Cevap veremedim ya içimde kaldı!

kıskanmıstır senı o yuzden satasmıstır
keske cevap verseydın de bozulsaydı sevgılısının yanında
ama ınsanın ıcınde kotuluk olmayınca bole oluyo ıste

Kıskanmış resmen. Bende onun gibileri çok görüyorum yolda 2 ton makyaj, dapdar kıyafet ama baş kapalı. Yaman bir çelişki olduğunu düşünüyorum ama kalkıpta laf sokmuyorum. Bazısı da kendi yapamadığı için böyle kıskanıp laf sokma çabasına giriyor işte. Aslında içten içe yapabilmek için can atıyor. Sevgilisinin yanında seni aşağılamaya çalışmış küçük beyniyle. Salla gitsin...

Çok merak ettim. O kızı tekrar görseniz ne dersiniz acaba? :))

Iyi yapmissin,boyle basit insanlari adam yerine koyup cevap vermek hata olurdu...erkek arkadasinin yaninda kendisini bakimsiz falan hissetti galiba zavalli:)bence kiskanmistir seni...ustelik ister boya kupune dusersin ister boya ficisina kime ne ya

okurken sinirlendim vallah, bence kıskandı erkek arkadaşı da yanında olunca ne diyeceğini şaşırmış saçmalamış
ben de böyle anlarda ne diyeceğimi bilemem kalırım öyle. ama bu tür insanlar için canımızı üzmeyelim, boşver hayatına bak

Neeee! Bu kıskançlığı da geçmiş

Erkek arkadaşım da bana "yavrum az konuş biraz ya, sakin ol bi" der hep ama o an hayatımda ilk defa boş bulundum sınava geç kalıyodum tedirgindim zaten buda tuz oldu

Hep kafamın sınavda oluşundan yoksa ohooo Ama deyip indiler sonra trafik vardı kapı açıktı hala diyo "sırf boya bunlar ya"
Ay ağzına sağlık yaAnneciğin neden utanıyomuş, o terbiyesiz utansın
Valla o an kendimden şüphe ettim aceleyle saçma sapan mı yaptım ya diye

Beni bi'gün tramvayda bildiğin adam taciz ediyordu sıkışık ya arkadan değmeye çalışıyo kasıtlı yani hissediyorum, hissettiğim an "kaç yaşında adamsın, terbiyesiz!" diye bi'başladım bi'amca sağolsun gel kızım gel bunlar böyle dedi yerini bana verdi

Pes Beni de bi'arkadaşım makyajsız görünce çok incelerdi anlardım niye baktığını

Te Allah'm! Ben bile sinirlendim ya, aldırma lütfen
Valla fondoten kullanmıyorum tenimle uyuşan pudramı sürerim hep ki cildim bozuk değil oluşan dokuyu seviyorum diye sürerim. Kirpiklerimi kıvırdım bi'de dipliner çektim ince. Dudağımada niveanın hafif renk veren nemlendiricisinden sürdüm Haklısın ama o an ben bile kendimden şüphe edip aynaya baktım çaktırmadan Onlar inerken kız bunu dediğinde arabada bir ben bi'şoför bi'de bıyıklı bir amca vardı

Kadesa ya çoook tatlısın Kahkaha attım resmeeeeen

Çok merak ettim. O kızı tekrar görseniz ne dersiniz acaba? :))
Valla o işin şakası görsem en fazla imalı bi'bakış atarım, seviyesine insem durduk yere öyle laf atan beni ezer geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…