çeteleşme-ötekileştirme-linç

Bir şey sormak istiyorum;
azıcık konu dışına çıkınca, yönetimden uyarı mı alıyoruz?
Merak ettiğim şeyler oluyor, sormak istiyorum;
mesela, neden benim avatarım gözükmüyor?

şimdi bu konuyu bi türlü aydınlatamıyoruz :) özgürlük yardım bekleyen insana tü kaka demekle olmaz.arkadaşım hatalısın ve bence bunun affı yoktur dersin çekilirsin.dünyanın en temiz insanı ayağına yatmakla göğe çıkmıyorsunuz bu sitede.çıksanız da bi işe yaramaz zaten bilmiyorsanız bilginize :) özgürlük sınırı diyip duruyorsunuz ama olumsuz eleştirilerin yapıldığı yorumm tarzlarını da gördük.yerin dibine sokmakla yapılmaz eleştri.fikir beyan edilir ve kenara çekilinir.siz zannediyorsunuz ki kızcağız sizden bi fikir istedi diye siz en doğrusunu bilirsiniz.yok öyle bir dünya !

insanların düşünce kalıpları iki sözle değişmez. bugün değişir gibi görünür yarın aynı şey yine olur. yarım doktor candan eder diye bir söz var. burda kendini ilim sahibi sanıp konu sahibini yanlış yönlendiren kişiler de az değil. tabi kötü niyetle yapmıyorlardır, onlarda bildiklerini söylüyorlar da yine de söylenen sözler bazen faydadan çok zarar getirir. o yüzden kişinin ilişkisini ciddi olarak tehdit eden durumları burda yazmak yerine bir uzmana danışarak çözmesi daha anlamlıdır. tabi sen ve senin geniş görüş açın insanlara uzmanlardan çok daha fazlasını verebilirse ne ala =) buyur, insanların hayatlarını kurtarmaya devam et =P

Son düzenleme:

arkadasim konu yapilan hata da degil.. o baslangici.. bence kotu olumsuz bir davranis.. bir de kalkip ustune ben seksiyim yok citirim bilmemne.. bu sivayip bi de tuy dikmek o acidan dedim ben.. hata vardir bir de inatttla hatayi surdurmek vardir o zaman iste ahlaksizlik oluyor

arkadaşım kimse ben hatasızım demedi vallahi konuyu alıp başka yerlere sürüklemekle bi harikasın. Asıl sen işine gelen kısımları çekip üstünde başka insanları küçümseyerek atıp tutuyorsun. Hatayı söylemek var bir de söylemek vardır. Kimse burda ali kıran baş kesen değil biz insan olduğumuzu ve karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmuş değiliz sen merek etme

Bir şey sormak istiyorum;
azıcık konu dışına çıkınca, yönetimden uyarı mı alıyoruz?
Merak ettiğim şeyler oluyor, sormak istiyorum;
mesela, neden benim avatarım gözükmüyor?

kullanıcı kontrol paneli bölümünde sağ alt köşede avatar resmi ve profil resmi ayarı var tatlım.

İtiraf ediyorum o çetenin elebaşı benim

Çok sevilmem burda, sert yorumlarım yüzünden. Zaman zaman suçlandığım, moral bozduğum, konusahibini azarladığım bile söylendi. KK daki en yakınlarım da benim gibi... Zaten benim gibi olmasalar en yakınım olamazlar değil mi?

Ama ötekileştirme çabam hiç olmadı. Olduğum gibi olmaya azami gayret gösteriyorum....

cete üyeleri kim bilmem ama bazi arkadaslar kendi dusunce tarzlarini baskalarina empoze etmeye calisiyor,
herkesin fikri kendine herkes ayni seyi dusunmek yazmak zorunda mi ?

aslında aynı şeyleri söylüyoruz bizde ite kaka olur demiyoruz zaten ama haksız olan bir davranışa da kimse alkış tutamaz

Arkadaşımız burada bir konu açmış. Ne gerek var yok eski üye yok milleti birbirine düşürdü yada eski konuları deşip deşip burada deşifre ediyosunuz veya bir sürü soru cevap soru cevap. Arkadaşlar ltf birbirimizi kırmadan rencide etmeden yorum yapsak, konu işinemi gelmedi yorum yapma niye polemiğe giripte kendinizi avukatmış yada psikologmuş gibi yorum yapıp insanları birbirine düşürüyorsunuz. İnsanlar burada dertlerini sevinçlerini paylaşıyor, kabul edersin veya etmezsin bu kadar basit, biraz olgun ve mantıklı düşünün lütfen. Hepimiz hatalar yapıyoruz bir şekilde, bunu yargılayıp dökmek hoş değil bence. Şahsi fikrim beğenmeyen yorum yapmak zorunda değil...

seninkini ben bile kurtaramam sanırım.aynı dilden konuşmadığımız için çok zor gözüküyor :) kimseye yardımcı olma gayen yoksa insanların sinirlerini germek eleştirmek için burdaysan bile senin zayıf ve tatsız kelimelerin benim kim olduğumu bilmeme engel olmaz.sen yardımcı olma o zaman arkadaşım.rencide et eleştir kır dök insanları rahatla sonra da onlar kara kara düşünürken yatağında paşalar gibi uyu. :) hoşçakal.

arkadaşım senin işin gücün yok mu yaa?sanal alemde bile taraflar söz konusu olmuş ya pes doğrusu.yahu sitede siyaset konuşmak yasak,din-mezhep konuşmak yasak...bunları alıp çıkardıkdatn sonra kim neyin tarafı olabilir Allah aşkına.sanırım can sıkıntısından kuyuya bir taş atacağın tuttu.

Haklı kılmaz demek ayrı bir şey birde o şartlar için de bulunduğunuz da nasıl hareket edeceğinizi belirtmek farklı bir şey.
Burda amaç sadece öğüt vermek olamaz ,öyle yazılar okuyoruz ki bu durumda ben olsam içinden çıkamazdım dedirtiyor insana.
İnsan karşısındakinin şartların da olmadıkça onu çok az anlayabilir . Olumsuz eleştiriye sonuna kadar evet ama yargılamak hayır!
Ayrıca ahlak konusun da bir yorum yapılacağı zaman bu hatayı bende yapabiliyorum kişinin şahsına değilde genel anlamda yorum yapılmalı bence.Şu yorumunuza hitaben yazdım farklı algıladıysam afola.

o neden oluyor yani hata yapılıyor kadın eziliyor bir şekilde kendini ispatlamaya çalışıyor yine aslında aynı mantık .ne diyelimm kimse hata yapmaz umarım dönülmeyecek hatalar...

Tek kelimeyle süpersin seni alkışlıyorum

kadınlar kulübünde gece yatmadan önce kavga etmezsek yakında uyku tutmucak bizi
ne güzel hergün birşey buluveriyoruz

yemedin içmedin bunumu yazdın çok merak ettim.?? Sen konu olsun diye açmışsın bunu çok konuşmak istiyorsan GEYİK muhappeti topikleri var git orda muheppet etcek bisürü kız var

bakın ben yargılamak demiyorum bana ters geldiğini söylerim diyorum
ben burda hiç kimseyi yargılamadım yargılamakta ne haddime ama yaptığına da alkış tutmam uygun şekilde yanlış olduğunu dile getiririm diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…