Kendisine sorun, pandemiden beri 60+ arabalardan başka kimse yok artık Facebook'taBi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüpheye sokuyo beniAdam kaç yaşında? Kaldı mı artık Facebooktan flört yapmak saatlerce yazışmak ya ahahahah.
Karı kızla konuşulurBi erkek neden sürekli facede olur? Bakıyorum 1 saat full aktif sonra 10 dk girmiyor sonra saatlerce yine aktif bu ne anlama geliyor ne yapılır ki saatlerce
Simdi ben anlayamadim.Adamin Facebook’unda kayitli degilsiniz,arkadas listesinde ekli degilsiniz.Onu belliki gizli bir hesaptan takip ediyorsunuz.Neden surekli online gorundugunu soramiyorsunuz ama sifresini isteme cesareti gosterebiliyorsunuz.Nicin?Birinin sifresini istemek nasil bir cesarettir anlayamadim.Direkt sorsaniza burada yazacaginiza.Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüpheye sokuyo beni
Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüpheAdam kaç yaşında? Kaldı mı artık Facebooktan flört yapmak saatlerce yazışmak ya ahahahah.
bu işi benim sevgilim Facebook’ta arkadaşız soramıyorum çünkü sorduğumda kavga çıkıyorSimdi ben anlayamadim.Adamin Facebook’unda kayitli degilsiniz,arkadas listesinde ekli degilsiniz.Onu belliki gizli bir hesaptan takip ediyorsunuz.Neden surekli online gorundugunu soramiyorsunuz ama sifresini isteme cesareti gosterebiliyorsunuz.Nicin?Birinin sifresini istemek nasil bir cesarettir anlayamadim.Direkt sorsaniza burada yazacaginiza.
Sifresini istediginizde kavga cikmiyormu?Bana da çok komik geliyor kendisi yaşlı filanda değil yani ne işi olur o kadar facebookta ayrıca geçen şifresini istediğimde vermemişti o düşündürüyor şüphe
bu işi benim sevgilim Facebook’ta arkadaşız soramıyorum çünkü sorduğumda kavga çıkıyor
Çıktı tabi çıktı ki vermediSifresini istediginizde kavga cikmiyormu?
Yani siz bu insana guvenmiyorsunuz anladigim kadariyla.Evli degilsiniz,nisanli degilsiniz bir bagliliginiz yok.Guvenmediginiz adamla neden birliktesiniz?Çıktı tabi çıktı ki vermedi
Ben biraz paranoyak bi insanım malesef bana kötü bi şey yaşatmadı aramızda iyi ama işte Facebook’ta fazla takılınca acaba bi şey olabilir mi diyorumYani siz bu insana guvenmiyorsunuz anladigim kadariyla.Evli degilsiniz,nisanli degilsiniz bir bagliliginiz yok.Guvenmediginiz adamla neden birliktesiniz?
Bende şüpheleniyorum o yüzden haksız mıyımOlabilir.Ama bir soru sorulunca bu kadar sinirlenip,kavga cikmasi normal degil zaten.
O zaman kendinizi aptal yerine koydurmayin ayrilin.Simdi acik konusmak gerekirse bu iliskide guvensizlik var,kavga var.Aramiz iyi demissiniz de bunlar buyuk sorunlar.Ya siz adami bunaltiyorsunuz yada adam gercekten aldatiyor.Bunu biz bilemeyiz.Onu taniyan sizsiniz.Bende şüpheleniyorum o yüzden haksız mıyım
Facebook yazmayı öğrenmişsin aferin :)ders 2: şifreyi asla isteme ufaklık bu çok yanlış bir strateji çünkü yapacak olan başka Facebook hesabı açar ruhun duylaz,kendi hesabindan gayet normal gözükür arkandan iş cevirir ondan dolayı isteme şifreyiBen biraz paranoyak bi insanım malesef bana kötü bi şey yaşatmadı aramızda iyi ama işte Facebook’ta fazla takılınca acaba bi şey olabilir mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?