Vallah canım ne yaptığına bağlı iş için mi yoksa boş takılmak için miBi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor
Neler yapılmaz ki, oyun oynanır, karı kız peşinde koşulur, dünya kurtarılır, şirket yönetilir o oooo.Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
ben de bazı günler kadınlar kulübünde böyle takılıyorum,Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Sosyal medyaya girmesi değil, sürekli girmesi her ilişki de şüphe uyandırmaz mı?Kısa ve net eger sosyal medyaya girmesi bile sizde suphe uyandiriyorsa bosverin
Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Ypk beni takip etmez Soramıyorum sonra bi tarafı kalkacakBelki o da sizi takip edip ayni sorulara cevap ariyordur.
Neyse; kendisine direkt sorabilirsiniz.
Böyle bi durumdan sınanırsınız inşallahCevap şu:kezoluktan nasıl kurtulabilirim diyebilirsin yani ruhumu kezbanliktan nasıl arindirabilirim derslerine baslamalisin,yaşın 15 falan galiba öyle ise bile bu derslere girip kezban olmanın önüne gecebilirsin.
Face yazmış birde teyallamm ya soramiyormus bir taraflari kalkarmis ahhahahaah face yazan birinden beklenen cevap.
Böyle bi durumdan sınanırsınız inşa34yasimda evli mutlu ve çocukluyum bu yaşıma kadar senin gibi koca bir kumsal kum taneleri kadar insan tanıdim tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmadan önce destur de öncelikle sacmasapan konularınla da burayı işgal etme
Okey oynuyodur shssjjddkBi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Şaka bir yana videolara bakıyodur benim eşimde öyle hep görürüm komik video tarzı şeylere bakar haberlere bakar çokta takma yaniOkey oynuyodur shssjjddk
Bu erkek kım? Sevgılınız mı?Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?