- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
Tavuklu Sazan Salatası ne kadan da güzel yaaaalaelaelaelaelae
Erkeğin midesine giden yol kalbinin yakınından geçer kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar günlüğünüz amacından sapıyor, iki kişi olduğunuz için de sohbet ortamı çabuk ilerliyor lütfen dikkat edelim...
Arkadaşlar günlüğünüz amacından sapıyor, iki kişi olduğunuz için de sohbet ortamı çabuk ilerliyor lütfen dikkat edelim...
Zayıflamak için domates tüketin
Yapılan yeni bir araştırmaya göre, domatesle zenginleştirilen diyet, kilo vermeye yardımcı olabilir.
Bilim adamlarına göre, domateste bulunan likopen, iştah hormonlarını azaltarak, insanlara tokluk hissi veriyor.
University of Reading'in araştırmacıları, domatesle zenginleştirilmiş ekmeği, 18-35 yaş arasındaki 17 kişi üzerinde test etti. Normal ve havuçlu ekmeğe kıyasla, domatesli ekmeğin daha doyurucu bir hissi verdiği ortaya çıktı.
Projenin lideri ve besinsel metabolizma uzmanı Doktor Julie Lovegrove'a göre : "Bu sadece küçük bir araştırmaydı ve domatesin içindeki asıl katkı maddesinin ne olduğunu daha tam olarak söyleyemiyoruz. Ama sonuçlar istatistiki olarak önemli bulundu."
The Telegraph'a göre, domatese kırmızı rengini veren madde likopen; kalp hastalıkları, diyabet, bunaklık ve bazı kanser çeşitlerine yakalanma riskini azaltan Akdeniz diyetlerindeki anahtar kelime.
Alıntıdır.
ben domatesı kahvaltı harıcı yıyemıyorum canım hanı soyle elıme alıp ısıra ısıra yıyemıyorum oyle yıyenlerede ozenıyorum acıkcasıı:tomato:
Ben domates'i çok severim gazetede görünce ekliyim burayada dedim.Ben hani o eline alıp ısıra ısıra yiyenlerdenim.Annemlerin bahçede çok güzel domates olur her yaz çocukluğumdan beridir sürekli yerim.miss gibi toprak kokuluyor oluyor ya en güzelide onlar işte...cokacimcoook
ohhh ne guzel valla cokacimcoook
Yolun bir gün bizim buraya düşerse dalında domates,salatalık,erik,ısmarlarım canım bizim bahçede sana bayanssulusmile
Sandoloz ve elma sirkesine devam mı canım hala,ben sirkeyide onuda bıraktım sıcakta içilmiyor sanki sirke artık birde ılık suyla(
ıkısınıde bıraktım ıcmıyorum artık neyın ne oldugunu daha ıyı anlayayım dıye bıraktım tatlım acıkcası
yenı arkadaslar bıze katılabılırsınız sızde burda paylasım yapabılırsınız hadı canım opuyorum senı byy
Kimin ne etkisi var ben anlayamadım zaten ama o mekik'in faydasını görmeye başladım kesin....
Yereye gidiyorsun tatlım anlamadım birşey ben yazdığından ohaoldumsmile
selam kızlar,ben geldim :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?