cevap verenler hamile kalsin insallah

soru hakkında bir fikrim yok ama sırf duana amin diyip ortak olabılmek için geldım canım. hakkını helal et

spermlerin uzun süre yaşadıgını hesaba katarsak elbetti ki var

sultan helal olsun cnm.tuzkarabiber net cevabin için sagol cnm.Allah isteyen herkez bebek versin.anne olamamanin acisi yaziyoprofilin altinda içim acidi bi an allah verir cnm.namaz kil ardindan 707 olmasi gerek ya varis de 707 kere Bi Hoca Demisti Çocuk Olmasi Iiçinmimiss

yaptım canım neler neler yaptım rabbim vermeyince

öncelikle duana gönülden aminnn demeye geldim..

hamile kalma ihtimalinde vardır elbet..tam yumurtlama dönemine denk geldiyse ayağa kalkmanın bir manası yok..olacağı varsa olacaktır..

iki adetin ortasinda yani yumurtlama doneminde yumurtaliklar çatlarken kanar kk'da da yasayan bi suru insan var.simdi benim ihtimal dusuk mu

gaz çikarma olayi hamilelik belirtisinde mi olur yoksa yumurtlarken mi olur

kanda gebelik iliskiden kaç gun sonra çikiyor kizlar.p.tesi yaptirmak istiyorum da

Cnm bnm hic yumurtlma döneminde kanamam olmadi hersey olabilir ama genelde iliskidn sonra ayaga kalkmyn diyorlr hamileligi garantiye almk icin gunun gectyse test yap

Oncelikle Allahim isteyen herkesi ( ben dahil ) evlat sahibi yapsin...Ben hic ara kanama diye bisey yasamadim dogrusu. Ama bu gamile olup olmamsni etkilermi bu bilemem. Hamile kalirsin yada kalmazsin demek bence cok zor. Su anda kan testi yaptirsanda bana gore dogru sonuc vermez. En iyisi beklemek.

Yumurtlama kanaması diye birşey var arkadaşlar.. Benim de iki adet ortasında kanamam olurdu ve doktorum bazı kadınlarda yumurtlama kanaması olabilir demişti. Ancak senin ilişkiden sonraysa benim gibi polip, miyom yada yara olma ihtimalin de var.. Bunun için doktora görünmeni öneririm.. Çünkü ben polipleri aldırdıktan sonra yaşamadım hiç.
Soruna gelince de, tabii ki hamile olma ihtimalin var.. Bir kere tecavüze.uğrayıp da hamile kalan birçok kadın var.. Bebeğin 18 aylikmis eğer hamile olursan başım gözüm üstüne de sakın aldırmayı falan düşünme :2:
Pazartesi kan testinde çıkmaz ayrıca çarşamba perşembe baktır derim..
Başlığın için de kocaman AMIIIIIINNNNNN

hicran cnm çok tebrik ederim seni çok sevindim.su cnm benim iliskiden sonra olmuyor iki adetin ortasinda oluyo yani iliskiden 4 5 gun sonra falan oldu.cvp veren herkeze tesekkureer.

kesinlikle küçükte olsa bi ihtimal var Allah ol derse olur,bence hemen ayağa kalkmakla yatmakla alakası yok

aminnnnnnnnnnnnn rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ılıskı yumurtlama donemıne den geldıyse olma ıhtımalı yuksek rabbım bılır hakkında hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın ınsallah

evet yumurta kanami dogru demisler bacilarim
baslik super insallah bizlerde hamile kaliriz bende sende oda buda herkes herkesin evladi olsun insallah ((

bulutefe cnm yumurtlamadan uç ya da dort gun onceydi ondan sordum Ama sivilcelenmeye basladim sanirim addeetb olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…