Ya açıkcası kendisi cidden yataktan yeni kalkmış gibiydi şalıda aceleyle bağlamış hani bakkala gideriz ya öyleydi. Düşününce kıskançlık belirtisi mantıklı da ne gereksiz ya. Sizin olayda kötüymüş insanlar çok tuhaf ya. Sanırsın kusursuzlar
Bakışı göreydin, gözüyle dövdü o an beni
YaaaAblamda biz kadınlar kıskanınca saçmalayabiliyoruz sevinseydin diyo
Ya normalde durmam o an tutuldum mübarek böyle bön gibi kaldım jetonum çok geç düştü.
Kıskanmıştır o sevgilisinin dikkatini çeker de beğenir falan
kıyaslar diye.... Hemen karalayayım beğeneceği varsa da
beğenmez belki diye düşünmüştür..
İnsanlar tuhaf.. Cevap versen de sinir olurdun ama emin ol..
Durum tatsız bir durum sonuçta
Ya normalde özgüvenimle bi'problemim yok çok şükür de o an niyeyse moralim bozuldu dedim acaba cidden aceleyle makyajı kötü mü yaptım diye bi'sürü şey düşündüm de o an hiç aklıma "ya kıskandı:82:" gelmediboşver sen en iyisini yaptınböyle haddsizlerle münakaşaya girmek bile gereksiz...sabah sabah işi gücü seni incelemek mi olmuş :) demek ki dikkat çekmişsin ki fesatlığından ne yapacağını şaşırmış, oda çözümü çamur atmakla yetinmiş :) gizli eleştiri gizli hayranlıktır ) ben senin yerinde olsam sevinirdim, demek ki bu kadar dikkat çekmişim ki kızın ağzına malzeme verebilmişim :)
Kesinlikle fesatlıktan başka bişey değil buuu :) Ben yolda ne laflar duyuyorum bi bilsennn kızın birisi hiç unutmam 'şu kızın yüzüne kaynar su dökesim var' demiştiii gülüp geçerim ben ya da benım bi bakışım vardır öldürücü bakış onu atıyorummm
Normalde cırcır konuşurum o an kitledim yeminlebencede kıskanmışbu durumdan bende muzdaribim neden o anda cevap veremeyiz ki eve gelince yada yarım saat sonra kafamıza dank eder ne söylememiz gerektiği anlamış değilim bunu yenmek istiyorum aslında ama yapamıyorum bir türlü
Öndeki kız arkadaşımız belli ki seni kıskanmış ne diyeceğini şaşırmış :) . İyiki bir şey demedin boşver . Azıcık bir makyajla bile ne kadar güzel göründüğünün farkında ol . Sevin :):)
Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...
Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:
O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.
İnsanlar ne kadar garip
Kızlar bugün sınavım vardı kalktım hazırlanmaya koyuldum. Geç uyandım diye hızlıca hazırlandım herzamanki gibi pudra, dipliner ve dudak nemlendiricisini sürüp çıktım. Yani dikkatte ediyorum makyaja göze ağırlık verdiysem dudağı kesin doğal bırakıyorum. Ki okula gidiyorum ne kadar abartılı makyaj yapabilirim ki...
Herneyse minibüsteyim;
Önde bi'tane kapalı kız vardı yanında da bi'çocuk. Gülüşerek konuşuyolar falan. Ben de onlar inerken boş bulundum telefonda olan gözüm birden onlara ilişti kızla göz göze geldik.
Kız alay eder gibi küçük bi'kahkaha attı. Sonra çocuk noldu deyince "boya küpü ya" dedi:44:
O an üstüme alınmamış gibi yaptım ama sinirden kızardım yani. Arkadaşıma anlattım dedim çok mu abartılı bi'şey var yüzümde "yüzünde bi'görünen dipliner var yahu" dedi. Normalde çok takmam böyle şeyleri ama cevap veremedim ya içime oturdu.
İnsanlar ne kadar garip
Herneyse minibüsteyim;
İnsanlar ne kadar garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?