- 13 Ocak 2021
- 31
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi Tazeanne462
-
Hayır bütün dkh değil genellikle 28 günlük olanlara ara verilmiyo ve cerazette 28 günlük bende ilk başta yani ilk ayda kullandıktan sonra ara verdim yedi gün adet olmadım doktoruma sordum hiç ara vermeden icmemi istedi bu habi da çok araştırdım ve ara verilmeden içilmesi soyleniyoOlur mu canm bütün doğum kontrol haplarnda 7 günlük bırakma süreci vardr adet olmak için
Allah'ın sevdiği kuluymussunBen şmdi neten baktm da aralksz kullanlyormuş bana niye ara ver dedii anlamadm. Gerçi kullanmını hemşire söyledi bana blmyor mydu acabaay ben 7 aydr şansa mı korundum acaba A Aysimaesma
Ayyy şaka gibiAllah'ın sevdiği kuluymussun
Ayyy şaka gibidur bi doktorumu arayayım soraym
Sor ve bana haber ver merak ettim simdi
Evet emziriyorumEmziryon musunuz ? Cerezettadan ziyade emzirmenin etkisi daha büyükmüş. Ben de 7 ay olmamıştım. 8. Ay oldum 3 gün sündü 9. Ay oldum 4 gün sürdü şimdi 10. Aydayım ara vereli bugün 3. Gün bekliyorumUmarım olursun sen de..
UlaşamadımSor ve bana haber ver merak ettim simdi
Evet emziriyorum
Merak etme çünkü o da aynısını soylicek sana sen emzirmiyomusun benim piskolojim bozulmus şuan adet olamamak çok kötü bişey sürekli stres halindeyim ve ağrılarımda oluyoUlaşamadımMeraktan kuduruyorum ya ulaşamam tabi emzirenlerde 1 yıl adet olmamak normalmiş ama
Emziriyorum canım. Neyse bundan sonra öğrendim düzenli kullanaymMerak etme çünkü o da aynısını soylicek sana sen emzirmiyomusun benim piskolojim bozulmus şuan adet olamamak çok kötü bişey sürekli stres halindeyim ve ağrılarımda oluyo
Aynen düzenli kullanırsın artikEmziriyorum canım. Neyse bundan sonra öğrendim düzenli kullanaym
Doktoruna neden adet olamadığını sordun mu ?Aynen düzenli kullanırsın artik
Normal dediDoktoruna neden adet olamadığını sordun mu ?
Doktorumla görüştüm o da ara vermeyeceksin dediNormal dedi
Evet kutun bugün bitti yarın yeni bı taneye baslicaksinDoktorumla görüştüm o da ara vermeyeceksin dediAllah korumuş essahtan peki kutu bittiğinde yenisini alıp kullanmaya devam edeceğim yani 1 gün bile aksatmadan yani öyle mi ?
Evet kutun bugün bitti yarın yeni bı taneye baslicaksin
Evet çok zoray çok teşekkür ederm sayende yanlışımı düzelteceğim. İnşaALLAH adet olursun .. Ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum
geri çekilme korunma yöntemi değil canım tehlikeliDogum yapali 2 ay oldu ve 2 hafta once adetim bitti. Esimle iliskide geri cekilme yoluyla korundum. Yinede hamile kaldim suphesiyle korkuyorum. Cerazette kullanmaya baslasam ve hamile kaldiysam eger bunu onleyebilir mi . Ne yapmaliyim.
Bu gonderiyi paylastigimdan 2 hafta once olmustu. Yani suan 1 ay oldu. Birde suan 10 gundur cerazette kullaniyorum adetimin bu siralar olmasi gerekiyor . Olmazsam eger cerazettenin etkisi veya hamilelikle alakali olabilir miilişki ne zaman oldu?
Ceeazette kullanali 10 gun oldu . Adetimin bu siralar olmasi gerekiyor olmazsa eger hamilelik midir?Normal dedi
Kaç ay kullandinCeeazette kullanali 10 gun oldu . Adetimin bu siralar olmasi gerekiyor olmazsa eger hamilelik midir?
Daha yeni kullanmaya baslaidm 10 gun olduKaç ay kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?