spermlerin uzun süre yaşadıgını hesaba katarsak elbetti ki vararkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.
yaptım canım neler neler yaptım rabbim vermeyincesultan helal olsun cnm.tuzkarabiber net cevabin için sagol cnm.Allah isteyen herkez bebek versin.anne olamamanin acisi yaziyoprofilin altinda içim acidi bi an allah verir cnm.namaz kil ardindan 707 olmasi gerek ya varis de 707 kere Bi Hoca Demisti Çocuk Olmasi Iiçinmimiss
ne kadar zamandir istiyorsunuz.Allahin takdiri cnm
Cnm bnm hic yumurtlma döneminde kanamam olmadi hersey olabilir ama genelde iliskidn sonra ayaga kalkmyn diyorlr hamileligi garantiye almk icin gunun gectyse test yaparkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.
cevap yazdim hamile kaldim sanirimmm yaa sabah çift çizgiyi gördüm
evet yumurta kanami dogru demisler bacilarimarkadaslar gunlerdir kendimi paraliyorum.nolur bisi diyin.esimle ayin 9'unda iliski oldu 12'sinde beyaz akinti vardi sanirim yumurtladim 13'unde ara kanama yyani ymurtlaama kannamasi oldu 2 gun surdu.iliski sonrasinda hemen ayaga kalktim ve tuvalete gittim.yine de hamile kalma gibi bi durumum olabilir mi bi bebegim var cunku içim bunaldi gunlerdir.cevap verenlerden Allah razi olsun kucagini bos birakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?