Cevap veriyorum

Haklısınız diyene kadar konu açacaksınız sanırım.Herkes kendine güvenerek çocuk yapsın.Ailesinin yanında yaşamayan çocuk sahibi birçok çalışan kadın var.Esinizde muhtemelen annesine hak veriyodur ama burda yaptığınız gibi her söylediğine haklı çıkana kadar cevap veriyosaniz artık tamam sen haklısın moduna girmiş olabilir.Allah sabır versin ne diyelim.Zamaninda kadınin ihtiyacı olmamış çalışmamış demekki belirli bir yaştan sonrada kolayca çalışma hayatına geçilmez öyle kolay olsa çoğu kişi yıllarca kocasının eziyetini çekmez zaten.

Öbür konunuzda da söylemiştim yine söylüyorum. Madem öyle çocuğunuza bakıcı bulun. Kv de de gitsin çalışsın. Bunun başka yolu yok

Gecelerı dısarı cıkacagın zaman annene bırakacaksın cocugu , bu kadar net

Kayınvalidenin verdiği evde otururken kira verecek mi gelin hanım? Zaten kadın çalışıyormuş, ya sigortamaı yapın ya da sigortalı işe döneyim demiş.

Okudum hala haksızsın. Yardım etmeyin çalışsın madem genç kv sizde başkasından birsey beklemeyin bu kadar basit . Yorumunuz üslubunuz çok şımarıkça ayrıca. Göçmenler böyle miymis? Neyse !

Oturdum tek tek okudum ev hanimlarinada hakaret ediyorsunuz.ben hep derim xalisan kadinin isi zor diye anlarim ama ev hanimi olmak da kolay degil hele cocuk bakmak hic kolay degil.o annenin esinizi 9 ay karninda tasimasinin hakkini bile odeyemezsiniz.bir kendinize gelin artik...

Vallahi hayran kaldım
Yani amuda kalkarak mı geziyorsunuz napıyorsunuz
Yüzde yüz haksızsınız ya yüzdeyüz
yani yüzde birlik bile hakkı tarafınız yok
Allah sabır versin etrafınızdakilere

Bilenler bilir yapıcı yorum yapmaya ve herkesi anlamaya çalışırım. Size en ılımlı yorum yazanlar bile aynı şeyleri söylüyor. Ben de diyorum. Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Eskiler bakıyormuş ama gelin çocuğun adını bile koyamıyor, ağzını açamıyormuş. Bütün gün tarlada çalışıp halı dokuyup her kuruşu K.P e veriyormuş. Çocuk dededen para alıyormuş vs vs. Artık herkes kendi işini kendi görüyor çok şükür. Sizin gibi eskilerin işine gelen kısmını seçip beklenti içine girmiyor.

Wohhoooo ne mükemmelmisiniz siz yaa calisan anneye bak hele...hepsini okumadım ama kendinizi iyice batirmissiniz..
Hâlâ haksizsiniz benim cevremde kv.ler böle değil demissiniz sizin kv.niz herkes gibi olmak.zorunda değil kaldiki cocugunuza bakıyo zaten ..bence siz yaptığınız iyiliği başa kakıyorsunuz ..calisiyon diyede fedakar değilsin....hepimiz çalışıyoruz ben anneme sabahtan beri kadin benim cocuma bakiyo diye 1 saat daha bakda ben gezmeye gitcem diyemem asssslaaaaa
Alırım bebegimi onla giderim yada gitmem hiçbiryere otururum evimde 15 aydır eşimle başbaşa oturamadık gündüz çalışıyoruz gece ben çocuğuma ilgileniyorum ..daha kesintisiz 3 saat uyumuşlugum yok bence fedakarlik bu

Konu sahibinin bakış açısı bu degil yalnız. Onun annesi yeğenine bakabilmek için işten çıkmış çünkü.
Hatta önceki konuda kayinvalideyi de çocuğa bak diye işten çıkarmışlar.yani kadın iyi kötü bir düzen kurmuştu zaten, bozmasalardi madem ona verecekleri para bu kadar batacak.
Onlarda bebek bakıcİya, krese verilmezmiş.
Evde tek başına kalamayacagina göre babaanne bakacak.
Baksın ama para almasın.
Kızgınlığı eskiden çalışmayıp emekli olmayışına.
Çok mu zor 3000 bakıcıya verecegime, babaannesinin sgk sini öderim hiç değilse emekli olur diye düşünmek?

Ev vermiş kadın, ama ev dayalı doseli degilmis. Tadilatını o yaptırmışmış.
Onlarda evlada dayalı doseli ev verilirmiş.
Ama sanırım erkek evlada. Konu Sahibi evlat değil mi? Neden kendi ailesinden beklemiyor bu evi? Orayı hiç anlamadım.

Ayrıca demezler mi madem öyle kendi beklentilerine uygun bir aile bulsaydin da evlenseydin?

Bence bıraksın kv yi, çıksın evinden, kadın evin kirası ile geçinir.
Çalışır kazanır da.
Hiç değilse gezip tozdugunun hesabı yapılmaz. Zaten çocuk bakıyormus işten çıkmadan önce 12 saat değil 8 saat bakar.
Kadinin gelip konu açması gerekiyor aslında okutüm büyüttü, evlerini verdim, düzenini kurmuştum bozdular, yediğim içtiğime gezdigime karisiyorlar diye.

Diğer konuda var.
Kadın belediyede cocuk bakiciligi yapiyorken toruna baksın diye işten çıkarmışlar.
Düzenini bozup, kadının taş yemesini bekliyorlar sanırım.

F fozgeb

Sırf zamanında rahatını bozup çalışmadı emekli olamadı diye şimdi biz sıkıntı çekiyoruz şimdide tutturmuş çalışıp sigortasını ödicekmiş emekli olcakmış. 60 senelik hayatında aklın nerdeydi pardon? Bu saatten sonra çocuğuna torununa faydası dokunur insanın. Tamam bakıyo torununa ama Bi taraftanda geliri olmadığı için bize külfet oluyo. Faydasımı daha çok zararımı siz söyleyin lütfen?

Buyrun burada.
Kadın çalışacak bir düşseler yakasından.
Köle olmadığına, istedikleri gibi maddi manevi sömüremediklerine kızgın konu sahibi.
Ki bu somurmemis halleri.
Ev almışlar, işten çıkarmışlar, gezmesi tozmasi batıyor vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…