- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
- #1.861
Şuan hamile olmana çok sevindim senin adına benim Bebeğimin hasretini bi nebze olsun dindirecegim bi bebeğim yok henüz daha çok yeni AcımMihrabım..
Biliyorum çok mutlusun huzurlusun acidan sizidan uzak en guvenilir yerdesin...
Annem ne kadar tuhaf biliyor musun canindan can doguyor ve sen onu kendi ellerinle topraga koyuyorsun.. 1 ay sonra tam tamina 1 sene oluyor Sen benden gideli.. Gozlerini yumaliii...
Oyle ozledimki seni haddi hesabi yok dogum gununde oyle mutluydum ki cunku sen dogdun iyiki dogmustun en guzel hediyem olmustun..
Mihrab !
Kardesinde yaninda mi beraber misiniz onu birakmiyorsun degil mi sen cunku ablasin onu korumalisin.. ellerinden hep tutup Annem gelecek kardesim demelisin sen ondan buyuksun o daha minnacik bi lokmaydi..
Zaman cok cabuk geliyor Kızım ve anlamiyorsun sadece aciyi cekiyorsun gerisi bos geliyor insAna cunku sen yoksun siz yoksunuz. Ne kdar zor bilmez yasamayan herkes unut kapat o defteri diyor ben seni unutur muyum kapatirmiyim hic senli olan gunlerimi..
Melegim benim guzel gozlum canimin cani herseyim Annen seni cooook seviyor her anda artiyor ozlemin.. kendine de kardesine de dikkat et... sizi seviyorum Meleklerim bulusacagimiz gunr kadar Rabbime Emanetsiniz Yawrularim.....
Inan ki gecirmiyor hala Kizimi ozluyorum onu unutamiyorum yatiyorum kalkiyorum beynimde hep o var 2. Bebegime hamile kalinca cok sacmaladim psikolojim iyi degildi ki hala oyle. Ben bunu sevemem Kizimi isterim bunu istemiyorum dedim 2.5 aylikken kalbi durdu. Simdi buna sadece seni de seviyorum diyorum o kadar aklima bile getirmiyorum hamile oldugumu. Cunku hic bisey Kizimi bana geri getirmiyor ki Melegimin kokusu yok ki siz neden kaybettiniz ne zamanŞuan hamile olmana çok sevindim senin adına benim Bebeğimin hasretini bi nebze olsun dindirecegim bi bebeğim yok henüz daha çok yeni Acım
Ben 5 aylıkken karnımda kalbi durdu bebeğimin...ultrasonda öğrendim...yarim saatligine gittiğim hastaneden suni sancı ile ölü doğum yaparak ayrıldım. Eve döndüm elim boş Karnım boş...2 gün hastanede yan odamdaki bebek sesleri ile yattım. Allah kimseye göstermesin.Senin acın daha büyük mutlaka. Rabbim bizden daha çok sevmiş. Bak sen bu bebeği sağlıkla büyütceksin buna inan diceksin burda bebeğim var orada meleğim.Inan ki gecirmiyor hala Kizimi ozluyorum onu unutamiyorum yatiyorum kalkiyorum beynimde hep o var 2. Bebegime hamile kalinca cok sacmaladim psikolojim iyi degildi ki hala oyle. Ben bunu sevemem Kizimi isterim bunu istemiyorum dedim 2.5 aylikken kalbi durdu. Simdi buna sadece seni de seviyorum diyorum o kadar aklima bile getirmiyorum hamile oldugumu. Cunku hic bisey Kizimi bana geri getirmiyor ki Melegimin kokusu yok ki siz neden kaybettiniz ne zaman
Ben 5 aylıkken karnımda kalbi durdu bebeğimin...ultrasonda öğrendim...yarim saatligine gittiğim hastaneden suni sancı ile ölü doğum yaparak ayrıldım. Eve döndüm elim boş Karnım boş...2 gün hastanede yan odamdaki bebek sesleri ile yattım. Allah kimseye göstermesin.Senin acın daha büyük mutlaka. Rabbim bizden daha çok sevmiş. Bak sen bu bebeği sağlıkla büyütceksin buna inan diceksin burda bebeğim var orada meleğim.
