Araba kapida durcak ben baska yollarla ulasim sagliycam zihniyetime tersMerhaba arkadaşlar bu konuyu sizden cesaret almak için yazdım. Bir çocukla bile ulaşım zor oluyor. Araba kullansam iyi olacak. Ayrıca ikinciyi yaparsam evden hiç çıkamam artık.
Bana cesaret verin şu araba işini çözeyim. Ehliyet 4 yıldır süs gibi duruyor cüzdanımda. Araba da beni bekliyor.
Bi gazlayan olsa keşke
hadi ilk gazı ben vereyim.
kullanırsın.alışma sürecinde,eşinden değil de bir başkasından yardım al.hatta mümkünse,özel hoca tut.
kendine güvenin yerine gelsin,sonra yollar senin...
Merhaba arkadaşlar bu konuyu sizden cesaret almak için yazdım. Bir çocukla bile ulaşım zor oluyor. Araba kullansam iyi olacak. Ayrıca ikinciyi yaparsam evden hiç çıkamam artık.
Bana cesaret verin şu araba işini çözeyim. Ehliyet 4 yıldır süs gibi duruyor cüzdanımda. Araba da beni bekliyor.
Bi gazlayan olsa keşke
Merhaba arkadaşlar bu konuyu sizden cesaret almak için yazdım. Bir çocukla bile ulaşım zor oluyor. Araba kullansam iyi olacak. Ayrıca ikinciyi yaparsam evden hiç çıkamam artık.
Bi gazlayan olsa keşke
3-4 kere bu işi yapan birinden ders almadan başlama derim. bende senin gibiyim. eşimle çıkmıştık ama vakti zamanı işi nedeni ile pratik yapamıyoruz...Merhaba arkadaşlar bu konuyu sizden cesaret almak için yazdım. Bir çocukla bile ulaşım zor oluyor. Araba kullansam iyi olacak. Ayrıca ikinciyi yaparsam evden hiç çıkamam artık.
Bi gazlayan olsa keşke
Valla bana da ters ama cesaret olsa keşke otobüslerle taksilerle uğraşmamAraba kapida durcak ben baska yollarla ulasim sagliycam zihniyetime ters
Kalk cik git gez
2 yasında ve ikinciyi hemen düşünmüyorum ama en az oğlum 4-5 yaşlarındayken istiyorum o yüzden ikisi zor olurÇocuğunuz kaç yaşında?
Ah ilk adımı atabilsem gerisi gelecek aslindaehliyetimi aldım 7/8 sene cüzdanımda gezdi. Bir gün attı tepem, işe otobüslerle gelip gidiyordum, araba aldım koydum kapının önüne.Sabah işe gitmem gerekti, nasıl yaparım nasıl ederim derken bir kere çıktınız mı cesaret edip o trafiğe gerisi geliyor.Kullandıkça pişiyorsunuz.Ben ki senelerce arabadan uzak duran kişi, şimdi oldum bildiğin "şoför Nebahat"
Aslinda eşim bu konuda iyidir de hiç zamani yok maalesefhadi ilk gazı ben vereyim.
kullanırsın.alışma sürecinde,eşinden değil de bir başkasından yardım al.hatta mümkünse,özel hoca tut.
kendine güvenin yerine gelsin,sonra yollar senin...
Gel seni de götüreyimBas gaza aşkım bas gazaaaa. Kim tutar seni bas gazaaaa
Hele de otomatikse hiiiiç durmayin. Çocuklarla olmuyor valla otobüs . Ben rahat ettim niye cekeyim o kalabalığı.[/QUOTE
Keşke otomatik olsaydi ya daha rahat ama maalesef araba vitesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?