Cep telefonundaki smsler

Konuyu açan arkadaşın yazdıklarının 9.sayfasına kadar okudum ama hep sanki kız kardeşi suçluymuşta eşi suçsuzmuş gibi anlatmış.asıl suçlu eşi kardeşinin yaşı çok genç belki eşinin yazdığı sözlere ilgiye aldanmış olabilir. Burda ilk önce eşini sorgula sonra kardeşini

ya konu sahıbı nerde ???

basına bır ısmı geldı?

psıkolojık tedavı goruyo ??

net yok ??

ıntıhar ettı??

katıl oldu??

yada bır delı kuyaya taş attı mısali oldu

madem konu acıyosun gelısmelerden haberdar etsene arkadasım burda hepımız merak edıyoruz ınsanın basına gelmesı nadır bır durum senın basına gelıyo bızlerle paylasıyosun hepımız uzuluyoruz ama sonuc ve gelısme yok bune sımdı???

şimdi konuyu iyice okudum şoklardayım.
şu an ne durumdasın sen merak ettim seni?
onlar ne hali varsa görsünler
ama o kardeşini babana söyle mesajlarını da okut ona iyi bi ders gerek.boyunu aşan işlere girişmesin.
öyle kardeş olmaz olsun.öyle koca da tabiki.

Son düzenleyen: Moderatör:

BUNLAR ZATEN NORMALDE YAŞANAN AMA HEP GİZLENEN ŞEYLER İNSANLARIN İÇİ BOZULDU ARTIK KİMSEYE GÜVEN KALMADI MALESEF.........BU ÜLKEDE KIZLAR BABASINDAN, ABİSİNDEN ÇOCUK DOĞURUYO,1,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİYO ...BUNUNDAMI SORUMLUSU DİZİLER ! YAPMAYIN ALLAH AŞKINA ...SADECE TRT 1 VARKEN KOMŞUMUZUN KIZI BABASINDAN ÇOCUK DOĞURDU BİZİM MAHALLEDE ...İLKOKUL SON SINIFTAYKEN SIRA ARKADAŞIMA ENİŞTESİ ELLE TACİZ EDİYODU AĞLAYARAK ANLATMIŞTI TUVALETTE HİÇ UNUTMAM OZAMANDAMI DİZİLER VARDI! lmaz:

noktasına virgülüne kadar katılıyorum başka birisi ile olan aldatma sineye çekilebiliyor malesef ama söz konusu kardeş olunca asla göz yumulmamalı

Bu konuya gelınce gerÇekten Çok sınırlendım beyın kanaması geÇırcem valla bugÜnÜn ÜstÜne tuz bıber oldu bana zaten stresten ÖldÜm neyse...bu ıŞte bır ıŞ var mutlaka Çıkacak ama nasıl..? ŞÖyŞe bÖyle desen Üste Çıkar bÖylelerı..kız kardeŞının yaŞı kÜÇÜk gÖrdÜĞÜ ılgıyı bıŞey sanıyoda o kocana ne oluyo acaba ! Ayıp ya varsa bı derdı gelsın ablasıyla paylaŞsın ne demek enıŞteyle sabahlara kadar msjlaŞmak ÜstÜne gıt bu konunun olmucak ıŞler deĞıl bunlar baŞımıza taŞ yaĞacak artık ulu orta yapılıyo bu ıŞler bır sapkınlıktır gıdıyo paronoyak olur ınsan ya..........yınede kÖtÜ bıŞı Çıkmaz dıyorum ınŞallah ben bıle Şok olurum yanı...allah yardımcın olsun arkandan dÖnen bı dolap varsa tez zamanda Çıksın ınŞallah!!!!!!!!!

eee konu bir sonuca baglanmadı mı şimdi... sonuna kadar hem konu sahibi nerde gerçekten yaaa....

konu sahibi kendini necla leyla falan saniyo galiba baya bi kaptirmis =)

ki konu sahte degilse bile ne sansi ya, ver bi sans daha ver, böylesi hak ediyor bu tür olaylari ne diyim

bir insanin yaninda yatan kocasi gece 12 de mesaj cekerse, 4 te kalkip birilerine telefon acarsa haberi olmaz mi yaa? ancak ft. dokumunden mi gorur bunu.
bana cok sacma geldi...

ben mi supheciyim bilmiyorum ama ben inanmadim bu yazilan konuyaa

ya arkadaslar,
tum sayfalari okumamistim, simdi okudum da fikrim degidti.

cok uzuldum eymira arkadasimiz icin. cok tuhaf bir durum (Allah kimseye yasatmasin)

umarim guzel gelismeler olmustur,

umarim suclular suclarinin farkina varmislardir ve hic olmazsa yuzleri kizarmistir biraz, pismandirlar.

yuh yaa ne demek bende yırtarım oyle kardesı ne asabısıymıs
olaya bak
kınamıyorum asla ama bızım uzaktan bı tanıdıkkadın vefat ettı kızkardesı ,kocasıyla ertesı ay kaçtı
bu işler cok normalleştı artık..
kızkardesıne haddını bıldır

Allahım :uhm:daha neler duyacaz kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…