Cevap veremedim ya içimde kaldı!

biliyorum o bakışları

Ben refleks hali kalktıklarında minibüs hareketlendi diye bakınca sevgilisine mi bakıyorum sandı naptı:44: Bencede sinir olurdum çünkü hani anlaşılır ya bi'şey desem eminim 10 laf fazladan sayardı. Bende o an bişey diyemez sinirimden gözlerim dolardı. Benim öyle kötü bi'huyum var kavga edemem, içimde kalır oturur ağlarım bi'de kız lisesinde okudum bu konuda bana hiç bişey katamadılar
Ya normalde özgüvenimle bi'problemim yok çok şükür de o an niyeyse moralim bozuldu dedim acaba cidden aceleyle makyajı kötü mü yaptım diye bi'sürü şey düşündüm de o an hiç aklıma "ya kıskandı:82:" gelmedi

Kesinlikle fesatlıktan başka bişey değil buuu :) Ben yolda ne laflar duyuyorum bi bilsennn kızın birisi hiç unutmam 'şu kızın yüzüne kaynar su dökesim var' demiştiii gülüp geçerim ben ya da benım bi bakışım vardır öldürücü bakış onu atıyorummm

klasik kendine güveni olmayan hatun hareketidir. seninle alakası yok yani o orda yanındakine oynamış. haa tabi bu arada sen güzel olmuşsun demek ki kızın dikkatini çekmişsin..

İşin komik tarafı sevgilimin yanında kızlar beni inceleyince sevgilimin tepkisi "bak kızlar şuan senin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyolar" diyo diyorum sen o bakışı tanımıyosun kendine pay çıkarma hemen

Sen onun seviyesine inmemişsin kendini rezil etmiş basitliğini çekememezliğini göstermiş boşver o yüzden...

bencede kıskanmış ama iyi olmuş cevap vermediğin bu konu da tamam cevap verilmeyebilir o senin onun seviyesine düşmediğini gösterir ama başka konularda bu durumdan bende muzdaribim neden o anda cevap veremeyiz ki eve gelince yada yarım saat sonra kafamıza dank eder ne söylememiz gerektiği anlamış değilim bunu yenmek istiyorum aslında ama yapamıyorum bir türlü

Son düzenleme:
Normalde cırcır konuşurum o an kitledim yeminle

Öndeki kız arkadaşımız belli ki seni kıskanmış ne diyeceğini şaşırmış :) . İyiki bir şey demedin boşver . Azıcık bir makyajla bile ne kadar güzel göründüğünün farkında ol . Sevin :):)

Yaa, teşekkür ederimm İnsanlar garip ama cidden yarım saatte olsa canımı sıktı durduk yere

Kesinlikle kıskançlıktan canım hıc moralını bozma sen dısarı cık %80 nı o sekılde bakışlar ve laf atmalarla kendını rahatlatıyor .

Bende çok cazgırımdır hemen laf atarım hatta gider saçını başını bıle yolarım ama tabı bunlar hos değil

Bende bir gün hiç unutmuyorum . 4 kızlardı ben annemleydim teki dedi bunuda Allah yarattı bızıde kız kalemle çizilmiş bebek dedi öteki

arkadasıda İNŞALLAH ÖLÜR DEDİ hiç unutmuyorum yani okadar uzulmustum kı hayatımda ilk defa cevap veremedim .

yavrucum versene cevabını orda hemen..sonra eve gelip niye pişman olup strese giresinki...

ben çok aceleci bıcı bıcı bi tipimdir.heleki laf altında kalmayı asla sevmem,cevap veremezsem eve gelince kafamı duvarlara vururum yoksa..eşim benimle otobüs yolculuğu,alışveriş yapmayı sırf bu yüzden sevmez

takıl bana azcık ders vereyim ben sana

bunlar iyi günlerimiz

Belkide sevgilisini sana beğenerek bakmıştır , kızda bunu farketmiştir sana gülerek , hem seni sevgilisine karşı kötülemek hemde seni sinir etmek için yapmıştır
çünkü söylediğin makyajı ben evde bile yapıyorum , kaldıki kapalı kızlarda çok güzel ağır göz makyajları yapıyorlar

herkes önce kendıne baksa sonra baskalarına baksa,herkesin tercihine saygı duysalar aslında sorun kalmaz ,kime ne ister pür makyaj yaparım ister mini etek giyerım ben böyle mutluysam gerısı boş

sende bosver allah askına kendı örümcek kafalıymıs belli

İnsanların sağlığını tehdit eden en önemli şey sigara, alkol, obezite, kanser falan değil... Karşımızdakine karşı söylemek isteyip söyleyemediğimiz şeyler. Haksızlık anınında tepki veremeyip sonra "keşke şunu deseydim, keşke böyle yapsaydım, o bana bunu derdi bende böyle cevap verirdim" gibi hayali konuşmalar. Bir bakarsınızki saatleriniz düşünerek geçmiş, elinizde bir avuç sinirden başka birşey kalmamış...
Bu olayda üzerinde durup düşünmeni bile gerektirecek birşey yok,seni kıskandığı ap açık.. kesin erkek arkadaşını sana bakarken falan görmüştür, çocuk kötü niyetle bakmasa bile, kendi kafasında egosunu kurtaracak bir plan kurup işlemiştir. salla gitsin.
Ama şu tartışma anlarında yada ani tepkilere ani cevaplar üretebilme konusunda kendini geliştir.Hayat boyu çok lazım olacak, iş hayatı ve evlilik hayatı için 1 numaralı ilaç
Üniversitenin medikososyal bölümünde psikolog çalışıp çalışmadığını öğren ve destek al bence,bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum de, sonra bana çok dua edersin...

Ben kendimi bildim bileli asla kimsenin karşısında tıkanıp kalmadım, çocukluğum dahil. Bir yanlış varsa muhakkak düzeltirim, bir haksızlık varsa savunurum, bir hata yaptıysam özür dilerim. Aileme bu konuda bir teşekkür borçluyum

ne kadar lüzumsuz insan var yaa etraftaa aman boşver sen egosu yüksek bi insan demekki salla gitsin

seni görünce kıskanmış o bence erkek arkadaşına bak boya güzeli bu aslında güzel degil bide bana bak demiş kısacası ego tatmini sinir olurum böyle kadınlara ben olsam pardon ne dedin beyaannnnnn diye dalga geçerdim yerlebir ederdim nazikçe onu bütün dolmuşa hahahh :)))

annemle ben otobüs beklerken bi tip bize bu tarz bişey demişti,sen kendine bak rahibeye benziyosun dedim kadından çok annem utandı ama kendime laf söyletmem asla,kendisi için özgürlük isteyenler nedense başkaları için o isteği duymuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…