Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Bence öyle davranarak daha çok kendini bir şey sanmasını sağlarsınız. Normal davranın.
Yaptığınız şeylerde yanlış yok.
İnsan var sanmışsınız karşınızda!

neden dengeli davranmiyorsun Mervecim?
yapma boyle seyler,ask bu kadar uclarda yasanmaz.
dun sevdigin adami bugun ezersen zaten hic sevmemissin ki onu.
merhametli olman lazim.
cvp vermedi ya da gec verdiyse arandaki mesafeyi koru olsun bitsin.
bu ne hirs bu ne celal ya..

Bence öyle davranarak daha çok kendini bir şey sanmasını sağlarsınız. Normal davranın.
Yaptığınız şeylerde yanlış yok.
İnsan var sanmışsınız karşınızda!
Nefes alamıyorum biliyo musun kalbim çok acıyo.. Beni reddetti diye değil 3 saat sonra mal mal hareketlere girip cevap vermesi ve benle resmen oynaması..
Her şey tip değil biliyorum ama çevresine göre alımlı herkesin baktığı birisiyim. Böyle bi olay ( normalde havalı birisi değilim ) sadece bilin diye yazdım.. Hani başta ilgi göstermese her şey nötr olsa bu kadar takmazdım. Ama resmen oynadı ya böyle bi şerefsizlik görmedim ben..

O kim ki seninle oynuyacak ya!
Yapma lütfen. Sen kendine acırsan, saygı duymazsan kimse sana acımaz.
Kalbin acıyor biliyorum, farkındayım da , emin ol biz de zamanında böyle şeyler yaşadık.
Daha yaşın kaç? Birkaç sene sonra güleceksin bu günlerine :))
En güzel çağındasın ya yapma lütfen...

Seni hatırladımm canımmm.Bence bukadar üzülme ya o dediğin gibi açık açık yazıp yine cevap vermeseydi.

Aslisahhh sen misin hic kaderin gülmedi be güzelim bence aşık olursanda bi sure belli etme kimseye pesinden iyice kosulmasini bekle çünkü seviyim sevileyim diye düşününce insan olacak işlerde olmuyor

Kadınlar farklı mı sanki?
Arkadaş diyorsun değer veriyorsun poposu kalkıyor iki gün sonra.
Bence bu işin kadını erkeği yok.
KARAKTER meselesi tamamen!
orası öyle tabiki de, kadın erkek ilişkilerinde erkek egosu denilen şeyin varlığını inkar edemeyiz. birine yüzün bir gülmeyiversin, anında ego tavan...

en güzelini yapmışssın bence hayat sevdiğini dile getirmiycek kadar kısa gerisini kendi bilir

ya senlik bi durum yok bu erkekler dengesiz.benim bir arkadaşımın erkek arkadaşı çocuğun biri sarkıntılık etmiş diye evlen benimle demiş.aylar oldu ortada nişan yok sordum ne oldu diye.evlilik bana göre değil demiş kızda ayrıldı ergenler gibi kafelerdemi gezecez diy ki ikisininde hem yaşı var hemde biri avukat öteki doçent.yani erkekler yemin ederim dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…