- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Hiç çocukça değilHayır cok çocukca olur diye düşündüm .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç çocukça değilHayır cok çocukca olur diye düşündüm .
sen çok fazla msj vs yazmıyorum diyorsun ama çok üstüne düşüyorsun böyle yapınca seni çantada keklik olarak görüyor kolay av olmaktan vazgeçmelisin, biraz kendini ağırdan satMerhabalar,
Konuya şöyle girmek istiyorum ; bir süredir biriyle konuşuyorum esasen akışa bırakmıştım , arkadaş ve sevgili arasındaydık . 23 yaşındayım bu arada belirtmek istedim . Her gün konuşuyorduk sık olmasada gün içinde muhakkak . Bu bey tip olarak beğendiğim biri gerçekten ve başta arkadaş olarak da tanıyabilirim diye düşündüm eski tavırlarımdan ve ilişkilerimden dolayı kendimi kaptırmamak adına . Gayet güzeldi , tatile gitti 20 gün orda da problem yaşamadık hergün konustuk aynı şekılde . Artık insanlara yaklaşımım ; bunaltmamak aradığında konusmak tarzıydı. Sonrasında ise baktım haftada 2-3 kez görüşüyoruz olabilir diye düşündüm . Bu konuşma da 2.5 aydır sürüyor. Buluştuğumuzda bir büyüğünün hasta olduğunu dile getirdi ancak öncesinde başka şehire gitmek için plan yapmış onuda soyledı bir gun sonrası için.Bende hastayı gör ve git falan dedim sonrasında beni takdir etti bunaltmadıgıma dair aradığımda onu acmadıgında ısım var diyor bende tabi üstelemiyorum dönüyordu kısa sürede . Bende dedim ki kısa sürede döndüğünde bir sorun tabı kı yok ancak uzun süre dönmezsen süphe duyarım dedim haliyle oda tasdikledi beni . O gün aksam spora gidecektı gitti eve gıdınce haber ver vs dedi gayet normal bir şekılde ayrıldık . Haber verdim oda spordan cıktım dedi . Ben ise ılgımı bellı etmk adına soğutma vucudunu falan dedım 9 da konustuk aksam 11.30 gibi geri döndü eve yeni girdim bavul hazırlayacagım diyerek. Bende tamam hava serin olur istersen hırka al dedm haklısın tamam tesekkurler dedi . Ve diğer gün oldu hıc mesaj yok bir şey yok bende 5 gibi mesaj attım hastayı sordum sonra saat 8 de yeniden attım merak ettim seni diyerek çünkü, yolda mı nerede bilmiyordum.hasta kişide lösemi oldugundan ona bir şey oldu sandım. Aksam baktım onlınedı 10dk falan bana yazmadı . Sabah aradım mesgule attı . Anlam veremedım kızlar hala da bısey demıyor ve orda burda instagram da gayet hıkayelerı acıyor , birseyleri begenıyor. Eger hasta kısıyle ılgılı olsa neden mesaj atmasın . Sizce durum nedir?
Bu arada çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen:)
Kesinlikle:) O vücudu kendine hasta birine yapıyordur.Bu erkekler az degil.Eminmisin hastaya gittigine. Elinle hazirlayip onu birine gondermis olmayasin..
seni deniyor olabilirMerhabalar
Konuya şöyle girmek istiyorum ; bir süredir biriyle konuşuyorum esasen akışa bırakmıştım , arkadaş ve sevgili arasındaydık . 23 yaşındayım bu arada belirtmek istedim . Her gün konuşuyorduk sık olmasada gün içinde muhakkak . Bu bey tip olarak beğendiğim biri gerçekten ve başta arkadaş olarak da tanıyabilirim diye düşündüm eski tavırlarımdan ve ilişkilerimden dolayı kendimi kaptırmamak adına . Gayet güzeldi , tatile gitti 20 gün orda da problem yaşamadık hergün konustuk aynı şekılde . Artık insanlara yaklaşımım ; bunaltmamak aradığında konusmak tarzıydı. Sonrasında ise baktım haftada 2-3 kez görüşüyoruz olabilir diye düşündüm . Bu konuşma da 2.5 aydır sürüyor. Buluştuğumuzda bir büyüğünün hasta olduğunu dile getirdi ancak öncesinde başka şehire gitmek için plan yapmış onuda soyledı bir gun sonrası için.Bende hastayı gör ve git falan dedim sonrasında beni takdir etti bunaltmadıgıma dair aradığımda onu acmadıgında ısım var diyor bende tabi üstelemiyorum dönüyordu kısa sürede . Bende dedim ki kısa sürede döndüğünde bir sorun tabı kı yok ancak uzun süre dönmezsen süphe duyarım dedim haliyle oda tasdikledi beni . O gün aksam spora gidecektı gitti eve gıdınce haber ver vs dedi gayet normal bir şekılde ayrıldık . Haber verdim oda spordan cıktım dedi . Ben ise ılgımı bellı etmk adına soğutma vucudunu falan dedım 9 da konustuk aksam 11.30 gibi geri döndü eve yeni girdim bavul hazırlayacagım diyerek. Bende tamam hava serin olur istersen hırka al dedm haklısın tamam tesekkurler dedi . Ve diğer gün oldu hıc mesaj yok bir şey yok bende 5 gibi mesaj attım hastayı sordum sonra saat 8 de yeniden attım merak ettim seni diyerek çünkü, yolda mı nerede bilmiyordum.hasta kişide lösemi oldugundan ona bir şey oldu sandım. Aksam baktım onlınedı 10dk falan bana yazmadı . Sabah aradım mesgule attı . Anlam veremedım kızlar hala da bısey demıyor ve orda burda instagram da gayet hıkayelerı acıyor , birseyleri begenıyor. Eger hasta kısıyle ılgılı olsa neden mesaj atmasın . Sizce durum nedir?
