çeteleşme-ötekileştirme-linç

evet aynı dilden konuşmadığımız kesin =) ne diye tenezzül edip sana cevap yazıyorsam hala. paşalar gibi yatmaya gidiyorum ben sen de yardım etmeye devam et. aferin sana!

açılan konulara iyi yada kötü yorum yazmakta ne var?
konuyu açan insan herşekilde gelen yorumlara açık olduğunun farkında değilmiki?
eğer bunu bilincede değilse o konu açmamalı bence
açtıysada her şekilde kendini gerektiğinde savunmalı gerektiğinde alttan almalı die düşünüorum arkadaşlar
yanii çetelikle metelikle işimiz olmas biz namusluuu kk garularuyukkkk

Arkadaşlar,
arkamdan kaçtı filan demeyin, ben çıkıyorum.

Gözlerim yanıyor uykusuzluktan, sabah işe gideceğim.
Ayrıca rejimdeyim, açlıktan ölüyorum, uyuyayım da vakit geçsin.

Neyse, çeteye izahat da verdik, artık kaçabilirim.
İyi geceler.

evet aynı dilden konuşmadığımız kesin =) ne diye tenezzül edip sana cevap yazıyorsam hala. paşalar gibi yatmaya gidiyorum ben sen de yardım etmeye devam et. aferin sana!

bir kerecik olsun birisine yardım edebilip mutluluğunu tatsan bu durumun, anlardın beni aslında :) ben her gece paşalar gibi uyuyorum sen sadece bu gece uyuyacaksan tadını çıkar derim :) ben sana saygısızlık etmedim ama senin saygıya kusurun çok :)

çeteye izahat verdiğini sanan bacım...kendinde iyi bi çete buldun burada tebrikler...izahata kendinde dahilsin...bilmem anlatabildimmi canım benim...

Bir tane konu hatırlıyorum birkaç ay önceydi, arkadaşın başından çok kötü şeyler geçmiş vermiş kendini klavyeye, en sonuna da "lütfen olumsuz şeyler yazmayın, kaldıramam" demiş..
Yahu tanımadığın binlerce insanla aynı forumu paylaşıyorsun, evinde dostunla dertleşmiyorsun ki, zoruna gidecekse konu açmayacaksın, açtıysan da her şeye açık olacaksın..

zelvecim asıl fikri söyledin tercüman oldun gerçekten...aynen katılıyorum...kaldıramıyorsan açma konu...

Bir konu acildiginda, herkes kendi hayat penceresinden yorum yapiyor.
Adi üstünde, internet, sanal alem...ne birbirimizi taniyor, nede ne sartlar altinda yasadigimizi biliyoruz.
Simdi bir konu hakkinda bir yorum yapildigi zaman bence tüm yorum yapanlara tesekkür etmeli, cünkü karsi taraf seni ciddiye aliyor ve kendi görüsünü yaziyor.
Kimse kimseyi pohpohlamak icin burda degil.
Simdi yazdigi senin düsüncene uymadigi icin cetemi olunuyor???

Ben suna inanmiyorum, yok egosunu tatmin ediyormusda yok kendini ispatlama cabasindaymisda....
Burda kendini ispatlasan ne, ispatlamasan ne? Parami veriyorlar yorum yapildiginda??????Madalyami takiyorlar???

Realist olun biraz, burasi ta hayatin kendisi, herkes hersey söylemekdede özgür, alinmalara hic gerek yok.

hayir yani insanlar yakinlarina arkadaslarina dostlarina dahi anlatmaya cesaret edemeyecekleri seyleri paylasiyorlar.. neden onlarla paylasmiyorlar cunku terslenirler..

ee nasil dostu arkadasi dahi dinlemeyecek tersleyecek durumdaysa pardon ama biz neden ayni tepkileri gostermeyelim ayni dusuncedeysek.. buradan cekinilmiyor herkes aferin iyi yaptin mi denecek saniliyor?

yapmayın hoş değil bu söylem...

neden yanlış olsun...çete çete diye saatlerdir milleti birbirine düşürdü...sonrada kendine hoş gelen yorumlara teşekkür etti...dinledi dinledi gitti...bi nevi kendine çete dir bu...hani onun söylemiyle çeteyiz ya biz...daha doğrusu ona karşı olanlar çetesi....ama kendide kendisine uyan fikirler çetesi oluyor o zaman..hiçde yanlış değil..

Ha suda var, cok begendiginede iltifatlar ediyorsun...icinden bunu yapmak geliyor cünkü....

hani biz tanımıyoruz ya kendisini terslemeyiz diye garantisi var sanıyor...yabancıysa yabancı bana ters düşene ters yorumumu yaparım arkadaş...

arkadaşlar kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok. Ahlak dersi vermeyin diyen insanlar neredeyse iletişim üzerine seminer verecekler burada. Yapmayın lütfen sizlerin yaptığı yargılamak bile değil yargısız infazdır. Şahsım adına konuşuyorum kimseye karşı itip kakma namına kurulu bir cümlem yok ama bu konuda ben ve benim düşüncelerim fazlasıyla itip kakıldı sizin adaletiniz de bu olsa gerek bu da benim bu konuya yazdığım son cevaptır. Herkese hayırlı geceler

bazılarının da öyle yazıları oluyor ki biz olumlu ya da olumsuz şey yazmaya değer bulmuyoruz ve susuyoruz.illa ki birşeyler yazmak zorundalar mı anlamadım ki ... üstüne çok gidilen yerden yere vurulan arkadaşlardan bahsediyoruz.kaldı ki olumsuz şeyler yazmayın demiş demek ki anlatacak eşi dostu yok içini sana bana dökmüş.çünkü el'e anlatmak daha kolaydır derdini.ilerde seni özelinle tehdit etme imkanı yoktur mesela.ona sığınmak daha kolaydır.tanımadığın birine açılmak daha güvenilir gelir.yorum yapmayın demiş yapmazsın olur biter.bu kadar çok yorum yapma isteği nerden geliyor anlamıyorum ki .. bu arada bu konuşmalar çeteleşme ıvır zıvır değildir.saçmalığın dibine bence bu cümlelerle vuruluyor.saygılı bir şekilde konuşuyoruz birbirmizi olumlu eleştiriyoruz.eleştiri yeni ufuklar açmaya yardım ediyorsa eleştiridir.yoksa onu 'yargılamaktan' öteye taşıyan değerler yok olup gider...

twety cim birde ötekileştirme var onu uutmyalım canım :)

suan burda biz otekilestirliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…