- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
sağol canım,akşama sadece salata yemeyi düşünüyorum,birde elma boshayallersmile
caglayanım yandın kı ne yandın yanııı:lepi:saka bı yana tatlısım sen arkadasa kuralları soylemıssın sanırım yarın buradada kılo bıldırımı yapıyormuyuz tatlım grup olmasakta bıreyselde bırıncılıge bakarız bızde olmazmı
tamam ne gerekiyorsa yapalım,kural olmazsa diyette olmaz burada sempatiksalakcinni
hadi bakalım hayırlısı delikafadulden
ayrıca izmir'liler sıcak kanlıdır kimse yanmaz merak etmeyin,sevgi doluyuz biz :icecream:
çağlayan ek olarak ben funda çayı ve biberiye içiyorum sence nasıl? bilmiyorumkismile
montignac diyeti nedir ? :kedi:
hoşbulduk teşekkür ederim,bende sizinle devam edebilirmiyim diyetime... :kedi:
tabikii..istersen sende hemen bugünkü yediklerini yaz.biz hergün yediklerimizi buraya yazıp yorum yapıyoruz yediklerimizle ilgili .sende katıl bize dahada destek oluruz birbirimize :lepi:
Arkadaşlar yine ben sempatiksalakcinni
Biliyorsunuz ki diyet için özel guruplarımız var her özelliğe hitap edecek şekilde düzenlendi o başlıklar, burada sadece kişisel günlükler için konu açabiliyoruz, iki kişi olması bile gurup haline geldiğinizi gösterir ama birbirinizden destek alabilmeniz için bu gereklidir diye düşünüp yazmamıştım size fakat her gün yeni arkadaşların aranıza katılmasına lütfen onay vermeyiniz, isteyen arkadaşlarımız guruplar bölümünde kendisine uygun başlık seçip devam edebilir..3. kişi olmamalı a.s. buna müsade edersek gurupların aynısından bu bölümde de oluşur ayrıca o kadar düzenli başlıklar olmasını sağlayamayız...mevcut başlıklar varken zaten gerekte yok bu tür gurup başlıklarına...a.s.
Hayır canım,sadece bizim gibi sürekli topikte olup msj yazmaman gerekiyor.msj yazdım sana bir bak istersen :))
kural neyse onu yapalım Çağlayan,umarım hedefinize ulaşırsınız,ben msjlarımı sildim kalabalık yapmasın diye...
Teşekkür ederim arkadaşlığınız için...
burdada kimsecıkler kalmamıss :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?