Cevap bulamıyorum! Bi erkek neden sürekli facede olur?

Bi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Kendisine sorun, pandemiden beri 60+ arabalardan başka kimse yok artık Facebook'ta

Hiç aklıma gelmez kim nerede online diye bakmak bence acilen meşgul olmanız lazım böyle hayat geçmez

Kendiniz de aynı durumdasınız buna göre.
Sürekli online olduğunu görmek için siz de online oluyorsunuz. On dakika ara veriyor mesela o kişi ama siz vermiyorsunuz. Ne zaman geri gelecek diye bekliyorsunuz. Sizi biri takip etse böyle, on dakika bile çıkmadan Facebook'ta ne yapıyor bu kadın diyebilir.
Belki de sizin yaptığınızı yapıyordur.

Facebookta çevrimiçi ne yapılır bilmiyorum da aklıma çok eski bir erkek arkadaşım geldi konuyu okuyunca. Whatsappta sürekli çevrimiçiydi, son görülme saatı gece 4 flndı bir ara hep, ben de salak gibi şey diye düşünüyordum, ben sorduğum için beni gıcık etmek için bilerek yapıyor herhalde, açık bırakıp uyuyor bile olabilir ben sorayım, sinir olayım diye düşünüyordum:))) meğer aldatıyormuş...

Adam kaç yaşında? Kaldı mı artık Facebooktan flört yapmak saatlerce yazışmak ya ahahahah.
Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüpheye sokuyo beni

Insta olsa hadi reels izliyodur derim de face ise yazisiyodur messengerdan. Demek daha tel no alacak aşamaya gelmemisler. Ben de Cook eskiden eski erkek arkadaşımla bunun kavgasını verip sonra aptal sapsal paranoya yaptığım için özür dilemistim meğer ordan tanıştığı bir kızla aldatiyormus

Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüpheye sokuyo beni
Simdi ben anlayamadim.Adamin Facebook’unda kayitli degilsiniz,arkadas listesinde ekli degilsiniz.Onu belliki gizli bir hesaptan takip ediyorsunuz.Neden surekli online gorundugunu soramiyorsunuz ama sifresini isteme cesareti gosterebiliyorsunuz.Nicin?Birinin sifresini istemek nasil bir cesarettir anlayamadim.Direkt sorsaniza burada yazacaginiza.

Adam kaç yaşında? Kaldı mı artık Facebooktan flört yapmak saatlerce yazışmak ya ahahahah.
Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüphe
bu işi benim sevgilim Facebook’ta arkadaşız soramıyorum çünkü sorduğumda kavga çıkıyor

Sifresini istediginizde kavga cikmiyormu?

Bence sorun ogrenin.Kavga cikacaksa ciksin.Ama birinin sifresini istemek dogru degil.

Yani siz bu insana guvenmiyorsunuz anladigim kadariyla.Evli degilsiniz,nisanli degilsiniz bir bagliliginiz yok.Guvenmediginiz adamla neden birliktesiniz?
Ben biraz paranoyak bi insanım malesef bana kötü bi şey yaşatmadı aramızda iyi ama işte Facebook’ta fazla takılınca acaba bi şey olabilir mi diyorum

Olabilir.Ama bir soru sorulunca bu kadar sinirlenip,kavga cikmasi normal degil zaten.

Bazen bir kere girdiğin zaman saatlerce aktif durumunda kalabiliyor instagram facebook. Öylede olmuş olabilir ama en doğru cevabı o adam kimse ondan alabilirsiniz

Bende şüpheleniyorum o yüzden haksız mıyım
O zaman kendinizi aptal yerine koydurmayin ayrilin.Simdi acik konusmak gerekirse bu iliskide guvensizlik var,kavga var.Aramiz iyi demissiniz de bunlar buyuk sorunlar.Ya siz adami bunaltiyorsunuz yada adam gercekten aldatiyor.Bunu biz bilemeyiz.Onu taniyan sizsiniz.

Ben biraz paranoyak bi insanım malesef bana kötü bi şey yaşatmadı aramızda iyi ama işte Facebook’ta fazla takılınca acaba bi şey olabilir mi diyorum
Facebook yazmayı öğrenmişsin aferin :)ders 2: şifreyi asla isteme ufaklık bu çok yanlış bir strateji çünkü yapacak olan başka Facebook hesabı açar ruhun duylaz,kendi hesabindan gayet normal gözükür arkandan iş cevirir ondan dolayı isteme şifreyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…