arkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.
arkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.
13unden sonra olmadi cnm az kanama var cunku
belemir cnm yumurtlama kanamasi diyz bisey var tibben.iki adetin ortaqinda oluiki gun falan surer.sence benim Hamilzlik gibgibi bi durumum olr mu
13unden sonra olmadi cnm az kanama var cunku
bebegim 18 aylik aslinfa olursa mutlu olucam gibi.yani hamile olma gibi bisey yok dimi tuh :)
yumurtlama kanamasi olsa bile hamile kaliniyor mu asil soru bu
adilemir cnm ara kanama normal.yumurtalar çatlarken bazen kanarmis o yuzden .ozellikle bebek istiyoruz dddiye bisey yok ama olursa da mutlu olurum
ins cnm Allah kucaginizi bos birakmaqin.peki busra sznce varmidie oyle bose hicran yuzde on dedi.sEn yuzde kaç verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?