Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?
Kızlık zatından bir hafta kan geldiği nerde görülmüş? Komiksiniz valla. Tavana sıçradı diyenin bi tık altı olmuş bu.
arkadasm nekadar sehvetli olursa olsun o oraya girdimi kesinlikle hisseder surtunmeyle kizlik zarina hicbisey olmaz arkadasiniz kezban mi adet kanamasini ayit edemiyo kizlik zarinin kani adet kanikdan farkli olur onu hissediysn zaten icgudusel olarak(kendimi haydar dumen gibi hissettm)[/QUOTE
Oda bilemediği için korkmuş int den araştrmş kırmızıydı kan diyo sonra kahverengi olmuş
Tavana sıçradı diyen var mı gerçekten.
vardı burada
alnına süren vardı
yarım çaybardağı kadar kanadı diyen de vardı
nasıl ölçtüyse artık
Ben arkadşmn olayını anlatırken utana sıkıla anlattm onun isteğiyle ben yaşasam hiç anlatamzdm merak etmeyin. Şükür öyle bişey geçmedi başımdan geçmezde inş herkes kendine sonuçtaYoksa bu " benim değil bir arkadaşımın sorunu" tarzı mı
Ne dicem doktora diyor bende söyledim kendisine ama kendisi bilir içini rahatlatıcak yine kendisidoktora gitseniz ?
bence adet olmuş kız
tavanamı sıçramışKızlık zatından bir hafta kan geldiği nerde görülmüş? Komiksiniz valla. Tavana sıçradı diyenin bi tık altı olmuş bu.
okadar ileri gidecek ne var daha yaşı küçük..şimdide uğraş uğraş dur..dr hemen söyler gitsinde içi rahat etsin..Ne dicem doktora diyor bende söyledim kendisine ama kendisi bilir içini rahatlatıcak yine kendisi
kızlık zarından 1 hafta kan mı gelir ya.....
sürtünmeyle bozulacak bişey değil bu kızlık zarı...
Girince hissedilmeyecek bişey de değil...
Arkadasınıza söyleyin aman iyi korusun bekaretini....sevişsin sevişsin bakireyim demeye devam etsin...Lütfen zara dikkat edelim....
kısaca bekaretini koruyarak sevişmeye devam edebilir...
Tavana mi sicramis....Kızlık zatından bir hafta kan geldiği nerde görülmüş? Komiksiniz valla. Tavana sıçradı diyenin bi tık altı olmuş bu.
Haydariye hocam....arkadasm nekadar sehvetli olursa olsun o oraya girdimi kesinlikle hisseder surtunmeyle kizlik zarina hicbisey olmaz arkadasiniz kezban mi adet kanamasini ayit edemiyo kizlik zarinin kani adet kanikdan farkli olur onu hissediysn zaten icgudusel olarak(kendimi haydar dumen gibi hissettm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?