canım pazartesi kontürolüm vardı çarşamba opu olucam
canım nasılsın ne tahlili verdın ben daha genetıklerı yaptrmaadım simir testınden sonra yaptrmayı düşünüyorum bende cuma cerrahpaşadayım eşimin randevusu var urolojıde büyük ihtimal sperm tahlılı verır bakalım hayırlısı artık
merhaba canım nasılsın ya son durumun ne oldu tranverin oldumu inşallah yavruların sana sıkı sıkı tutunurlar kendinden bıraz bahsetsen nasıl memnun kaldın mı cerrahpaşadan
sagol canım sen nasılsın benim kan testlerim hormon testleri prolaktin yüksek cı9ktı onun için tekrar kan testi istediler bide eşimi urolojiye gönderdiler sorun cıkmassa tekrar tüp bebek deniycekmişiz ama biz galiba burda bırakıyoruz eşim biraz ara verelim diyor yeni tüp bebek yaptırdık diyor eşim kafam karıştı yani
senin son durumun ne oldu
Selam Arkadaşlar,
Bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek denemem için Bahçeci de Halit bey'e gittim ama maalesef negatif sonuç aldım.
Oradan sonra artık özel merkezlere gitmemeye karar verdim,Çapada aşılama olmuştum 2. tüp bebek denemesini Çapada yaptırmayı düşünüyorum.Çapa'ya gidenler var mı?
slm kanunen 2 başarısız tüp bebek ve 35 yaş altı tek embriyo uygulanıyor
Canim ben orda yaptırdim ve çok memnun kaldım şener bey çok kibar bi doktorMerhaba kızlar aranızda yeniyim suleymaniye kadin doğuma gidiyorum oraya baş vuran var mi
Merhaba şimdi adet olmayı bekliyorum bütün testleri Tamam ladim eşimde soren dusuklugu var tüp bbek olur diye düsunugorumCanim ben orda yaptırdim ve çok memnun kaldım şener bey çok kibar bi doktor
Raporu cikardin mi ne asamadasın ?
Şuan
Bide bişey daha sormak istiyorum sigortam yok yeşilkart kullanıyorum herhangi bir bilgin var mi bide fiyatlar nasıl ne kadar ödedinMerhaba şimdi adet olmayı bekliyorum bütün testleri Tamam ladim eşimde soren dusuklugu var tüp bbek olur diye düsunugorum
Canım yeşil kartlilarda nasıl oluyor bilmiyorum amaBide bişey daha sormak istiyorum sigortam yok yeşilkart kullanıyorum herhangi bir bilgin var mi bide fiyatlar nasıl ne kadar ödedin
Az ödemişsiniz inşlah benim de öyle olur raporluydunuz dimiCanım yeşil kartlilarda nasıl oluyor bilmiyorum ama
Biz sigortalıydık
hastaneye 700tl
İlaçlarada 500 lira verdik
Ben süleymaniyede yaptırdım hastaneye 750 lira verdimMerhaba bişey sormak istiyorum..Benim esim cerrahpasa üroloji bölümünde testia kanseri ameliyati oldu ameliyat olmadan önce sperm dondurma islemi yapildi..en son gittigimizde dr umuza danistik normal yollarla degil ancak asilama ve tup bebek yontemi ile cocuk sahibi olabilecegimizi soylediler yönlendirme yapicaklar dedi..Asil sormak istedigim dr lar nasil?Asilama be tup bebek bolumu saglikli,temiz ve guvenilirmidir? ve fiyatlar nedir bilginiz varsa yardimci olurmusunuz ?
Ben süleymaniyede yaptırdım hastaneye 750 lira verdim
İlaçlarda raporlu olduğu için 600 lira tuttu
Devlet hastaneleri genel olarak aynı fiyat diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?