- 22 Ocak 2016
- 152
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi Mervissh91
-
Yani düşünmüyor demek oluyor bu demi ?Sen komisersen çalışmanı cok begendim bana böyle elemanlar lzm vs...isle toplasan olayı...gitmem gerekiyor alışamadım dediyse allah bilir tabiki ama seni ne kadar düşünüyor ki diye düşünmedim degil
Ne üstüne gitmesi asla konuşmuycam ki onunla yani yokmuş gibi davranıcam :)Bu mesajı arkadaşlığından hoşlandığınız için de yazmış olabilirsiniz. Mesela yani.Şimdi boşverin yazdıklarınızı. Bundan sonrasına bakalım. Hiç birşey olmamış gibi gayet eskiden olduğu gibi davranın. Ama çok da samimi olmayın. Asla ve asla mesaj veren veya kinaye eden laflar söylemeyin. Artık top onda. Siz yapacağınızı yapmışsınız. Üstüne giderseniz kaçar.
Ya bayan olduğumuz icin hemen böyle degerlendirdim hani bizer hep sevdigimizin yanında olmak isteriz ya...ama bilemeyiz tabi belki kendine göre gecerli sebepleri vardir gitmek icin...keske açıkça konuşma imkanın olsaYani düşünmüyor demek oluyor bu demi ?
Daha ne kadar açık olabilirim ki.. Artık umrumda diilYa bayan olduğumuz icin hemen böyle degerlendirdim hani bizer hep sevdigimizin yanında olmak isteriz ya...ama bilemeyiz tabi belki kendine göre gecerli sebepleri vardir gitmek icin...keske açıkça konuşma imkanın olsa
Sen komisersen çalışmanı cok begendim bana böyle elemanlar lzm vs...isle toplasan olayı...gitmem gerekiyor alışamadım dediyse allah bilir tabiki ama seni ne kadar düşünüyor ki diye düşünmedim degil
Ben de onu diyorum. Hiç konuşmamazlık yapma. Hiç birşey olmamış gibi yap. Gerekiyorsa konuş. Öbür türlü ondan ne kadar hoşlandığının altını çizersin sadece. O olmazsa da hayatının çok da güzel devam edeceğini anlasın.Ne üstüne gitmesi asla konuşmuycam ki onunla yani yokmuş gibi davranıcam :)
banada o gibi geldi yaşlarıda aynı, tepkileride aynı bilemedimAslisahhh sen misinhic kaderin gülmedi be güzelim bence aşık olursanda bi sure belli etme kimseye pesinden iyice kosulmasini bekle çünkü seviyim sevileyim diye düşününce insan olacak işlerde olmuyor
Haha küçük bir sinek gibi mi?Öyle işte öğrenmiş oldum. Şimdide işe gidiyorum :) ciddi sert bir amir var artık. Ona gelince hiç konuşmuycam tavır değil yani küçük bir sinek gibi görücem onu. Duygularıma karşılık vermediği için değil bana saatler sonra cevap verdiği için. "Yani adam sanmışım ama yanılmışım"
Aynen öyle :)bu konu hakkında yanılmışım. adam hoşlanıyor sanmıştım senden.. demekki amire yalakalıkmış derdi pislik adam.
yahu naptınız ne var bunda utanılacak ? ilanı aşk etmemişsiniz etseniz bile utanılacak bi şey yok ki.. huzursuz hissediyorsunuz sizi anlıyorum ilk defa yaşıyosunuz böyle bi durumu sanırım. ama rahat olun. mesajı cevaplayacak vakit kollayamamıştır. yoksa cevap verilemeyecek bi mesaj atmamışsınız.Kızlar konumu bilirsiniz. Birisi benle ilgileniyordu benden 8 yaş büyük. Hayatında kimse yok biliyorum.
Ben komser o polis.
Gel gelelim buradakilerin tavsiyesi üzerine
(Geçici görevle geldiği Eskişehir'den)
Keşke gitmesen hep burada İstanbul'da kalsan.. Yazdım.
Okudusaat 18.00 dan beri whatsaba girmedi, girmiyor. Çok çok kötüyüm..
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. O kadar utanıyorum ki yüzüne nasıl bakıcam ben ?
Cevap bile vermedi ne aptalımağlamaktan gözlerim şişti. :'(
( Gerçek anlamda ilgileniyordu)
Ben deli gibi aşık oldum yani resmen beni bağladı kendine.. 24 yaşındayım çevreme göre çok sevilen birisiyim. ( Ama şu düştüğüm duruma bakınabartmıyorum..)
Oda 32 yaşında.
Allahım al canımı kurtuliym((
Niye çıkardın ki adamıHer yerden çıkardım insta Facebookne aptalım.. Selam bile vermem bundan sonra
Saçmalama normal davranNe üstüne gitmesi asla konuşmuycam ki onunla yani yokmuş gibi davranıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?