- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
burdada bir cetelesme olmaya basladi
seninkini ben bile kurtaramam sanırım.aynı dilden konuşmadığımız için çok zor gözüküyor :) kimseye yardımcı olma gayen yoksa insanların sinirlerini germek eleştirmek için burdaysan bile senin zayıf ve tatsız kelimelerin benim kim olduğumu bilmeme engel olmaz.sen yardımcı olma o zaman arkadaşım.rencide et eleştir kır dök insanları rahatla sonra da onlar kara kara düşünürken yatağında paşalar gibi uyu. :) hoşçakal.
Teşekkür ederim ilgin için.
Sayende başardım :)
evet aynı dilden konuşmadığımız kesin =) ne diye tenezzül edip sana cevap yazıyorsam hala. paşalar gibi yatmaya gidiyorum bensen de yardım etmeye devam et. aferin sana!
evet aynı dilden konuşmadığımız kesin =) ne diye tenezzül edip sana cevap yazıyorsam hala. paşalar gibi yatmaya gidiyorum bensen de yardım etmeye devam et. aferin sana!
e yat o zaman tenezüül etme .lafa bak.
Arkadaşlar,
arkamdan kaçtı filan demeyin, ben çıkıyorum.
Gözlerim yanıyor uykusuzluktan, sabah işe gideceğim.
Ayrıca rejimdeyim, açlıktan ölüyorum, uyuyayım da vakit geçsin.
Neyse, çeteye izahat da verdik, artık kaçabilirim.
İyi geceler.
çeteye izahat verdiğini sanan bacım...kendinde iyi bi çete buldun burada tebrikler...izahata kendinde dahilsin...bilmem anlatabildimmi canım benim...
Bir tane konu hatırlıyorum birkaç ay önceydi, arkadaşın başından çok kötü şeyler geçmiş vermiş kendini klavyeye, en sonuna da "lütfen olumsuz şeyler yazmayın, kaldıramam" demiş..
Yahu tanımadığın binlerce insanla aynı forumu paylaşıyorsun, evinde dostunla dertleşmiyorsun ki, zoruna gidecekse konu açmayacaksın, açtıysan da her şeye açık olacaksın..
yapmayın hoş değil bu söylem...
hayir yani insanlar yakinlarina arkadaslarina dostlarina dahi anlatmaya cesaret edemeyecekleri seyleri paylasiyorlar.. neden onlarla paylasmiyorlar cunku terslenirler..
ee nasil dostu arkadasi dahi dinlemeyecek tersleyecek durumdaysa pardon ama biz neden ayni tepkileri gostermeyelim ayni dusuncedeysek.. buradan cekinilmiyor herkes aferin iyi yaptin mi denecek saniliyor?
Bir tane konu hatırlıyorum birkaç ay önceydi, arkadaşın başından çok kötü şeyler geçmiş vermiş kendini klavyeye, en sonuna da "lütfen olumsuz şeyler yazmayın, kaldıramam" demiş..
Yahu tanımadığın binlerce insanla aynı forumu paylaşıyorsun, evinde dostunla dertleşmiyorsun ki, zoruna gidecekse konu açmayacaksın, açtıysan da her şeye açık olacaksın..
twety cim birde ötekileştirme var onu uutmyalım canım :)
neden yanlış olsun...çete çete diye saatlerdir milleti birbirine düşürdü...sonrada kendine hoş gelen yorumlara teşekkür etti...dinledi dinledi gitti...bi nevi kendine çete dir bu...hani onun söylemiyle çeteyiz ya biz...daha doğrusu ona karşı olanlar çetesi....ama kendide kendisine uyan fikirler çetesi oluyor o zaman..hiçde yanlış değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?