S sensizask Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2012 537 33 123 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin7 #81 yalnız arkadaşım bebek istiyorsan niye yumurtalama gününde ilişki olmuyor hep öncesinde onu anlamadım ben? yumurtalama gününü anlıyorsun bak ne güzel millet testlerle zor buluyor o günü değerlendiriverin ihtimal yükselsin o zaman ??
yalnız arkadaşım bebek istiyorsan niye yumurtalama gününde ilişki olmuyor hep öncesinde onu anlamadım ben? yumurtalama gününü anlıyorsun bak ne güzel millet testlerle zor buluyor o günü değerlendiriverin ihtimal yükselsin o zaman ??
P pelin7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2010 3.551 25 118 Antalya 25 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin7 #82 cnm benim spermlerin gun asiri olan iliskide kalitesi artarmis o yuzden gun asiri,asiri iliskiye girmenn gerrek :) diger ssoruya gellince esim bes gunde bir geliyor gemiden cnm ok
cnm benim spermlerin gun asiri olan iliskide kalitesi artarmis o yuzden gun asiri,asiri iliskiye girmenn gerrek :) diger ssoruya gellince esim bes gunde bir geliyor gemiden cnm ok
azap_cicegi HASBUNALLAHU VE Nİ’MEL VEKİL Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 8.700 2.171 148 4 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin7 #83