- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Haziran ayından babasının benden bahsetmesi üzerine bana mesaj atti.uc sort gün konuştuk. Sonra uzun bir süre yazmadı. 1 ay ya da daha fazla tam hatırlamıyorum. Sonra ailesi ile geldi.ben yazar diye düşündüm fakat sonrasında yazmadı.geldiklerindrn iki ay sonra yazdı.İki ay önce tanıştınız, yazışmanızdan 1 ay sonra ailesiyle geldi, ailesiyle gelmesinden 2 ay sonra tekrar yazdı. Zamanlarda bir hata var
Öyle yaptım..kısa ama nazik bir şekilde cevap ver ve izle napıyor
Geldiklerinde duruşunu ,hareketlerini beğenmiştim .Açıkçası fiziksel olarak çok ilgimi çekmemişti.ama karakter daha önemli benim icin.Hoşunuza gittiyse cevap yazın sonra da bekleyin bakalım... Hayırlısı olsun hakkınızda
Hoşunuza gittiyse cevap yazın sonra da bekleyin bakalım... Hayırlısı olsun hakkınızda
1 ay sonraya cevap verin.
evlenmeye kalkarsaniz kac yila evlenirsiniz bilemeyecegim.
Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..Eski nişanlınla ilgili nasıl bir soru sordu?
Bence çocuk yazmadan yazma.
Aile zoruyla gelmiş gibi.
Yoksa yazardı mesaj.
Üstü kapalı söyleseydin atıyorum çok tartışıyorduk ayrıldım vs.Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..
Ben de ayıp olur dedim
Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..
Ben de ayıp olur dedim
Bahsetmiştim zaten.bi de bu tarz durumlar mesajla sorulmaz..pat diye sorunca sınır oldum.Üstü kapalı söyleseydin atıyorum çok tartışıyorduk ayrıldım vs.
Bende ayıp birşeyler sordu sandım.
Gereksiz sert çıkışmışsın.
Üstü kapalı söyleseydin atıyorum çok tartışıyorduk ayrıldım vs.
Bende ayıp birşeyler sordu sandım.
Gereksiz sert çıkışmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?