- Konu Sahibi evcilkaktus
ben yurumeyen evlılıklerde yok dogururum gunaha gıremem gibi bakıs acısıyla dolasanları anlamıorum sadece kendı egoları ıcın yapıolar bunu bı cok unlu nasıl sepet gibi tasıyosa cocukları yanlarında bu da aynen oyle bısey ya bi cocuga maddıyattan once manevı yonden cok ıyı bı hayat hazırlayamadıktan snra neden dogurucaksın ki ''gunaha girmıyım'' ınsanlar kendılerı ıcın bi hayat yakıolar farkında değiller . benm hamile kalmam mumkun bile deildi bu kouyu actıgımda da zaten msjlarda falan yazmıstım aklımdan bıle gecmıodu hamıle kalmak yada kalabılmem . ama dr a gıttıgımde hamıle oldugumu ogrenınce şok gecırdım nasıl olur dıe su an bu bebek mucıze bebek gibi bişey bnm ıcın ama gene soluorum şu haldeyken bile eger bıttıgıne ınandıgım bı evlılık yasasam mucıze falan dınlemem aldırırdım gene ,kendı zevklerım tatmın edemedıgım egolarım ıcın bi hayatı mahvetmezdim
canım kaç haftalık seninki,
durumunu ve şartlarını en iyi sen biliyorsun, ilerde pişman olacağın kararları alacağını sanmıyorum.
çünkü herkesin evliliğinde iyi veya kötü bir yaşanmışlık var, sabır var, tahammül var.Eleştirenleri eleştirmiyorum burda
fakat herkesin yaşanmışlığı ve kaldırabilecği yük farklıdır. Günah olarak söyleyenlere de şunu söylüyorum, eğer mutlu olsaydım
neden o bebeği aldırayım ki, neden boşanayım ki, vebali varsa bile en çok bu inş. bu duruma getiren malum şahıslara olur. Amin.