Cevap bulamıyorum! Bi erkek neden sürekli facede olur?

Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor
Vallah canım ne yaptığına bağlı iş için mi yoksa boş takılmak için mi

Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Neler yapılmaz ki, oyun oynanır, karı kız peşinde koşulur, dünya kurtarılır, şirket yönetilir o oooo.

Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce

İşi gücü bırakıp, saatlerce adamın sosyal medyada aktif olup olmadığını takip ettiğiniz anlamına geliyor.

Merak ettiğiniz soruları, adamın kendisine sorup; adamın cevaplarını öğrenmeye ne dersiniz ?

Peki face'de aktifken size de yazıyor mu ?
Bazen girmediğimiz halde de aktifte takılı kalabiliyor, belki de bir oyun falan oynuyodur

Bir şeyler çeviriyorda olabilir ve ya işsizdir yapıcak bir şeyi yoktur sosyal değildir sürekli sosyal medyada zaman öldürüyordur

Belki o da sizi takip edip ayni sorulara cevap ariyordur.

Neyse; kendisine direkt sorabilirsiniz.

Cevap şu:kezoluktan nasıl kurtulabilirim diyebilirsin yani ruhumu kezbanliktan nasıl arindirabilirim derslerine baslamalisin,yaşın 15 falan galiba öyle ise bile bu derslere girip kezban olmanın önüne gecebilirsin.

Face yazmış birde teyallamm ya soramiyormus bir taraflari kalkarmis ahhahahaah face yazan birinden beklenen cevap.

Böyle bi durumdan sınanırsınız inşallah

Asıl sen bu karakterinle burayı meşgul etme senin dilin ne kadar ağır ne kadar kaba sen bu Üslupten çok çekersin haberin olsun yaşın 34 olmuş ama konuşmayı öğrenememişsin

Ağır gerçeklere aliskin olacaksın o zaman.boyle biryerde yaziyorsan eleştirilere de açık olacaksin,ağır konuşmalara da.bana hayatı öğretme çok cekermisim bu usluptan :)hala akıl veriyor bana sana cevabı ve Alman gereken dersleri söyledim o dersleri alırsan iliskinde mutlu olur ilişkin olmasa dahi birey olarakta mutlu olursun ama önce Türkçe dersiyle baslamalisin face değil Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…