ya valla ben eymiranın yazdıklarını hayretle okudum.kızkardeşine kocamın peşini bırak demişsin ee diyelim ki bıraktı,o kocaya nasıl güvenipte evli kalacaksın.üstelik kızkardeşinle kocanın hala görüşme imkabnı verken.ben 5 yıllık evliyim ve 1 oğlum var,rabbim evlerden uzak etsin ama ,böle bişey başıma gelse,eşimi def ederdim.kardeşimide hayatımdan silerdim.onunla bi daha görüşmek zorunda değilsin ki.hem bak allah yüzüne bakmışta bunca zaman bi çocuk vermemiş.bunu fırsat bil ve o adamı haytından çıkar.genceciksin daha.bak kendine acı,boşa o adamı ve yoluna devam et.valla paranoyak olursun evliliğini devam ettirrirsen.acaba şimdi ne yapıyor ne ediyor diye.anladığım kadarıyla eşini çok seviyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun.ama boşarsan emin ol çabuk unutursun.böyle bi şerefsiz anca unutulmaya değer.kendi gücünü kuvvetini topla ve bir kalemde bitir bu işi,daha fazla geç olmadan.ha yok benm onu kaybetmeye cesaretim yok dersen sakın hemen çocuk yapma.çünkü böyle evliliklerde hemen kadın çocuk yapıyor ki eşim eve bağlansın.halbuki kadınlar en çok hamileyken aldatılır.evliliğini sürdüreceksen bu adama olan saygın güvenin yerine gelene kadar en az 2 sene daha çocuk yapma bari.
kızkardeşinlede sanki bu olaydan öncede pekte iyi anlaşmıyorsunuz gibi bi hisse kapıldım.çünkü anca ablasını sevmeyen bi kardeş bunu yapar dedim kendi kendime.
benden anca bu kadar önerileri dikkate alırsın ya da almazsın bilemem.ama hayatındaki problemlerin bir an evvel düzelmesini dilerim...
yani ne bileyim böyle bi kardeşi benmde aklım almadığı için aklıma ilk gelen bu oldu.hani ablasını çok seven bi kardeş olsa eniştesinden etkilense bile eniştesiyle arasına mesafe koyar gerekirse görüşmez.sırf ablasının mutluluğu için.ama öyle bi tip var ki karşımızda kardeş demeye bin şahit lazım.manevi değerleri sıfır bi gençlik var karşımızda.rabbim herkesi korusun bu tip insanlardan.
ayrıca ben bir erkeğin 30 ndan önce evlenmemesi gerekir diye düşünüyorum.ki bunlar çok erken evlenmiş.hem erkekler hemen olgunlaşamıyorlar.gençliğin ilk yıllarında evlenseler bile eşlerinden hevesi alınca 1-2 yıl için başkalarından etkilenebiliyorlar.tabi muhakkak istisnalar çok masum aşklar vardır onları saymıyorum ama genelde böyle oluyor hep.
bu mesajında önceki yaşadıklarıma dayanarak söylüyorum die bir cümle kurmuşsun.önceden ne yaşadın?yada şöyle söyliyim demek öncedende böyle bir olay yaşandı!ve sende bi güzel yaladın yuttunsimdide bizim akilli tutmus bana ne dese begenirsiniz iste faturali hat cok pahaliymis onun icin karti cikarticakmis kontörlüye gecicekmis simdi gelde süpelenme ......
kiz kardesime hic birsey diyemem cünkü cok asi ve sinirli bir tip sanane der öylesine konusuyoduk der keser atar önceki yasadiklarima dayanarak söylüyorum bunu ama böyle gitmez bu simdi tek korkum su benimki kardesime mesaj cekerken telefonun kartini degistirip yaparsa asla ögrenemem ben ve salak yerine koyulmus olurum sinir oluncak bir durum annemgile birsey demek istemiyorum offf allahim bir cözüm bulun arkdaslar nolurr ben bulamadim ne kocam ne kardesim lafdan anliyo
eymira ortada yok bu durumda iki sonuç geliyor aklıma
Ya başına kötü bişey geldi
Yada sahte konuydu
Valla ben kendimce İkincisini tercih ederim
Bi kadının başına kötü bişey geleceğine kandırılmayı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?