Cep telefonundaki smsler

valla ben de hiç üşenmedim okudum konuyu baştan sona kadar.
1- bir insanın evli biriyle bu şekilde msjlaşması yanlış,
2- evli birinin gece bir bayanla bu kadar mesjlaşması yanlış,
3- bunların biri eşi biri de kardeşin olunca iş baştan sona yanlış.
18 yaşındaki insan bunları bilemiyor mu ? bunun doğru görülür tarafı nerede.insanın kocası güvendiğidir.valla ikisi de yanlışda.eşin de kardeşinde.bunları bir araya getir. ve yüzleştir, foyalarını ortaya çıkar. ailene de söyle.bu adamı da at başından, çocuğun da yokmuş, kardeşini de at. ben olsam bir dakka durmaz ikisini de çoktan yol vermiştim.yanlış baştan sona.hiç evliliğini sürdürmeye çalışma,kendini üzme.bu şekilde devam edecek olursan eğer, eşin de devam eder, kardeşin de devam eder.

ya valla ben eymiranın yazdıklarını hayretle okudum.kızkardeşine kocamın peşini bırak demişsin ee diyelim ki bıraktı,o kocaya nasıl güvenipte evli kalacaksın.üstelik kızkardeşinle kocanın hala görüşme imkabnı verken.ben 5 yıllık evliyim ve 1 oğlum var,rabbim evlerden uzak etsin ama ,böle bişey başıma gelse,eşimi def ederdim.kardeşimide hayatımdan silerdim.onunla bi daha görüşmek zorunda değilsin ki.hem bak allah yüzüne bakmışta bunca zaman bi çocuk vermemiş.bunu fırsat bil ve o adamı haytından çıkar.genceciksin daha.bak kendine acı,boşa o adamı ve yoluna devam et.valla paranoyak olursun evliliğini devam ettirrirsen.acaba şimdi ne yapıyor ne ediyor diye.anladığım kadarıyla eşini çok seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun.ama boşarsan emin ol çabuk unutursun.böyle bi şerefsiz anca unutulmaya değer.kendi gücünü kuvvetini topla ve bir kalemde bitir bu işi,daha fazla geç olmadan.ha yok benm onu kaybetmeye cesaretim yok dersen sakın hemen çocuk yapma.çünkü böyle evliliklerde hemen kadın çocuk yapıyor ki eşim eve bağlansın.halbuki kadınlar en çok hamileyken aldatılır.evliliğini sürdüreceksen bu adama olan saygın güvenin yerine gelene kadar en az 2 sene daha çocuk yapma bari.

kızkardeşinlede sanki bu olaydan öncede pekte iyi anlaşmıyorsunuz gibi bi hisse kapıldım.çünkü anca ablasını sevmeyen bi kardeş bunu yapar dedim kendi kendime.

benden anca bu kadar önerileri dikkate alırsın ya da almazsın bilemem.ama hayatındaki problemlerin bir an evvel düzelmesini dilerim...

İnsan ablasından nefret etse bile evli bi adamı hele eniştesini nasıl midesi kaldırır aklım almıyor

yani ne bileyim böyle bi kardeşi benmde aklım almadığı için aklıma ilk gelen bu oldu.hani ablasını çok seven bi kardeş olsa eniştesinden etkilense bile eniştesiyle arasına mesafe koyar gerekirse görüşmez.sırf ablasının mutluluğu için.ama öyle bi tip var ki karşımızda kardeş demeye bin şahit lazım.manevi değerleri sıfır bi gençlik var karşımızda.rabbim herkesi korusun bu tip insanlardan.

ayrıca ben bir erkeğin 30 ndan önce evlenmemesi gerekir diye düşünüyorum.ki bunlar çok erken evlenmiş.hem erkekler hemen olgunlaşamıyorlar.gençliğin ilk yıllarında evlenseler bile eşlerinden hevesi alınca 1-2 yıl için başkalarından etkilenebiliyorlar.tabi muhakkak istisnalar çok masum aşklar vardır onları saymıyorum ama genelde böyle oluyor hep.

arkadaş ne yaptı acaba buralarda görünmediğine göre birtakım olaylar olmuş sanırım o yüzden nete giremiyor

Haklısın özellikle erkeklerin geç evlenmesi gerek
Ayrıca ne kardeşte ne eşte mide yokmuş
Hani ihanete hep karşıyım bende asla affı ve bahanesi yoktur ama
Başka kadın kız mı yoktu be adam diyesi geliyor insanın klava:

bu mesajında önceki yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum die bir cümle kurmuşsun.önceden ne yaşadın?yada şöyle söyliyim demek öncedende böyle bir olay yaşandı!ve sende bi güzel yaladın yuttun
üeşenmedim okudum yazdıklarını.sen hala diyosunki kocama bi şans daha vericem,konuşucam onlarla...çok konuştum ikisiylede anlamıyolarakannehiray yazarken bile soldan soldan geliyolarkafamçokkarıştı
ne şansından bahsediyosun sen arkadaşım ya?senden şans istiycek adam zaten bunları yapmaz.seni kaybetme korkusumu var sanıyosunki.ayrıca maşalah çok iyi niyetli herkez,sevgili değilse bile olma yolunda falan diyosunuz.allah aşkına sevgili olunması için gerekli bi kural varda bizmi bilmiyoruz.bunlar tüpedüz sevgili olmuş ve günahları boyunlarına kimbilir ne naneler yemişler bırakın allah aşkına!
18 yaşında ve 24 yaşındaki bireyler neden gece gündüz mesajlaşır ve konuşur gece yarıları,bana bunun masumca açıklamasını yapabilirmisiniz!
bekara adam boşamak kolay die bi laf vardır nefret ederim bu laftan,evet bekarım,hiç bir yuva dağılsın kimse istemez ama böyle bir evliliğin bitmesi senin hayrına olur arkadaşım.o kocayı boşar,o kardeşlede asla görüşmem.büyük konuşmaksa evet büyük konuşuyorum..benim ahlak anlayışım böyle bir şeyi hazmedemiyo çünkü kimse kusura bakmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Benımde enıstelerım var bırak bu saattlerde mesajlasmayı evlerıne gıderken tokalastıgımız da bıle hep bır resmıyet vardır aramızda
kardesınle asagı yukarı aynı yaslardayız...
madem ası, burnundan kıl aldırmayan bır tıp agzının ortasına ıkı tane patlat anlasın anyayı konyayı
babana soyle hıc acıma ceksın celemesını 18lık zıllıye bak sen koca bır evlılıgı nasılda huzursuz edıp sarsıyor
kardes bıle olsa mecburmusun arkadasım sen boyle huzursuzlukla ıc kemırmeye?
esıne zaten dıyecek kelıme bulamıyorum bıle!
Allah'ım nasıl bır dunyada yasıyoruz......hepımızın karsısına hayırlı ınsanlar cıkar sen yarabbim

