Yalan olsun ben razıyım
Bi kadın bu kadar acı çekmemeli
Kardeş kardeşe bunu yapmamalı
Bizim eşimizden kardeşimizden başka kimimiz var ki
ya canım belki kardeşinin sorunları vardır size soyleyememiştir eşinlede araları iyiyse ona anlatmıştır
yoksa zannetmem ya kardeşinle aralarında bişsey olsun
eşinde sana onu ele vermemek icin soylememiştir
vereliniortakvereliniortak aynennnnn katılıyorumm başka söze gerek yok alkisalkisalkisgelişmeler çok ama çok kötü..
ortada "yuva" "koca" ve "kardeş" kavramlarına denk gelen hiçbişe yok, ben bulamadm..
lütfen kusura bakma ancak öle iğrenç bi durumkii, sen nasıl sadece kardeşine kocamın peşini bıraak diyebiliosun, yani kardeşin eşine mesaj yazmayı bıraksa görüşmeyi kesseler herşey yoluna giricek ölemi, ve kaldığı yerden devam ölemii :uhm: hala o adamın soyadını taşıyıp aynı evde yaşayıp aynı yatağı paylaşıcaksın, kardeşinlede biraz soğukta olsa abla-kardeş muhabbetine devam akannehir
aman Allahım yok yaa bukadar basit olamaz herşey, bi kendine gel arkadaşım ya..
aldatmanın ölesi bölesi olmaz, ama bu aldatmayıda aşmış durumda..
kızıcaklar çok olucak belki bu yazdıklarıma ama evlilik kurumu kardeşlik bukadar basit şeyler değil ya, yaşamak buysa insanlık vicdan kardeşlik kavramları buysa ben bitki olup fotosentezle yaşamayı tercih ederim :umursamaz:
Benim bi tavsiyem var ama sonucu çok tehlikeli olabilir ve bana sorarsan hiç onaylamadığım bişey
Eşinin telefonundan kardeşine canım sıkıldı napıyorsun gibi bi mesaj atıp gelecek cevaptan durumu az biraz anlayabilirsin
Ama dediğim gibi tehlikeli bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?