Cevap vermeli miyim?

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Iki ay önce bir bey ailesiyle benimle tanışmaya geldi.Bizim oralarda öyledir. Öncesinde de ara ara yazisiyorduk. Babalarımız arkadaş .babası beni anlatmış oğluna.. oğlu da sonra bana yazdı biraz. Yazışırken bana eski nişanlımı sordu. Sorması normal ama sorma şekli hoşuma gitmedi. Yeri ve zamanı var sonucta.iki üç gün yazmışmışız bana anormal geldi.sonra ben de bu soruya soğuk bir mesaj yazdim.bir daha da yazmadı bir ay boyunca
1 ay sonra ailesiyle geldiler .Ben de ikramımı hizmetimi güzelce yaptim.Sohbetimi muhabbettimi ettım ailesiyle filan.Acikcasi çocuğun o anki hal ve hareketleri hoşuma gitti. Ailem de istekli tabi..Benden ısrarla tanışmamu istedi ailem.Ama gelin görün ki çocuk mesaj atmadı ondan sonra..Ben de beğenmedi veya istemedi diye dusundum..onemsemedim. aradan 2 aya yakın zaman geçti. Şimdi tekrar yazmış.
Kafam karisik..

2 ay ki le yazışmışsa onun da hoşuna gitmemiştir. Erkeklerin bu tripvari egosu güldürüyor

İki ay önce tanıştınız, yazışmanızdan 1 ay sonra ailesiyle geldi, ailesiyle gelmesinden 2 ay sonra tekrar yazdı. Zamanlarda bir hata var

İki ay önce tanıştınız, yazışmanızdan 1 ay sonra ailesiyle geldi, ailesiyle gelmesinden 2 ay sonra tekrar yazdı. Zamanlarda bir hata var
Haziran ayından babasının benden bahsetmesi üzerine bana mesaj atti.uc sort gün konuştuk. Sonra uzun bir süre yazmadı. 1 ay ya da daha fazla tam hatırlamıyorum. Sonra ailesi ile geldi.ben yazar diye düşündüm fakat sonrasında yazmadı.geldiklerindrn iki ay sonra yazdı.

Hoşunuza gittiyse cevap yazın sonra da bekleyin bakalım... Hayırlısı olsun hakkınızda
Geldiklerinde duruşunu ,hareketlerini beğenmiştim .Açıkçası fiziksel olarak çok ilgimi çekmemişti.ama karakter daha önemli benim icin.
Hoşunuza gittiyse cevap yazın sonra da bekleyin bakalım... Hayırlısı olsun hakkınızda

1 ay sonraya cevap verin.

evlenmeye kalkarsaniz kac yila evlenirsiniz bilemeyecegim.

Bence gerek yok. Zaten üslubunu beğenmemişsiniz ilk başta...

Bence saygı ile ilgili bir problemi var adamın.
Beğense de beğenmezse de nezaketen bir şeyler yazabilirdi.

Bence bu farklı kızları deneyip deneyip sana dönüyor sanki. Yada aile zoruyla yazıyor. Benim içime sinmezdi senin yerinde olsam biraz da evlilikte aşkı sevgiyi filan önemsediğimden belki. Şunu da eklemek isterim bekarım, evli ablalarımız çok daha mantıklı yorumlar yapar senin için

Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..
Ben de ayıp olur dedim
Üstü kapalı söyleseydin atıyorum çok tartışıyorduk ayrıldım vs.
Bende ayıp birşeyler sordu sandım.
Gereksiz sert çıkışmışsın.

Eski nişanınızdan neden ayrildiniz?sorsam ayıp olur .u?Bayadır da nişanlı kalmışsınız..
Ben de ayıp olur dedim

Fazla sert olmamış mı? Çocuk bu tarz çıkışından sonra şok olmuştur. Tamam daha yeni tanışmada sorulmaz ama senin çıkış da fazla sert bence. En iyisi biraz yumuşat üslubunu, ikiniz de hatalısınız neticede. Ben olsam nazik ve yumuşak şekilde yazarım.

Bahsetmiştim zaten.bi de bu tarz durumlar mesajla sorulmaz..pat diye sorunca sınır oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…