- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Öyle işte öğrenmiş oldum. Şimdide işe gidiyorum :) ciddi sert bir amir var artık. Ona gelince hiç konuşmuycam tavır değil yani küçük bir sinek gibi görücem onu. Duygularıma karşılık vermediği için değil bana saatler sonra cevap verdiği için. "Yani adam sanmışım ama yanılmışım"
tebrik ederim, gerçekten de öyle. yolda görsen tanımayacaksın bu erkeklerierkeklere selam bile vermiceksin, valla ego tavan yapıyor o anda
Nefes alamıyorum biliyo musun kalbim çok acıyo.. Beni reddetti diye değil 3 saat sonra mal mal hareketlere girip cevap vermesi ve benle resmen oynaması..Bence öyle davranarak daha çok kendini bir şey sanmasını sağlarsınız. Normal davranın.
Yaptığınız şeylerde yanlış yok.
İnsan var sanmışsınız karşınızda!
Trip değil amirlik başlıyor.. Bugünden itibaren.Merviş yapma, tamamiyle normal davran. Adam benim yüzünden triplere girdi demesin.
Nefes alamıyorum biliyo musun kalbim çok acıyo.. Beni reddetti diye değil 3 saat sonra mal mal hareketlere girip cevap vermesi ve benle resmen oynaması..
Her şey tip değil biliyorum ama çevresine göre alımlı herkesin baktığı birisiyim. Böyle bi olay ( normalde havalı birisi değilim ) sadece bilin diye yazdım.. Hani başta ilgi göstermese her şey nötr olsa bu kadar takmazdım. Ama resmen oynadı ya böyle bi şerefsizlik görmedim ben..
tebrik ederim, gerçekten de öyle. yolda görsen tanımayacaksın bu erkekleri
orası öyle tabiki de, kadın erkek ilişkilerinde erkek egosu denilen şeyin varlığını inkar edemeyiz. birine yüzün bir gülmeyiversin, anında ego tavan...Kadınlar farklı mı sanki?
Arkadaş diyorsun değer veriyorsun poposu kalkıyor iki gün sonra.
Bence bu işin kadını erkeği yok.
KARAKTER meselesi tamamen!
3 saat sonra cevap yazmış alışamadım buralara diyeCevap gelirse bize de yaz
Sen bilirsin kib by yapsın bence3 saat sonra cevap yazmış alışamadım buralara diye
Dememiş onu hımm anladım yazmışSen bilirsin kib by yapsın bence
Çok yuvarlak konuşmuş fazla nazlanıyo
Sağ ol görmemiştim o kısımlarıDememiş onu hımm anladım yazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?