- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Konuşursada kendi bilir napiyim..Mervisssh komiser olduğunu bilmiyordum keşke yazmasaydin
İdari amirsin sen
Birileriyle konuşabilir bu durumu
O kadar çok örneğini gördüm ki
Kuzum benim :))Mervişcim nasılsın yine neler yaptın kzıım
Şu saçma sapan adamların popolarını kaldırmayın Allah aşkına. Beğenenim çok demişsin , beğeneni çok kızların ilgi gösterdiği adam 2 kuruşluksa bile hemen havalara girer, birden kaplan kesilir.
Salla gitsin üstünde durmaya değmez diyorum da her yerden silmeyeydin iyiydi.Şimdi daha da ego tavan yapmışsın. Şuna bak yüz bulamayınca triplere girdi demiştir içinden.
Silmek dışında iyi yapmışsın. İçinde kalacağına telefonda kalsın diyen büyük Türk düşünürüEses07 e katılıyorum.
Aslisahhh sen misinhic kaderin gülmedi be güzelim bence aşık olursanda bi sure belli etme kimseye pesinden iyice kosulmasini bekle çünkü seviyim sevileyim diye düşününce insan olacak işlerde olmuyor
Aynen..böyle şeyleri hemen yazıp totolarını kaldırıyorsunuz kusura bakmayın
adam niye ezik gibi dursun onu merak ettim[/QUOTE ]
Bilmem aşırı sessizleşti yani hiç böyle değil normalde hiç konulmuyor kimseyle
sadece konuşmak istemiyor bence ya da kendi problemleri vardır. sizden hoşlansaydı zaten mesajına dönüş yapardı.
mantıklı olmak gerekirse mesajı görmüş, yazmak için yazmış saatler sonra
kendimizi kandırmayalım bayanlar, sonrası daha da hayal kırıklığı
sen çok güzel oldun da sana güzel dediler diye sinirlenmez böyle adam, sinirleniyorsa köyde bıraktığı karısı ya da nişanlısı vardır yani
bekar bir polis, genç ve dediğiniz gibiyse cevresi tarafından beğenilen güzel amirini niye reddetsin?!
her ikinizin de hakkında hayırlısı
gidince bastan daha zor olur ama alışırsınız umarım rahatlıkla
Bir arkadaş ta tecacüz olayını yazmış ( buradan o olayı çözeriz beraber bu konu üzerine artık konuya cevap veren arkadaşım ? )
Ben karakolda değilim başka suçlarla uğraşıyorum.
Evet çok doğru.. Haklısınız :)birincisi ben sizin arkadasiniz degilim, ben size siz diye hitap ettim; siz bana sen diyemezsiniz. ikincisi basin mensubuyum, ve evet burada - evde - iste - sokakta bizim her animiz gorevimiz geregi karsilastigimiz her sey munferit meselelerimizin onunde geliyor. Ve ayrica ben yanitimi "Allahım ne saçma bir insanım ben" demeniz uzerine yazdim; esas sacmaliginiz bu zaman olur diye...
Çocukça davrandığını düşünüyorum merviş.geç cvp verdiyse verdi.normal davranmaya devamÇok sağolun aynen haklısınız :) ben zaten reddedilme değil sadece şunun için geç cevap verme olayını anlamadım o sebeple sinirlendim. İnsan gibi normal bişede yazabilirdi action a gerek yoktu..
Azcık totosunu kaldırdım farkındayım ama attık bitti.
Yani yolu açık olsun.
Hıhı haklısınız :)Ben hayal aleminde yaşadığını düşünüyorum bu hikayenin başından beri.
Bence ne adamın senin sandığın gibi bir ilgisi vardı sana ne de sandığın gibi tavır aldı, bozuldu.
Sen adamı beğendin, her hareketini de buna göre yorumladın. "Aşık oldum" gibi iddialı cümleler kurdun, kendini de buna inandırdın.
Hiçbir yaşanmışlığın olmayan ve aşık olduğun insan için mal, kandırdı, yalancı gibi şeyler söyleyemezsin. Çünkü adam sana bir şeyler hissettiğini belli edecek bir cümle kurmadı, seni bir yere davet etmedi. Hatta senin davetini yanıtsız bıraktı, havada kaldı öyle.
Neyse sen aynen böyle devam gelin güvey olmaya Merve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?