Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

Sabah kahvaltın ve öğle yemeğin güzel canım.
Neden haziranın 20 sine kadar 5 kilo vermek istiyorsun özel bir neden mi var ve şimdi kaç kilosun hedefin kaç bunları birde kilo geçmişini anlatırsan bizde seni tanıyabiliriz.
Bu arada cerende bende 4.takımda yarışıyoruz ayrıca

bu kadar kilo içinmi üzülüyorsun inanamıyorum gerçekten seninki bir biraz psikolojik tatlım sporla beraber çok çabuk verirsin ama

menu guzel ama oglen yedıgın ne yemegı hayatım onuda paylasırmısın tatlım

bende düşündüm takıntımı diye ama gerçekten değil.burası bana faydalı olacak eminim çünkü yazacağım yediklerimi ve bir sorumluluk olacak yaniiii takım bilinci guclubacismile

Hadi bakalım yaz'a kadar o zaman hepimiz incecik olalımda keyfini çıkaralım güzel havaların

Cerenim ne zaman geldin kız sen hızına yetişemiyorum

izmirimin neresındensın tatlım

Öğlen menün güzelmiş canım afiyet olsun a.s.

ben oyle hızlıyımdır tatlım benımm

bayanssulusmilekaydirigubbakcemile2

eyvah eyvah iki izmirli buldu kendini yandım ben yandım kaydirigubbakcemile3

caglayanım yandın kı ne yandın yanııı:lepi:saka bı yana tatlısım sen arkadasa kuralları soylemıssın sanırım yarın buradada kılo bıldırımı yapıyormuyuz tatlım grup olmasakta bıreyselde bırıncılıge bakarız bızde olmazmı

çok severim orayı oradaki cafeleri :) tatile geliyorsun galiba,gel gel izmir öyle güzel ki pırıl pırıl vallahi,özellikle akşamları kordon boyu sefası :teytey:

benı sımdıden heveslendırmee tatlımm cok ozledım zaten 3 ay once gelmıstım en son ama yınede cok ozledımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…