Amin canim.Genetik inceleme ve kan pıhtılaşma testini verdim bu hafta. Geç çıkıyormus sonuçlar bekliyoruz bakalım.Rabbim sabırlar versin canım. Belli mi meleğini neden kaybettiğin. Eğer sebepsizse Eğitim ve Araştırma Hastanesine gidip Kromozom analizi ve 6'lı Trombofili Panali, Protein S, Protein C, Homosistein gibi testleri iste Dr.dan canım. Sende de kan pıhtılaşması olabilir. Ben de yaklaşık bir yıl önce 36 haftalık hamileyken bebeğimi kaybettim. Kalbi durmuştu meleğimin. Sebep olarak kan pıhtılaşması çıktı. Sen de bu testleri yaptır bence canım... Başın sağ olsun... Rabbim tekrarından korusun...
Bende senin gibi düşünüyorum 2li tarama dahil ne bende ne bebeğim de problem yoktu. Şimdi düşününce ne önemi varki diyorum o taramalarin...Sen kendin iyi bak bebeğine bu kadar hissetirme ona.Bak ben diyorum keşke bi bebeğim olsa hasretini bi nebze onda dindirsem.Ahhh bilmem mi ben odada bebeklerle Allahim.yawrum yukarida ama yanima alamiyorum nasil bi imtihan dedim yandim.kavruldum 41 gun yasadi Kuzum ama sonra veda etti Anasina... Rabbim bizlere sabir versin hic kolay degil hic... Rabbime biraktim bu kez bu bebege hic bisey yapmiyorum daha gecen sali ilkkez gittim hastaneye Kizimda her ay hep gittim her testi yaptim hersey iyi guzelken bi ansa kalp problemi cikti o yuzden hic hastaneye guvenim kalmadi...
O yuzden bunda hic bisey yaptirmak istemiyorum... olacak olacak Allahin izniyle ... ona daha cok sarilacaksin tutunacaksin herseyin olacakBende senin gibi düşünüyorum 2li tarama dahil ne bende ne bebeğim de problem yoktu. Şimdi düşününce ne önemi varki diyorum o taramalarin...Sen kendin iyi bak bebeğine bu kadar hissetirme ona.Bak ben diyorum keşke bi bebeğim olsa hasretini bi nebze onda dindirsem.
Enyam canım evlat acısı zor bilirim hemde ne zor içim kavrulurda diyemem. ama biliyorum ve inanıyorum ibrahime kardeşler gelecek üzülme demiyorum diyemiyorum çünkü elde değil ama dua et kardeşim bol dua ve sabır diliyorum tüm melek annelerine ve kendimeCan parem...
Eki Görüntüle 1897158
Sana yazmak bir kaç gündür aklımdaydı, rüyalarımda konuşuyorum..
Ama yetmiyor yavrum, dün seni sevdim yine içimden..
Ne dedim biliyo musun,
"bir kere bile kucaklayamadan toprağa gömdüğüm yavrum"
Bir an içimden geldi,
sonra düşündükçe içimi daha çok yaktı bu cümle..
Kardeşin hala gelmedi biricik oğlum.
Bugün yine negatif haberi geldi, 10 ay oldu sen benden gideli..
Düşünüyorum o zamanları hatırlamaya çabalıyorum,
babana soruyorum,
"ben oğluma hamileyken" diye başlayan cümleler kuruyorum.
Baban, "hatırlamak istemiyorum" diyo,
sanırım konusu açıldıkça üzüldüğümü fark ettiği için...
Sen bizim mucizemizdin, sen bizim herşeyimizdin...
Rabbim seni oralara layık gördü, buna dayanmak bize düşen.
Sensiz hayata alışmak...
Babanın ve benim beyaz saçlarımız çoğaldı senden sonra..
İçimize kapandık, seni bir gün bile unutmadık!
Biliyorum kavuşacağız,
kızım olursa bir gün adını "sare" koyacağım..
Senin adın "İbrahim" onun adı "sare" olsun...
