- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Bilmiyorum canımbenim anlamadığım zedelenme de kan mı geliyor? ya da bozulmuş olmuyor mu zedelenince de:S
Kesin derken[QUOTnmeyraufuk, post: 36856692, member: 514690"]Bence kesin bozuldu KESİN!!
cevaba hazırlıklı değilsin anladığım kadarıyla. E 1 hafta boyunca kanamış bozulmasın mı yani. Garanti![/QUOTE]Bu
Kesin derken
Anlamadım ??
Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?
Erkek gibi konuşmak değil evli değilim bilmiyorum. Arkadaşım hissetmedim acımadı da diyo bende hissetmemne imkanı var mı diyorum sadecehahah erkek gibi konusma ya ne demek hisseder mi her kadın bilir ne olcağını
Erkek gibi konuşmak değil evli değilim bilmiyorum. Arkadaşım hissetmedim acımadı da diyo bende hissetmemne imkanı var mı diyorum sadece
Kızlık zatından bir hafta kan geldiği nerde görülmüş? Komiksiniz valla. Tavana sıçradı diyenin bi tık altı olmuş bu.
Hadi canım
Hadi canım
Üzülüyorum onun adına ağlıyor sürekli peki girdiği zaman hissetmesi gerekiyo mu yani kesinlikle hisseder mi ?[/QUOTE]cevaba hazırlıklı değilsin anladığım kadarıyla. E 1 hafta boyunca kanamış bozulmasın mı yani. Garanti!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?