Cevap Vermedi.. :( Allahım ne saçma bir insanım ben ?

Sen komisersen çalışmanı cok begendim bana böyle elemanlar lzm vs...isle toplasan olayı...gitmem gerekiyor alışamadım dediyse allah bilir tabiki ama seni ne kadar düşünüyor ki diye düşünmedim degil

Bu mesajı arkadaşlığından hoşlandığınız için de yazmış olabilirsiniz. Mesela yani. Şimdi boşverin yazdıklarınızı. Bundan sonrasına bakalım. Hiç birşey olmamış gibi gayet eskiden olduğu gibi davranın. Ama çok da samimi olmayın. Asla ve asla mesaj veren veya kinaye eden laflar söylemeyin. Artık top onda. Siz yapacağınızı yapmışsınız. Üstüne giderseniz kaçar.

Sen komisersen çalışmanı cok begendim bana böyle elemanlar lzm vs...isle toplasan olayı...gitmem gerekiyor alışamadım dediyse allah bilir tabiki ama seni ne kadar düşünüyor ki diye düşünmedim degil
Yani düşünmüyor demek oluyor bu demi ?

Ne üstüne gitmesi asla konuşmuycam ki onunla yani yokmuş gibi davranıcam :)

Ya bayan olduğumuz icin hemen böyle degerlendirdim hani bizer hep sevdigimizin yanında olmak isteriz ya...ama bilemeyiz tabi belki kendine göre gecerli sebepleri vardir gitmek icin...keske açıkça konuşma imkanın olsa
Daha ne kadar açık olabilirim ki.. Artık umrumda diil

Ne üstüne gitmesi asla konuşmuycam ki onunla yani yokmuş gibi davranıcam :)
Ben de onu diyorum. Hiç konuşmamazlık yapma. Hiç birşey olmamış gibi yap. Gerekiyorsa konuş. Öbür türlü ondan ne kadar hoşlandığının altını çizersin sadece. O olmazsa da hayatının çok da güzel devam edeceğini anlasın.

bu konu hakkında yanılmışım. adam hoşlanıyor sanmıştım senden.. demekki amire yalakalıkmış derdi pislik adam.

Haha küçük bir sinek gibi mi? bence sakın öyle birşey yapmayın. Normal davranın.

yahu naptınız ne var bunda utanılacak ? ilanı aşk etmemişsiniz etseniz bile utanılacak bi şey yok ki.. huzursuz hissediyorsunuz sizi anlıyorum ilk defa yaşıyosunuz böyle bi durumu sanırım. ama rahat olun. mesajı cevaplayacak vakit kollayamamıştır. yoksa cevap verilemeyecek bi mesaj atmamışsınız.

giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir bu kadar kafana yormana gerek yok ohooo daha neler çikicak sadece bunun için mi üzüldün tövbee yarabbimm..:)

Evet durumları anlatıyorum en en en en güzel halimle süslü bir şekilde girdim ofise kafasını çevirdi şaşırmış mahcup gibi beni izledi öylece. Hiç pas vermeden odama masama geçtim. 3 tane devrem geldi ( erkek ) Hanfendi bu ne güzellik filan dediler sonra bu ceketini aldığı gibi hırsla çıktı gitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…