cevap verenler hamile kalsin insallah

valla cnm bugunde tuvalet kagidina koyu kremrengi akintiyla birlikte koyu kivamli pembemsi bisey gledi ama bir damla bisi.bu nedir anlamadim adete bir hafta ya da on gun var.bi fikrin var mi?

Canım sperm orada 3 4 gün yaşayabilir diye biliyorum ben ama dilediğin neyse o olsun...bu arada başlık çok güzel içten bir Amin diyorum inşallah hamile kalırım :):)

amin cnm ins topik sana ugurlu gelir ins.peki adete bir hafta kala pembemsi bir damla gelen sey ne olabilir

Ya canım yerleşme kanaması olabilir mi diycem ama en iyisi kan testi ver hakkında ne hayırlıysa o olsun

adetime daha çok var o yuzden test yaptirmak istemiyorum ama kararsizim yaptirsam mi acaba saglik ocaklarinda bakiliyor mu

valla cnm bugunde tuvalet kagidina koyu kremrengi akintiyla birlikte koyu kivamli pembemsi bisey gledi ama bir damla bisi.bu nedir anlamadim adete bir hafta ya da on gun var.bi fikrin var mi?

hiç bir fikrim yok canım..adetine az kalmış bekle bakalım..ben de merak ettim şimdi..hayırlısı olsun canım

adetime daha çok var o yuzden test yaptirmak istemiyorum ama kararsizim yaptirsam mi acaba saglik ocaklarinda bakiliyor mu

evet sağlık ocaklarında bakıyorlar..ama adetin geçti mi diye soruyorlar...kaç gün geçti falan diye sormuşlardı bana

orda ya doğru söylemen lazım..

ya da geçti diyip de test yaptırabilirsin... orasına sen karar ver.az daha sabret derim az kaldı adetine

hamileyim cnm beta hcg 2 çikti kizimda da iki çikmis sonra yukselmisti doktora gitmedim daha ama

geçen sefer hamileyim ddedim ama degilmisim :) simdi kizlar ayin 22'sinde iliski oldu 24'unde yani bugun yumurtlama oldu sizce hamile kalma sansim varmi?

bu ay bende ilk kez yumurtlama kanaması yaşadım 15. günümde yumurtam 20 mm di 17. günümde yumurtam çatladı canım
gönlünde ne varsa rabbim onu versin sanırım senin 4 gün once olmuş ilişki yumurtlamadan once o olacaksa 5 gün yaşar da olur canım

başlığı görünce yazmadan geçemedim aminnnnnnnnnnnnnnn

şimdi sen anladığım kadarıyla şu anda bebek düşünmüyorsun peki neden yumurtlamaya bu kadar yakın ilişkide bulunuyosun,2 gün önce elbette hamile kalınır spermler 3 gün yaşayabiliyor...geçen ay ihtimal daha düşüktü ama bu sefer riskli bence,hayırlısı olsun diyelim

hımmm geçen seferkinde kızım küçük demişsin de ondan istemiyosun sandım...o zaman sevin bence kalma ihtimalin yüksek,inşallah hamilesindir

hayirlisi ise olsun cnm.Allah Isteyen herkeze versin

ayyy başlık çok güzel bnde yazayım bariii bide aminnnnnnnnn inş cümlemiz hamile oluruz inşş bacım topgin bol hamişlerle dolsun inşş bide sorum olacak acaba cvp verirmisnz :18: benim adetim 11 ocakta oldu bu gün sol kasıgımda agrı var sanırım yum yum günüm acaba ben bu günmü hergün yoksa gün aşırımı ilışki olacak aranızda bilip de cvp vern olursa cok mutlu olurum
RABBİM hepimizee hayırlı eli ayagı düzgün evlat nasip etsin inşşşşşş cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…