Cep telefonundaki smsler

Yalan olsun ben razıyım
Bi kadın bu kadar acı çekmemeli
Kardeş kardeşe bunu yapmamalı
Bizim eşimizden kardeşimizden başka kimimiz var ki

Yalan konu ise gerçekten zamanımıza acırım ama, gerçekse şayet dünyanın gidişatı beni daha çok üzer...
İkisi de değerli olgu:
Biri zaman biri dünyanın hali...
kafamçokkarıştı

cok kotu bir sey . bir kardes ablasina bunu nasil yapar. bunun bir dizside vardi . Ama INSALLAH durum dusundugumuz gibi degildir.

tatlim bak bu arkadasin dedigi de dogru olabilir ama bence kardesinin sorunlari olsaydi ve esinizle paylassaydi, esiniz de her kocanin yapmasi gerektigi gibi kardesinizin sorunlarini gelir size anlatirdi ''karicim kardesinin bazi sikintilari varmis falan'' vs. diye...kardesinin sorunlari olsa senden niye saklasin ki? ben de enisteminin birini cok severim( 2 tane var) ve onunla bazen ablama anlatmadigim seyleri bile anlatirim, cok yakiniz ve gercekten abi-kardes gibiyiz ama ablamdan habersiz gecenin bi yarisi mesajlasmayiz...yani normal zamanlarda konusuruz ama senin esinin ve kardesinin yaptigi gibi degil...bak tatlim kardesin en deli caglarinda belki esine ilgi duymus olabilir...esinde buna karsilik vermis besbelli...yani uzgunum ama bu cok acik :çok üzgünüm: eger esin adam gibi adam olsaydi kardesinin ona olan ilgisine karsilik vermezdi ve rahatsiz olup bu durumu sana acardi...kusura bakma tatlim ama sen bu sorunu cozup evliligini kurtarsan bile bu adama hic guvenilmez!!! bu yaptigi cok ozur diliyorum ama adilik...umarim dedigime kizmazsin ama senin icini ferahlatmaya calisacagim diye sana yalan da soylemem...bu iste bir is var canim...bisyler yap arastir, bul...esinin de kontorlu hat almasina izin verme bi sekilde!!!!!

Son düzenleme:
öle kardeşin ben saçını başını yolarım komaya sokarım valla şimdi bile yaparım karşımda olsaklava:klava: inşallah bu zor gunlerini atlatrsın canım allah sabır versin

konuyu baştan sonuna kdar okuudum..aslında çokta yaptıgım bişe degil
ğözlerim çok agrıyooo çünküüü
ama pees pesss pesss şokkk oldum ..o kardeşin varya dilşni bogazına kadar kleserim.şerefsiz seniii ne kardeşi yılan ooo ailemede söyler cümle aleme rzil olsun şrfıntıı..sıra kocanada gellcek onuda kapııya koyar madi manavi boşanma tazminatı davası açarım s..etdrim.çalılır kendime temizinden bi hayat kuraraım yeniden..çoçuk yokmuş iyi bu artıı senin içiçn.........rezikllliikkkkk.........

Defet gitsin, işin var, çocuk sorunun yok daha ne düşünüyorsun böyle adamdan sana fayda gelmez.
Kardeşinede söyle al tepe tepe kullan de.

bende okudum bütün yazılanları fakat çok şaşkın ve üzgünüm çünkü çok kötü bi durum. benim kız kardeşim var 22 yaşında eşimde 25 yaşında fakat ne kadar iyi olsalarda muhakkak aralarında bi mesafe vardır kardeşim abi der eşime. mutluyum yani.. allahım size de kolayını göstersin katlanılacak bi durum değil bence...

SOK oldum resmen ama daha büyük soku senin olaylari sineye cekmenden dolayi yasadim.
Sen nasil kardesine kocamin pesini birak dersin? o pesini birakinca hersey eskisi gibimi olacak?
Bir anda unutabilecekmisin yani? ILGINC

Sanirim almanyada yasiyorsun..
Esin TR den mi gitti almanyaya?

Bu kadar haysiyetsizlik karsisinda inan ne yazacagimida bilemiyorum
insan bunu nasil kabullenebilir?
Yabanciyla bile bu tür mesajlaslar yakalasam ben sahsen, aninda bitiririm.
Kaldiki kardesimle olacak allah korusun

Senin aslinda O adami hayatindan def edip, kardesinlede mesafe koyup YALNIZ
yoluna devam etmen gerekir

baştaaann sonaa kadar okudum konuyu
şaşırdım,üzüldüm,inanamadım açıkcası akannehir
kardeşiniz nekadar iğrenç bi insan ki öyle masajı ben yaparım diyor
eşiniz ondanda iğrenç olmalıki kendi kardeşi de sayılan biriyle
bu tür diolaglar içine giriyor hatta hattını bile değiştirmeyi düşünüyor
o kadar öenmli demekki eşin için kardeşin :sinifsinif:
ben ne kurtarılacak yuva görüyorum
nedee bir daha bağrına basılacak kardeş
hattaaa kardeş yok ortada bir düşman var
eş dee yok ortada bir şerefsizlik varr kusura bakmayın
şimdi alın takkeyi önünüze bir düşünün
bugün kardeşine bu gözle bakan(kardeş onunda kardeşi sayılıyor ki)
yarın dışardaki kadına kıza hayli haylii bakar...
kurtarmak istiyorsan buyur kurtar bu yuvayı
ama sonuuu hiç de hayır gözükmüyor açıkcası

Allah sabır versin demekle başlamak istiyorum.
Kuzenim extreme sonuna kadar katılıyorum ve fevri davranmamanı tavsiye ediyorum böyle bi olay bence ne hazmedilir nede unutlur yuvanı kurtardın diyelim ikisindende snra eminoldun hiçmi aklında soru işareti kalmaz hiçmi kardeşin sizin evinize gelmicek hiçmi yüz yüze görüşmicekler hep terddütlerin olcak hep için içini yiycek kalbnle değil mantığınla hareket etmelisin. lmaz:

Biz yaziyoruz, uzuluyoruz konu sahibi yok ortada..
Insallah kendisi iyidir, bu kadar kisiyiz, hep ayni kisi icin uzuluyoruz.
Kendisini yalniz hissetmesinden iyisidir..

Yalan konu olabilir diyenlere...
Sadece insallah diyebiliyorum..

Boyle bisey hic bi yerde yasanmasin.. cok kotu bi durum :a015:

vereliniortakvereliniortak aynennnnn katılıyorumm başka söze gerek yok alkisalkisalkis

Sonuç eymira firarda
Konuyu attı ortaya bi kaç yazıştı
Bi aydır kayıp
Ya başına kötü bişey geldi yada sahte konuydu
Bizimle alay edildi

bende arkadasıma katılıyorum en azından tepkısını olcersın canım benım:smiley-cool:

boyle bisey basina gelen birine gore cok rahat ve cool geldin bana acikcasi
ne biliyim fake gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…