Cevap veremedim ya içimde kaldı!

raiin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
1.437
1.150
123
35
Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...

Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:

O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.

İnsanlar ne kadar garip

Erkek arkadaşının yanında egosunu tatmin etme yolunu böyle seçmiş sanırım.

Salla gitsin :)

istersen boya küpü olarakta çıkarsın dışarı kime ne ama artık eleştirmek çok sıradan herzaman heryerde herkesi eleştırıyoruz boşver yınede takılma ne dıyebılırsınki böle densız bırıne

Zaten çocuk tınlamadı ilk hala dürtüklüyo. Keşke kızı bi'daha görsem ben küçükken de biriyle didişirken bi'şey diyemez sonra eve gelince tüh keşke şunu da deseydim diye iç çekerdim

Zaten çocuk tınlamadı ilk hala dürtüklüyo. Keşke kızı bi'daha görsem ben küçükken de biriyle didişirken bi'şey diyemez sonra eve gelince tüh keşke şunu da deseydim diye iç çekerdim

ben hala öleyım o anda kalakalıyorum olaydan yarım saat sonra akmaya başlıyo beynımde şunu deseydım bunu deseydım dıye zamanı geri alma dıye bişi olsa kesın karşımdakını çenemle öldürürüm o derece zeka gelıyooo

Son düzenleme:
evet çok sinir bozucu bi durum inşşş tekrar çıkar karşınaaaa

insanların birbirlerine laf atmaları da moda oldu bu aralar..

Ben olsam ben de bir şey diyemez eve gidince sinirden yerimde duramazdım

şu anında laf sokmayı bi becerebilsek zaten süüper olacak

kendisi arkadaşının yanında vasat duruyorsa seni görürse benimki bakımsız demesin diye çamur atmayı tercih etmiş
artık minibüse flan binesim yok
bi keresinde bende bindim bi kızla yan yana durduk kız bana baktı kazağıyla ağzını burnunu kapadı
sanki ben pis kokuyorum ağzım filan kokuyor gibi kaş göz oynatmalar filan
sanki kendileri süper de adam beğenmiyorlar en kıl olduğum şey

kıskançlık belirtileri bunlar..çatlamış kıskançlıktan

ben olsam "ah bu kızcağız bu boya küpünü çok kıskanmış" diye düşünür ve kendime bir Maaşallah derdim.

malum,nazarı değmesin diye :)

Son düzenleme:
bence de kıskanmış çok belli,sende ona sırıtsaydın onun siniri bozulsaydı.

Ben de öyleyim de o an dumur oldum bi'sonra sinirden ateş bastı bi
evet çok sinir bozucu bi durum inşşş tekrar çıkar karşınaaaa

Kıskanmış olabilir mi acaba
Bilemedim ki ama sevgilisinin yanında ego tatmini yaptığı kesin:44:

insanların birbirlerine laf atmaları da moda oldu bu aralar..

Ya böyle ezer gibi baksam gıcık oldu diyeceğim de sınava yetişmeye çalışıyordum paniktim zaten ki öyle eleştirecek gözle de bakmam insanlara banane sonuçta ama içerledim o an niyeyse Çaktırmadan aynaya baktım bi'de liner mi aktı acaba diye düşün kendimden şüphe ettim o an öyle dalga geçer gibi söyledi ki

Ben olsam ben de bir şey diyemez eve gidince sinirden yerimde duramazdım

Ya bi'de o an tek kız ben kalmıştım araçta 2 amca vardı bi'de onlarda anlamadı kime dediğini boş boş baktılar Allah'tan, yoksa iyce yediremezdim

böyle durumlarda genellikle insana kal geliyor, boşver canım iyi ki de cevap vermemişsin, cevap verseydin eğer bayan amacına ulaşmış olacaktı..insanı ne sinir eder biliyor musun, karşı taraf laf atarken senin oralı olmaman,ona cevap vermemen :) Boya küpüne girmiş olsan bile bu kimseyi ilgilendirmez! keşke insanlar önce kendilerine bir baksa :) gül geç hiç düşünme bile..

Son düzenleme:

Ya açıkcası kendisi cidden yataktan yeni kalkmış gibiydi şalıda aceleyle bağlamış hani bakkala gideriz ya öyleydi. Düşününce kıskançlık belirtisi mantıklı da ne gereksiz ya. Sizin olayda kötüymüş insanlar çok tuhaf ya. Sanırsın kusursuzlar
kıskançlık belirtileri bunlar..çatlamış kıskançlıktan
Bakışı göreydin, gözüyle dövdü o an beni

ben olsam "ah bu kızcağız bu boya küpünü çok kıskanmış" diye düşünür ve kendime bir Maaşallah derdim.

malum,nazarı değmesin diye :)

YaaaAblamda biz kadınlar kıskanınca saçmalayabiliyoruz sevinseydin diyo
bence de kıskanmış çok belli,sende ona sırıtsaydın onun siniri bozulsaydı.
Ya normalde durmam o an tutuldum mübarek böyle bön gibi kaldım jetonum çok geç düştü.

Annem de hep böyle der biri seni çok sinirlendirirse duyma dediklerini oda sinir olsun derZaten o an cevap vermeyi de yakıştıramadım kaç yaşında amcalar vardı hiç bozuntuya vermeden camdan bakmaya devam ettim:26:

Kıskanmıştır o sevgilisinin dikkatini çeker de beğenir falan
kıyaslar diye.... Hemen karalayayım beğeneceği varsa da
beğenmez belki diye düşünmüştür..

İnsanlar tuhaf.. Cevap versen de sinir olurdun ama emin ol..
Durum tatsız bir durum sonuçta

Annem de hep böyle der biri seni çok sinirlendirirse duyma dediklerini oda sinir olsun derZaten o an cevap vermeyi de yakıştıramadım kaç yaşında amcalar vardı hiç bozuntuya vermeden camdan bakmaya devam ettim:26:

boşver sen en iyisini yaptın böyle haddsizlerle münakaşaya girmek bile gereksiz...sabah sabah işi gücü seni incelemek mi olmuş :) demek ki dikkat çekmişsin ki fesatlığından ne yapacağını şaşırmış, oda çözümü çamur atmakla yetinmiş :) gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır ) ben senin yerinde olsam sevinirdim, demek ki bu kadar dikkat çekmişim ki kızın ağzına malzeme verebilmişim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…