- 16 Haziran 2016
- 38
- 37
- 8
- 37
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.841
Allah rahmet eylesin Rabbim bizlerede nasip eder inşallah melek bebeklerimize kardeşler Allah ım uzun sağlıklı ömür versin meleğinizin kardeşineZeynep durum kizimmm
Bugün melek oluşunun üçüncü yılı son kez bugece karnimda kıpır kipirdin
Suan kız kardeşin yanımda Rabbim sonsuz şükürler olsun
Seni asla unutmayacağım ilk göz ağrım yazamıyorum bile bogazim düğüm düğüm gözlerim dolu dolu...
Amin canım sizleri çok iyi anlıyorum üç sene önce bu saatlere suni sancı vermişlerdi biri gelip ağlama üç sene sonra ikinci kızın yanında olacak deselerdi inanmazdim Rabbim büyük şükürler olsun Rabbim sizlerede nasip etsin bu duyguyu..Allah rahmet eylesin Rabbim bizlerede nasip eder inşallah melek bebeklerimize kardeşler Allah ım uzun sağlıklı ömür versin meleğinizin kardeşine
Allah sabır versin arkadaşım hepimize de benim de tek tesellim birgün yanına gidip göreceğim oluyor Allahım sağlıklı sıhatli kardeşlerini gönderir bize inşallah biraz olsun acımız hafiflerCanım oğlum.. İbrahim...
Sensiz geçen 8 ay bıraktım geride, zamanın nasıl geçtiğini anlamadım..
Çok zor geçti, günler aylar. .
Hep acın içindeydi yavrum, hep acın benimleydi..
Sana bir burada bir de rüyalarımda sesleniyorum..
Senin hasretin bazen yolun ortasında, bazen başımı yastığa koyduğumda,
bazen etrafımda senin zamanında doğan bebekleri gördüğümde daha çok dağlanıyor.
Senin yaran hiç iyileşmedi, hep içimde kanıyor!
Bir tesellim var sadece, o da sana ahirette kavuşma fikri..
İnancım beni ayakta tutuyo.. Kardeşini bekliyoruz, henüz gelmedi..
Hamile kaldığımda, birlikte geleceğiz mezarına.. Çiçekler getirip ekeceğiz..
Toprağında kök salsın diye.. Seni o kadar özledim ki, gözyaşım yine durmuyor!
Ah oğlum ah annem, etraftaki bebeklere bile sarılınca pişmanlık hissediyorum!
Sen üzülme sakın olur mu kuzum...
Annen bu yalan dünyada senin kadar kimseyi sevmedi, sevmeyecek..
Senin acın dinmeyecek.. Benimle toprağa gelecek..
Can yaram diyorum sana,
canımdaki en çok acıyan yara senin hasretindir!
HASRETİMİZDİR..
Baban ve ben seni çok seviyoruz.... Çok özlüyoruz!
Allah sabır versin arkadaşım hepimize de benim de tek tesellim birgün yanına gidip göreceğim oluyor Allahım sağlıklı sıhatli kardeşlerini gönderir bize inşallah biraz olsun acımız hafifler
aminn aminn canım düşmanım bile yaşasın istemem bu acıyıAmin kardeşim, derdimiz zor, ama Rabbim büyük!
Bir can paresi bekliyorum, oğlumun yeri dolmayacak..
O hep kalbimde yaşayacak!
Rabbim bizlere bir daha evlat acısı yaşatmasın. . .
Başın sağ olsun arkadaşım, Rabbim tekrarını yaşatmasın. Gelişme geriliğinin sebebini bulamadılar mı? Genetik testler içinde trombofili panali de var mıydı? Belki sende de bende olduğu gibi kan pıhtılaşması vardır ve bebeğin yeterli beslenemediği için fetal gerilik başlamıştır. Çünkü fetal gerilikle birlikte suyunun da azalması sanki bebeğin yeterli beslenemediğini gösteriyor. Bu da pıhtılaşma olasılığını arttırıyor canım. Ben de oğlumu 36.haftada kaybettim. Birden kalbi durmuş meleğimin. Yapılan testlerin sonucunda pıhtılaşma hastası olduğum ortaya çıktı. Vücudumun oluşturduğu kan pıhtısı bebeğimi besleyen kordonu tıkayarak beslenmesini önlemiş ve kalbi durmuş meleğimin
Normalde kan pıhtılaşması olan hastalarda fetal gerilikle birlikte, suyun azalması görülür ama maalesef bizde böyle bir şey olmadı. Sadece hareketleri azalmıştı oğlumun, hatta bu sebeple de kaybetmeden 3 gün önce kontrolümüz daha gelmemesine rağmen Dr.a gitmiştim ama her şeyin normal olduğunu söyleyip, gönderdiler. 3 gün sonra da kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim oğlumun
Rabbim hiç birimize tekrarını yaşatmasın bu acının ve en tez ve hayırlı zamanda meleklerimizin kardeşleriyle doldursun kucaklarımızı...
her ikinize de sonsuz sabırlar diliyorum ve zamanı geldiğinde cennette sizi bizleri karşılayacaklar inşallah diyorum.
ben sizlere göre çok daha küçükken kaybettim ama şimdi kan pıhtılaşma konusunu okuyunca sormak istedim Yasemin, bu gebeliğinde nasıl önlemler alınıyor?
benim de Trombofili paneli yapıldı, haftaya sonuçlarımı alacağım. bir sebep bulunursa için rahatlar mı daha mı üzülürüm onu da bilemiyorum ya.
Kesinlikle için daha çok rahatlayacak. En azından önlem alabileceğin bir şey var çok şükür. Şuan coraspin ve kan sulandırıcı iğne olarak hibor 7500 kullanıyorum. Rabbim sana da sabır versin. Küçük de olsa kayıp insanı çok üzüyor. İlk bebeğimden önce bir kimyasal gebelik yaşamıştım, onda bile o kadar çok üzülmüştüm ki...
Rica ederim ne demek canım. Amin Rabbim inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür. İnşallah sana da en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder Rabbim. İnşallah kaybettiğin oğlunun yerine Rabbim sana tekrar hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bir erkek evlat nasip etsin...Haftaya cuma testin sonuçları çıkacak ve o gün aynı zamanda benim regli günüm. Diyorum ki Rabbim mucizesini gösterse iki güzel haber birden alsam, üstelik kaybettiğim oğlumun doğumu bu kadar yaklaşmışken. Bu arada 14 haftalıktı oğlum gittiğinde. Cevabın için teşekkür ederim, bu hamileliğinden beri takip ediyorum seni. Hayırlısıyla sağlıkla doğsun bebeğin ve upuzuuun güzel ömrü olsun inşallah.
Rica ederim ne demek canım. Amin Rabbim inşallah bu defa hepimizin yüzünü güldürür. İnşallah sana da en kısa ve hayırlı zamanda nasip eder Rabbim. İnşallah kaybettiğin oğlunun yerine Rabbim sana tekrar hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü bir erkek evlat nasip etsin...
_Verda_ Allah sabır versin canım ne güzel kelimelere dökmüşsün duygularını bende günlüğüme yazarım kızıma biraz olsun iyi hissettiriyo sağlıkla kucağına alırsın inşallah İbrahim in kardeşini annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?