bu takip ettiğim bir konu. keşke dedim o mesajları biraz daha uzatsaydın. hani olayın boyununu az çok anlayabilecek bir kanıt ama tam bir delil olması için.
kardeşine mesaj atıp onun nasıl konuştuğunu gördün, masaj yapmak falan.
keşke eşinede kardeşin tarafından mesaj atacak fırsatın olsada ondaki seviye yada seviyesizliği görebilseydin.
hani şimdiye kadar sadece eşin kardeşin arasındaki foyayı ortaya çıkarmak veya kardeşine kızıp eşinden koparmaya uzak durmasını sağlamayla geçti olay. kardeşine eşini aramamasını falan söyledin onun verdiğin cevapları yazdın. peki bu konuyla ilgili eşinle nasıl bir konuşma geçti aranda ne dedin ona o ne dedi.
valla gece uykusu tatlıdır insan önem vermediği biri ile gece mesajlaşmaz uykusuz kalmaz. hani desem kardeşin çatlak eniştesinin üstüne çok gidiyo o da ölesine geri cevap atıyo diye ama gece ölesine cevap yazılmaz.
birde yaşam şartların neler, bu adam onla bunla değil kardeşinle aldatıyor. boşanmasan aldatan biriyle aynı evdesin, boşansan aldatanların öbürü kardeşinle aynı evdesin. üf ne pis kötü bir olay...

Bu filmin sonu kocanı kardeşine teslim etme güvencesi olacak...
Eymira gerçeklere kulağını kapamış... Acaba nereye kadar?
....

:1ninca:

valla tesadüfen bu konuyu açtım şok olmuş vaziyetteyim
sevgili arkadaşım sen sabahın dördünde işlere git çabala eşin ve aynı kandan kardeşin inanılır gibi değil vede kabul edilemez. ailene söyleyemem demişsin ayağa kalakarlar ya böyle bişey varsa dünyayı ayağa kaldırırım bu rezilliğin sonucunu onlar düşünsün sanane ayrıca süpriz falan denmiş yapmayın arkadaşlar sabahın 4 de nasıl bir süpriz hazırlanır günler torbayamı girmiş en sonda şans dan bahsedince yok artık dedim belki belki anlamam ama aldatılıpta afetmeyi hadi desekde bu varsa kardeşinle olmaz canımm silkelen kendine gel edersin afedilmez unutmaya kalksanda her gün içinde o ateş tazelenir tabi karar senin bence arkadaşların dediği gibi eşinin telinden mesaj at
yanından ayırmıyo demişsin gerekirse uyku ilacı veriri gene o mesajı atarım durma bişeyler yap saf sandıkları sen olma avlanan onlar olsun ama inşallah gene yanlış anlamadır daha neler duyucazz allahımlmaz:

bende merak ediyorum konuyu acan arkaas hic ugramiyor buralara, neoldu acaba?

Ayy şok oldum bu konuda ne diycemi şaşırdım çok kötü bi olay bu...Demek gerçek hayattada yaşanabiliyomuş..
Öncelikle sen çok pasif kalmışsın bu olaylarda ...Zaten bir süredir biliyosun galiba öyle anladım yazdıklarından.
anlıyodum önceki yaşadıklarımdan demişsin ve hala nasıl kabullenipp ağzını gözlerini kapatıpp oturuyorsunn çoookk ilgimi çekti bu tavrın...

Ne demek eşinin: o bana birsey sormustur bende cevaplamisimdir demesi yaa...
Bişey sorması gerekiyosa ablası sensin eniştesine neden soruyor.Ve nedir sorduğu şey neden anlatmıyo o halde eşin...Kardeşinle konuşmalısın bence...sanane manene derse ayy valla ben yapıştırırdım ağzına...Söyle ailenede...
Kocan hadi elin adamıda kardeş bunu nasıl yapar yaaa...

Son düzenleme:
eymira ortada yok bu durumda iki sonuç geliyor aklıma
Ya başına kötü bişey geldi
Yada sahte konuydu
Valla ben kendimce ıkincisini tercih ederim
Bi kadının başına kötü bişey geleceğine kandırılmayı tercih ediyorum

aynen canım işallah ....
Bende öyle düşündüm yaa kötü günler geçiriyor yada daha fazla yalan uyduramıyo diye...
İşallah yalandırda gerçek değildir tüm bu yaşananlar

Yalan olsun ben razıyım
Bi kadın bu kadar acı çekmemeli
Kardeş kardeşe bunu yapmamalı
Bizim eşimizden kardeşimizden başka kimimiz var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…