Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Mervisssh komiser olduğunu bilmiyordum keşke yazmasaydin
İdari amirsin sen
Birileriyle konuşabilir bu durumu
O kadar çok örneğini gördüm ki

Kuzum benim :))

Aslisahhh sen misin hic kaderin gülmedi be güzelim bence aşık olursanda bi sure belli etme kimseye pesinden iyice kosulmasini bekle çünkü seviyim sevileyim diye düşününce insan olacak işlerde olmuyor

bende nedense ayni kisi olduklarini düsünüyorum cünkü s1kca ayni kelimeler kullaniliyor.

Ya yok uzulme abartilacak bisey yok gayet normal boyle davrananrk asil kendini ele verirsin :) belki oda seni seviyor ve kalmak istiyr ama kalamiyorsa ne cvp verecegini bilememistr

böyle şeyleri hemen yazıp totolarını kaldırıyorsunuz kusura bakmayın

32 yaşına kadar bekar kalmış bir polis kesin fırlama görmüş geçirmiş bi tiptir sende güzel kızsın sana da flört babında yazmış sen işi aşka bağlayınca durumu anlamış evlense olmaz evlenmese seni üzecek temiz bi kızsın daha çok çıkar karşına devrelerine şans ver onlar daha naifmiş bide çok belli etmişsin olmaz ki böyle

Şimdide pısmış bir şekilde sessiz oturuyor öyle mahcup gibi hareketleri böyle ezik gibi duruyor ben ciddiyim. Hiç bişe demedi ama beni alın şu ofisten yeminlen kafayı yicem..
Bu arada hep bişeyler ikram eden bana getirmedi yanaşamıyor odaya kapıya :) zaten yüzüne bile bakmıyorum.
Ama dediğim gibi ezik gibi duruyor şuan..

Son düzenleme:
Bilmem aşırı sessizleşti yani hiç böyle değil normalde hiç konulmuyor kimseyle

sadece konuşmak istemiyor bence ya da kendi problemleri vardır. sizden hoşlansaydı zaten mesajına dönüş yapardı.
mantıklı olmak gerekirse mesajı görmüş, yazmak için yazmış saatler sonra
kendimizi kandırmayalım bayanlar, sonrası daha da hayal kırıklığı
sen çok güzel oldun da sana güzel dediler diye sinirlenmez böyle adam, sinirleniyorsa köyde bıraktığı karısı ya da nişanlısı vardır yani
bekar bir polis, genç ve dediğiniz gibiyse cevresi tarafından beğenilen güzel amirini niye reddetsin?!
her ikinizin de hakkında hayırlısı
gidince bastan daha zor olur ama alışırsınız umarım rahatlıkla

Çok sağolun aynen haklısınız :) ben zaten reddedilme değil sadece şunun için geç cevap verme olayını anlamadım o sebeple sinirlendim. İnsan gibi normal bişede yazabilirdi action a gerek yoktu..
Azcık totosunu kaldırdım farkındayım ama attık bitti.
Yani yolu açık olsun.

Bir arkadaş ta tecacüz olayını yazmış ( buradan o olayı çözeriz beraber bu konu üzerine artık konuya cevap veren arkadaşım ? )
Ben karakolda değilim başka suçlarla uğraşıyorum.

birincisi ben sizin arkadasiniz degilim, ben size siz diye hitap ettim; siz bana sen diyemezsiniz. ikincisi basin mensubuyum, ve evet burada - evde - iste - sokakta bizim her animiz gorevimiz geregi karsilastigimiz her sey munferit meselelerimizin onunde geliyor. Ve ayrica ben yanitimi "Allahım ne saçma bir insanım ben" demeniz uzerine yazdim; esas sacmaliginiz bu zaman olur diye...

Evet çok doğru.. Haklısınız :)

Çocukça davrandığını düşünüyorum merviş.geç cvp verdiyse verdi.normal davranmaya devam

Ben hayal aleminde yaşadığını düşünüyorum bu hikayenin başından beri.
Bence ne adamın senin sandığın gibi bir ilgisi vardı sana ne de sandığın gibi tavır aldı, bozuldu.
Sen adamı beğendin, her hareketini de buna göre yorumladın. "Aşık oldum" gibi iddialı cümleler kurdun, kendini de buna inandırdın.
Hiçbir yaşanmışlığın olmayan ve aşık olduğun insan için mal, kandırdı, yalancı gibi şeyler söyleyemezsin. Çünkü adam sana bir şeyler hissettiğini belli edecek bir cümle kurmadı, seni bir yere davet etmedi. Hatta senin davetini yanıtsız bıraktı, havada kaldı öyle.
Neyse sen aynen böyle devam gelin güvey olmaya Merve

Hıhı haklısınız :)

Profilinizde yönetici asistanı yazıyor ? Mesleğinizi farklı yazmamış mıydınız dün ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…