cevap verenler hamile kalsin insallah

pelin7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
3.551
25
118
Antalya
arkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.

valla canım ben hiç yumurtlama kanaması yaşamadım.
ama ilişkiden sonra yatsanda kalksanda hamilelik için 1 damla yeter biliyorsun.
13 ünde yani kanama olduktan sonra ilişki oldumu.
spermler 72 saate kadar yaşayabiliyor eğer 12 veya 13 ünde ilişki olmadıysa düşük ihtimal gibi geldi bana

başlığına amin diyeyim öncelikle ağzından bal damlıyor:)
canım benimde bir kızım var yanlış bilgilendirmeyim ama yumurtlama kanaması olmaz(ya da ben hiç duymadım)olsa olsa yerleşme kanaması olur.bu kanama da pembe renkli olurmuş.yani adet gibi değil bildiğin temiz kan gibi.belki de senin ki ilişkiden kaynaklı bi kanamadır diycem ama 2 gün fazla gibi geldi bunun içinde.Rabbim bunaltmasın umarım her işini kolaylaştırır diyelim.sanırım beklemekten başka çıkar yol yok bir BAT'ını.

belemir cnm yumurtlama kanamasi diyz bisey var tibben.iki adetin ortaqinda oluiki gun falan surer.sence benim Hamilzlik gibgibi bi durumum olr mu

belemir cnm yumurtlama kanamasi diyz bisey var tibben.iki adetin ortaqinda oluiki gun falan surer.sence benim Hamilzlik gibgibi bi durumum olr mu

ben kendimde şu an hamilelik istediğimden sen de isteseydin bebek olur valla derdim:) ama öyle bişey yok tabi.kendini dinleme olmamıştır istemiyosan inşaallah.ama istemiyorsan gebe kalmayı keşke korunsaydın korunma yöntemi gibi düşünüp de dışarıya boşalma ile bile hamile kalınabiliyorken(örnek meryem uzerli) nasıl güvenebildin.neyse beklemek de fayda var ben de gebelik düşündüğüm ilk ay bütün belirtileri göstermiştim kendi kendime(ağızda çürük bir tat,baş dönmesi,bulantı vb.)seninde vücudun verdiği yanlış tepkilerdir umarım canım...

13unden sonra olmadi cnm az kanama var cunku

pelincim bebeğin kaç aylık su an..

ben hamile olmadığını düşünüyorum canım..

stres yapma ..

duan için de bana tutmasın diyorum..2 tane var benim zaten..Allah isteyen herkese nasip etsin..

bebegim 18 aylik aslinfa olursa mutlu olucam gibi.yani hamile olma gibi bisey yok dimi tuh :)

Başlık çok güzel ve akıllıca bence olabilir olmayada bilir...yüzde 90 değilsin yüzde 10 olabilirsin yane

yumurtlama kanamasi olsa bile hamile kaliniyor mu asil soru bu

hicrancim çok net bi cvp verdin saol.peki neden yuzde doksan degilson dedin.onu da açiklar misin.gunlerdir soruyordum cvp veren olmadi bende en sonunda boyle bi basmik buldum.isteyen herkez hamule kalsin insallah.

bebegim 18 aylik aslinfa olursa mutlu olucam gibi.yani hamile olma gibi bisey yok dimi tuh :)

yumurtlama kanamasi olsa bile hamile kaliniyor mu asil soru bu

canım ben ilk yazını okuyunca hamile kalmak istemediğini düşünmüştü..çünkü küçük çocuğum da var demişsin..

eğer bebek istyorsan..ovulasyon hesaplayıcılar ile yumurtlama gününü öğrenebilirsin..hayırlısı olsun hakkında ...yumurtlama kanamasını ben de hiç duymamıştım canım.

ara kanaman olmuş anladığım kadarıyla..

bir sonraki ay yine ara kanama olur ise doktora gitmelisin diye düşünüyorum.

adilemir cnm ara kanama normal.yumurtalar çatlarken bazen kanarmis o yuzden .ozellikle bebek istiyoruz dddiye bisey yok ama olursa da mutlu olurum

cnaım kalkmasaydın daha iyi olurdu ama yinede allhtan ümit kesilmez rahime giden gitmiştir zaten..(aminnn)banada dua et olsun bebeğim

ins cnm Allah kucaginizi bos birakmaqin.peki busra sznce varmidie oyle bose hicran yuzde on dedi.sEn yuzde kaç verirsin

adilemir cnm ara kanama normal.yumurtalar çatlarken bazen kanarmis o yuzden .ozellikle bebek istiyoruz dddiye bisey yok ama olursa da mutlu olurum

canım hayırlısı olsun hakkında ..adet gününe kaç gün var..o zamana kadar beklemekten başka bir çözüm yolu göremiyorum ben..

stres yapma..o gün gelecek elbette..

başka şeylerle oyalanmaya çalış adet gününe kadar..bakalım o zaman bir test alır yaparsın .

Ben yerlesme kanamasi duydumda yumurtlama kanamasi ilk kez duyuyorum. Sanirim içine aksa bile bir meniden hamile kalinabiliyomus herseyin hayirlisi rabbim dualarinizi kabul eder insallah

adetim duzensiz ne zaman olr bilmiyorum zma iki hafta vardir herhalde.biz suan tam dusunmuyoruz cnm dusunursek tam gaz çalisiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…