- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Selamsız sabahsız pat diye sorduFazla sert olmamış mı? Çocuk bu tarz çıkışından sonra şok olmuştur. Tamam daha yeni tanışmada sorulmaz ama senin çıkış da fazla sert bence. En iyisi biraz yumuşat üslubunu, ikiniz de hatalısınız neticede. Ben olsam nazik ve yumuşak şekilde yazarım.
Selamsız sabahsız pat diye sordu
O an dusunduklerim ; "Bugün bu soruyu soran yarın ne kadar ileri gittin der"İşte densiz ama yine de sert topu göğsünde bir yumuşatsaydınDaha tanışmamızın başında böyle bir soru beni şaşırttı. Bu soruyu cevaplamak için erken olduğunu düşünüyorum.
Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..
Ben de ayıp olur dedim
O an dusunduklerim ; "Bugün bu soruyu soran yarın ne kadar ileri gittin der"
Bu da kimsenin haddine değil bence..Yine de ailem ısrar etti.ailesi sürekli aradi..sonra çocuk da gelince kararim değişir gibi oldu.ne var ki bugüne kadar yazmadi.
O an dusunduklerim ; "Bugün bu soruyu soran yarın ne kadar ileri gittin der"
Bu da kimsenin haddine değil bence..Yine de ailem ısrar etti.ailesi sürekli aradi..sonra çocuk da gelince kararim değişir gibi oldu.ne var ki bugüne kadar yazmadi.
Olabilir ama saçma değil mi?ailesi istedi diye yazıp yazıp kacmasi.gelip gitmesi..ben de ayıp olmasın diye yazayım o zaman...sadece ailesi istiyor diye gelmiş olmasın, yani gönlünü almak için pek bişey yapmıyor gibi, sadece ailesi istedi diye evlilik düşünecekse hoş olmaz senin için, evlendikten sonra sorunlar olabilir,
eğer gönlünü almak için bazı hamleleri olursa yalnız görüş dışarda bir kaç kere derim, çünkü ana babasının yanında farklı yalnızken farklı davranıyor olabilir
Öyle de yeri ve zama ı değildiKötü bi şey sormamış, genel bi şekilde anlatabilirdiniz neden ayrıldığınızı.
İçinize sinmeyen bir durum varsa bence acele etmeyin. ayrıc neden ayrıldığınızı babası babanıza sorabilirdi belki de babanız anlatmıştır, size yersiz zamansız ve olumsuz tavırla sorması düşündürücüÖyle de yeri ve zama ı değildi
Ayrıca üslubu hoşuma gitmedi.
Teşekkürler canimCanım erken olabilir ama evlilik niyetiyle girelen bir yol var.Bir şey varsa başta ögrenmek istemiştir siz de hiç tüyo vermeden ayıp olur diyince belki de düşünmek istedi.Bizim gelin de ayrılmış nişanlısından, biz de başta daha tanışma olayında sormadan, kendiler bahsetti sebebini de söylemişlerdi.Bir daha konusu açılmadı bile.Bir şans daha verin detaylı anlatmazsanız bile kısa ve öz olacak şekilde bahsedebilirsiniz.Hayırlısı olsun
Olabilir ama saçma değil mi?ailesi istedi diye yazıp yazıp kacmasi.gelip gitmesi..ben de ayıp olmasın diye yazayım o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?