Ceren ve Çağlayanın Diyet Günlüğü

sağol canım,akşama sadece salata yemeyi düşünüyorum,birde elma boshayallersmile

salatanın yanına yoğurt yada ayran da ekle ama tek başına yeme az olur...

en güzeli ya ,grup olmayalım burdada,yarın her zamanki gibi kilo bildirimi burdada yaparız dediğin gibi.

tamam ne gerekiyorsa yapalım,kural olmazsa diyette olmaz burada sempatiksalakcinni

hadi bakalım hayırlısı delikafadulden

ayrıca izmir'liler sıcak kanlıdır kimse yanmaz merak etmeyin,sevgi doluyuz biz :icecream:

kaydirigubbakcemile3 tatlışım ismini öğrenebilirmiyiz ayrıca yarın bıze tartılıp kilonu bıldırırsen sevınırız ona gore bır lıste olusturacagız canım her cuma kılo bıldırımde bulunacagız ok tatlım

çaglayanım ve songulcum ben yemege cıkıyorum ordan egıtımım var caglayan bılıyo kendınıze ıyı bakın songul herturlu sorunu caglayanla paylasabılırsın canım caglayan benımde hocam onun sayesınde cok cok ıyı kılolar verıyorum kendınıze ıyı bakın optummkaydirigubbakcemile3

Ceren gene attın sorumluluğu bana kaçtın kızzz lülülülülülü
songülcüm ben çağlayan ,
benim uyguladığım diyet montignac diyeti,
cerende hemen hemen onu yapıyor ama çaktırmıyor akannehir

ıkimizinde planlı ve düzenli bir listeleri var,ve ekstra olarak ikimizde spor yapıyoruz akşamları ertesi gün içinde buraya gelip paylaşımlarımıızı aktarıyoruz canım

çağlayan ek olarak ben funda çayı ve biberiye içiyorum sence nasıl? bilmiyorumkismile

Biberiye'yi biliyorum yağ yaktırdığını söylüyorlar ama biz yeşil çay içiyoruz sadece birde tatlı krizleri için tarçınlı süt akşamları tavsiye ederim onu.
Fundayı bilmiyorum ama 5'i bir yerde çayında ender saraç tavsiye etmişti.ikisini karıştırıp mı içiyorsun o zaman belki etkilerini artırabilirler kaydirigubbakcemile2

montignac diyeti nedir ? :kedi:

Bu diyet tamamıyla kan şekeri degerinizle ilgili yani glisemik endeksle kan şekerinizi yükseltmesseniz vucud yag depolamaz. ve fazlalıklarınız yok olur ... AYNİ ZAMANDA BİR ÇOK HASTALIKTAN KURTULURSUNUZ ....

YİYECEKLERİN KAN ŞEKERİ GÖSTEGELERİ VAR .

bazı yiyeceklerin düşük bazılarını yüksek degerleri var (GL.ENDEKS ). k. şek. yüksek besinleri yiyince kan şekerin yükseliyor ,buda yedigin yagların depo olmasına sebeb oluyor . egerki diyete tam uyar kan şekeri göstergesi düşük besinlerle beslenirsek . kan şekerin yükselmiyor böylecede yedigin yaglar depo olmuyor harcaman gerekende vucuddan depodan karşılanıyor .....

yani gı endeksi düşük kan şekerini yükseltmeyen yiyecekler yiyerek zayıflıyorsun canım.
Sabahları sadece karbonhidrat var yani ekmek serbest ama diğer öğünler yok.
yumurta ve ekmek yenmiyor.Sucuk,salam,sosis,pilav yasak,havuç ve patateste kesinlikle yasak.

hoşbulduk teşekkür ederim,bende sizinle devam edebilirmiyim diyetime... :kedi:

tabikii..istersen sende hemen bugünkü yediklerini yaz.biz hergün yediklerimizi buraya yazıp yorum yapıyoruz yediklerimizle ilgili .sende katıl bize dahada destek oluruz birbirimize :lepi:

Arkadaşlar yine ben sempatiksalakcinni

Biliyorsunuz ki diyet için özel guruplarımız var her özelliğe hitap edecek şekilde düzenlendi o başlıklar, burada sadece kişisel günlükler için konu açabiliyoruz, iki kişi olması bile gurup haline geldiğinizi gösterir ama birbirinizden destek alabilmeniz için bu gereklidir diye düşünüp yazmamıştım size fakat her gün yeni arkadaşların aranıza katılmasına lütfen onay vermeyiniz, isteyen arkadaşlarımız guruplar bölümünde kendisine uygun başlık seçip devam edebilir..3. kişi olmamalı a.s. buna müsade edersek gurupların aynısından bu bölümde de oluşur ayrıca o kadar düzenli başlıklar olmasını sağlayamayız...mevcut başlıklar varken zaten gerekte yok bu tür gurup başlıklarına...a.s.

bilmiyorumkismile biz bu işi bir kurtaramadık gitti,peki bundan sonra bizde yola iki kişi devam ediyoruz ama grup olarak değil sadece kişisel günlüğümüz olarak.Peki hani diğer günlüklerde olanlar gibi sadece menülerini yazamazlar mı gelen arkadaşlar yada destek amaçlı birşeyler yazamazlar mı çok soru soruyorum ama bir daha yalnış yapmalıyım diye kusura bakma kalliste a.s.

Hayır canım,sadece bizim gibi sürekli topikte olup msj yazmaman gerekiyor.msj yazdım sana bir bak istersen :))

kural neyse onu yapalım Çağlayan,umarım hedefinize ulaşırsınız,ben msjlarımı sildim kalabalık yapmasın diye...

Teşekkür ederim arkadaşlığınız için...

kural neyse onu yapalım Çağlayan,umarım hedefinize ulaşırsınız,ben msjlarımı sildim kalabalık yapmasın diye...

Teşekkür ederim arkadaşlığınız için...

sen bilirsin canım.Her zaman bekleriz ama.bu arada istersen gruplardan birine katılmak için başvur orada seni almak isteyen arkadaşlar olacaktır.
Cerende bende 4.takımdayız her zaman bekleriz oraya Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…