bir büyüyo.. Sen ufacıksın hala gözümde, bana öbür dünyada sonsuz evlat sevgisini yaşatacaksın.. Bak günler geçmezken aylar nasıl geçiyor. Acım geçti mi anne diye sorsan! İşte orada durur kalırım sonsuz masalım... Belki günler aylar yıllar geçer ama içimdeki acın hiç geçmez..
Bu akşam yine seninle aynı dönemde doğan bir erkek bebek gelecek evimize..
Şimdiden o'na nasıl bakarım diye düşünmeye başladım.
Biliyorum içim sızlayacak, içimden kıyaslama yapacağım.. Benim oğlum da yaşasaydı.....
diyen bir çok cümleyi peş peşe sıralayacağım... Biliyorum....

6 ay oldu yüreğimin acısı, sen benden, bu dünyadan göçeli yarım sene geçti.
Ciğerim hala yanıyo, ellerim adın geçince titriyor.

Seni çok seviyorum..
Benim güzel oğlum..
Can yaram..

cnm bnmde sezeryandı ekimde doğum yaptım bi dahaki temmuzda tekrar hamile kaldım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun. Önemli olan senin kendini hazır hissetmen, daha iyi olacağını düşünüyorsan 6. ayın sonunda hemen düşün derim.

benimde sezeryan karnımızda ve kalbimizde yaralarla kaldık ortada .... Allahım dayanma gücü versin.Bende hazır değilim sanırım genetik doktoru teşhis koyamadı bizim elde bişey yok diye. eşimle kanımızdan bakılabiliyomus onun da ücreti fazla geldi .İkinciye olacak diye bişey yok dedi ama gel de bana anlat ya olursa korkusu var.İnşallah yaşamayız aynı acıyı arkadaşım.

6 ay deyince sevindim sezeryanda 2 yıl diyolar çok uzun süre geliyordu.Allah ım nasip eder inşallah sağlıklı sihatli bebekler tüm isteyenlere

Sezeryanmış sizinde doktor ne derdi ben hala gidemedim dr a, inşallah onşarın cennette uçuşan Melek'ler olduklarını bilmek teselli ediyor, Rabbim inşallah cennette kavuştursun, ve ebedi evlat sevgisi nasip etsin.
aminn inşallah bende gitmedim doktora iyi bir doktora gitmemiz lazım hem önceden teşhisi iyi yapabilen hemde moralimizi yüksek tutacak. burdan birbirimize destek oluyoruz yazarakta olsa ..bana iyi geldi çünkü sadece aynı acıyı yaşayan anlıyo içindeki kopan fırtınaları

Yan yana olamasak da sen hep benim yavrumsun, biriciğimsin. İlk göz ağrımsın. Annen seni çok seviyor. Bir gün sana sarılıp seni öpebileceğim hayali ve umuduyla kendimi avutuyorum. Mutlu ol yavrum, Allah'a emanet ol.

günler çok çabuk geçiyor Naz ım sana yaklaşıyorum diye seviniyorum bazen çok değişik duygular içindeyim.. Dün kuzenin doğdu ikinizde karnımızdaydınız yanımızda olmanızı hayal ediyorduk ben hepten hayallerinle baş başa kaldım.Kuzenin çok tatlı aynı yerde aynı odada dogdunuz.Yoksun ya ağlamıyorsun ya acıktım diye öyle içim acıyor ki bilmiyorum nasıl geçecek bu sancılar.Seni Çok Özledim ...

Zeynep durum kizimmm
Bugün melek oluşunun üçüncü yılı son kez bugece karnimda kıpır kipirdin
Suan kız kardeşin yanımda Rabbim sonsuz şükürler olsun
Seni asla unutmayacağım ilk göz ağrım yazamıyorum bile bogazim düğüm düğüm gözlerim dolu dolu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…