[/COLOR]Yazılanları ve yorumları okudum .Ortada büyük bir haysiyetsizlik ve ahlaksızlık var .Ben ortada ne kurtarılması gereken bir yuva ne kardeş ne de koca gördüm .Ortada sadece baldızına kötü gözle bakan alçak ve pisilik bir ırz düşmanı , ablasının kocasına göz diken iğrenç bir kardeş müsvettesi gördüm .Ortada hala bir şey yokmuş gibi yorum yazan arkadaşlara soruyorum .Hangi normal kızkardeş eniştesi ile MASAJ diyaloğuna girer .Kanıtsa işte kanıt .Hala kardeşimdir veya aman yuvam yıkılmasın diyorsanız bizim zaten yorum yazmamıza gerek yok .Hangi ahlak anlayışı böyle bir şeyi kabul eder .Böyle kardeşte böyle ahlaksız koca da olmaz olsun .Ailelerin de bu tip olaylarda mağdur durumda olan evlatlarına sahip çıkması ve böyle soysuzları ailede barındırmaması gerekir.
Benim en çok takıldığım nokta , böyle bir kocaya şans vermek istemen .Ne değeri, ne utanması .Bu başka bir kadına bakma olayı değil ki .Bu adam senin canına ciğerine kötü gözle bakacak kadar alçalan bir insan .Nasıl bir düşünce biçimyle bu adama şans vermek istiyorsun kocaman bir hayret!!!!!
Kusura bakmayın arkadaşlar belki de beni tanıyanlar ilk kez bu kadar sert bir yorumuma şahit olacaklar ama dayanamadım .Benim ahlak anlayışım böyle bir evliliği ve aile yapısını asla kabul edemez .