cevap verenler hamile kalsin insallah

sercem benim ihtimal vqrmi soylesene bak cvp vermedin hamile kalamiycan :) cvp verenler hemen hamile kaliyo :) bu aradq dualariniza amin diyorum arkadaslar

bulutefe cnm yumurtlamadan uç ya da dort gun onceydi ondan sordum Ama sivilcelenmeye basladim sanirim addeetb olcam

canım bıldıgım kadarıyla sıpermler 3 gun canlı kalıyorlarmıs rahımde dogruysa eger

bulutefe sercem beni sizler var ettiniz saolun canlarim :) ihtimal var mi yani ben orda kaldim :)

eger degilsem bu topigi yakicam uleynnn :) saka bi yana adet belirtilerim basladi aslinda adete çok var ama bakalim kismet hayirlisiysa olsun.en Erken Gebelik kaç haftada belirti verir

eger degilsem bu topigi yakicam uleynnn :) saka bi yana adet belirtilerim basladi aslinda adete çok var ama bakalim kismet hayirlisiysa olsun.en Erken Gebelik kaç haftada belirti verir

bılmıyorumkı canım bazı ınsanlar cok belırtı yasıyor bazıları yasamıyor ben ıkı ay hamıle kaldım hıc bı belırtı yasamadım ne kusma ne baska bısey bunyeye gore degısıyor sanırım

Ben ovulasyondan 12 gun sonra pozitifi gordum en erken 8 gun sonra kan testi yaptirabilirsiniz ama bence bi 10 12 gun gecsin ustunden ki bence dusuk bi ihtimal

hicrancim kiz mi erkek mi bana yaz mutlaka ben merak ederim gerçi çok varr ona ama olsun :)) bende bes buçuk haftalik olana kadar belirti yasamadim kanda uç haftalikken ogrendim

bir oğlum var 4 yıldırda 2.bebeği istiyorum ne yumutlama ağrısı yaşadım nede kanaması....yani bu kaonuda en ufak bir fikrim yok ama madem istemiyosun neden korunmuyosunuz ki:26:bekleyeceksin canım yapacak bişey yokki...bebeğin kaç aylık

hicrancim sen beni daha taniyamadin herhalde ben bu mahallenin çocuguyum :) sen buraya yazarsin cnm takipteeyim ben :) arr cnm istemiyyoo deiilim istiyorum.sizin neden olmuyor bi tane ollmus cunku

hicrancim sen beni daha taniyamadin herhalde ben bu mahallenin çocuguyum :) sen buraya yazarsin cnm takipteeyim ben :) arr cnm istemiyyoo deiilim istiyorum.sizin neden olmuyor bi tane ollmus cunku

ee canım başlığa bebeğim küçük o yüzden istemiym yazmışsın ebnmi yanlış hatırlıyorumm:26: canım yumurtalıklarım zayıf başkada sebep yok şuan..onun içinde iğne kullanıyorumilk çocuğum kendiliğnden olmuştu evet

yok cnm isteyerek calismamiz sonucu degil yani o yuzden oyle yazdim olursa sevinirim olmazsa da bi sure daha dusunmuyoruz

cnm iyi aksamlar hamile olacagini dusunmuyorum bence okanama icin bi dr gorun derim inss seninde istedigin gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…