Bak yine dayanamadım, yine son satırlara gelince
ağlamaya başladım...
Ama sen üzülme oğlum, annen bekliyor
annen sabrediyor.
Bir gün sana kavuşma umuduyla yaşıyor...
Can parem...
Eki Görüntüle 1897158
Sana yazmak bir kaç gündür aklımdaydı, rüyalarımda konuşuyorum..
Ama yetmiyor yavrum, dün seni sevdim yine içimden..
Ne dedim biliyo musun,
"bir kere bile kucaklayamadan toprağa gömdüğüm yavrum"
Bir an içimden geldi,
sonra düşündükçe içimi daha çok yaktı bu cümle..
Kardeşin hala gelmedi biricik oğlum.
Bugün yine negatif haberi geldi, 10 ay oldu sen benden gideli..
Düşünüyorum o zamanları hatırlamaya çabalıyorum,
babana soruyorum,
"ben oğluma hamileyken" diye başlayan cümleler kuruyorum.
Baban, "hatırlamak istemiyorum" diyo,
sanırım konusu açıldıkça üzüldüğümü fark ettiği için...
Sen bizim mucizemizdin, sen bizim herşeyimizdin...
Rabbim seni oralara layık gördü, buna dayanmak bize düşen.
Sensiz hayata alışmak...
Babanın ve benim beyaz saçlarımız çoğaldı senden sonra..
İçimize kapandık, seni bir gün bile unutmadık!
Biliyorum kavuşacağız,
kızım olursa bir gün adını "sare" koyacağım..
Senin adın "İbrahim" onun adı "sare" olsun...
Bak yine dayanamadım, yine son satırlara gelince
ağlamaya başladım...
Ama sen üzülme oğlum, annen bekliyor
annen sabrediyor.
Bir gün sana kavuşma umuduyla yaşıyor...
Çok üzüldüm . Nesi vardıCanim oğlum birtanem bugün seni kaybedeli tam 2 yıl oldu.Özlemin içimi her gecen gün yakiyor birtanem öyle yada böyle yaşıyorum.Acimla yaşamayı öğretti hayatt nefes almak almasina aliyorum ama seni içimden kalbimden yüreğimden her bir hücremden cikaramiyorum cikarmakta istemiyorum Oglummm karakuzumm benim senii çok özledim.Bugundu seni beyazlar içinde kucağıma aldigimm sıcaklığını değil buz gibi soğukluğunu kokunu içime cektigim hala ellerim buz koynumda bir ateş burnunda ise unutmadığım o ilaçların kokusu yüreğim sizliyor minigim herşeyim beni bırakıp gittiginden beri yarımım yarim kaldim kuzum sensiz kaldim.Buz gibi bir Eskişehir sabahinda alev alev yaniyorum.Hala kokun içimde sen bendesin Yiğit Atam kara kuzum alışırsın zamanla diyorlar gecmez be kuzumm geçmez bu aci ne zaman sana kavuşursam o zaman dinecek sancim seni seviyorum meleğim her nefes aldigimda her zaman ilelebet son nefesimde bile seni sevecegim.Böyle bir kara sevda kara toprakta biter ....
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim
Bütün gücünle bekle
Karlar tozarken bekle
Ortalık ağırırken
Kimseler beklemezken
Soğuk sıkıntılarla ağırlaşan
Yağmurlar içinde
Tek bir haber bile çıkmasa uzaklardan
Saçma da olsa bekleyişin
Yalnız sen olsan bile
Bekleyen beni
Bekle yine, bekle, bekle beni
Bekle beni, bekle beni
Bekle beni, geleceğim...
Zamansız erken doğmuştu canım 3 gün yaşadı ve malesef kaybettimÇok üzüldüm . Nesi vardı
Allah sabır versin bir daha yasatmasın bende ayın 15 inde oglumu kaybedeni bir yıl olucak sabırla zorla elde edilen bir hamilelik sonrasıda kayıp cok iyi anlıyorum acını asla gecmeyen bir acı Rabbim bir daha kimseye yasatmasınZamansız erken doğmuştu canım 3 gün yaşadı ve malesef kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?