Cevaplarınız Bizim İçin Çok Önemli

Topicim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
91
3
18
Buraya yazıp yazmamak arasında çok düşündüm ama hiç kimseye soramadık. Sorucağım şey için gerçekten çok üzgünüm arkadaşım için yazıyorum buraya yanlış anlaşılmasın lütfen. Arkadaşım sevgilisiyle beraber olmuş ne yaşadıklarını tam olarak bilmiyorum sürtünüyodu dedi sonra yatağa oturdğnda kan gelmiş ama içime girmedi hissetmedim acıda olmadı diyo daha önce kimseyle böyle bişey de yaşamamış öyle olsa hissederdim diyo gelen kan 1 hafta sürekli sürmüş adet gibi yani hiç kesilmedi diyo adette olmamış zaten sevgilisine söylemiş hayır girmedim diyomuş ama acaba girdide biz mi hissetmedik diyo. Kızlık zarının bozulup bozulmadığını merak ediyor ben evli olmadığım için bir yorum yapamdım size sormaya karar verdim. Kızlık zarı bozuldu mu yoksa adet kanı mıydı ? Tabi ki böyle bilemzsnz ama evli bayanların yinede tecrübeleri vardır kesinlikle. Sordğm soru için gerçkten özür diliyorum. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Git kuzum ya bal gibi birlikte olunmuş. Adet gününü bilmiyor mu da adet mi değil mi acaba diye düşünüyor? Yemiş bir halt arkasında dursun...

Girse hissederdi cunku hissetmeden girmesi imkansiz ne olursa olsun acısini hissediyorsun cunku.

özel bi jinekologa götür arkadaşını bazen sürtünme yoluyla da bozulma olabiliyor diye duydum

girdiyse bozulmuştur girmediyse öyle kolay kolay bozulabilen bişey değil. belki o anki şehvetle girdiğini hissetmemiş olabilirde belli olmaz yani kişiden kişiye değişebilir. içinde ki şüpheyi gidermesi için mutlaka doktora gitmeli

Zedelenmiş olabilir
Bence onlar tam olarak sürtünme yaşamamışlar, ilişkiye girilmiş ya da en azından denenmiş gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…