Bu arada çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen:)
Valla ben burda ne yalanlar gordum. Benim bir komsumda sevgilisini asker arkadasinin karisi burda hastaneye gelmis kalcak yeri yokmus diyerek kendi evine yatili getirmisti. Hatta karisina sevgilisi icin kiyafet bile aldirmisti. Yazik kadinin hic haberi yoktu. Seni uzmek icin demiyorum. Sdece her ihtimale acik il diye diuorum. Cunku 7/24 kadinin bakimini yapmiyorsa gunde en fazla yarim saat goruyordur. Mikrop kapmamasi ve dinlenmesi icin. Bu kadar nete girip size yazmiyorsa baska bir is vardirNerden bilebilirim ki söyledıgını soyledım. Hasta olanda babaannesi ve lösemi oldugunu soyledi.
Haklısınız da bu cok sacma degıl mı ınsan bır sey atar yani en azından kafasında da olsaAnlasilan bu bey sikbogaz edilmesi gereken erkeklerdenmis. Baskasi vardir hayatinda. Sizde ustune dusmediginiz icin rahatlikla halletmistir isini.
Zaten söylenecek bir sey bırakmadıBence kimsenin bı yerini kaldırmaya gerek yok aşkından ölmuyorsan bosveeerrrre. Gayet açık uzaklaşmış senden görüşmek istememis. Sen bilirsin ama bı kadına asillik yakışır arkasında dönmek değil...
Valla hastaysa hasta yani ben insanlık yaptım . Benden bir şey mi oldu dıye dusundum yanlıs anladıgı ancak o da yok yani .Valla ben burda ne yalanlar gordum. Benim bir komsumda sevgilisini asker arkadasinin karisi burda hastaneye gelmis kalcak yeri yokmus diyerek kendi evine yatili getirmisti. Hatta karisina sevgilisi icin kiyafet bile aldirmisti. Yazik kadinin hic haberi yoktu. Seni uzmek icin demiyorum. Sdece her ihtimale acik il diye diuorum. Cunku 7/24 kadinin bakimini yapmiyorsa gunde en fazla yarim saat goruyordur. Mikrop kapmamasi ve dinlenmesi icin. Bu kadar nete girip size yazmiyorsa baska bir is vardir
Adam aradıgımda dahı acmıyor . Onu gectım donmuyor:/Ona deki ananeye bende gecmis olsun demek istiyorum cok fazla uzuldum. Bir goruntulu konustur beni onunla deyin. Bkalim ne diyecek.
Gercekten bayıldıgından demıyorum sadece açıklama olmadan sureklı olması beni yıldırdı.Karşına hakettiğin biri çıktığında iyiki olmamış dersin
Süreklı başıma bu geldıgınden artık , sebepsız gıtmelerden dolayı bıktım.Beyefendinin aynı anda mavi boncuk dağıttığı birkaç kişi olabilir. O hasta olayı da mavi boncuk dağıtırken siz sürekli arayıp rahatsız etmeyin diye uydurulmuş bana kalırsa, sizi de yedekte tutuyor aklınca. Bence tekmeyi basın gitsin, 23 yaşındasınız daha böyle tiplerle şimdiden sinirinizi yıpratıp aşka küsmeyin, erkeklere karşı güven probleminiz olmasın.
Aradığında dönmüyorsa sıkıntı var. Hikaye falan paylaşmasa Allah korusun babaanneye bir şey oldu da yazamadı diyeceğim ama öyle bir durumda yok. Bence sen fazla takılma bu duruma. Yok var say. Kokusu çıkar yakında nasıl olsa.Adam aradıgımda dahı acmıyor . Onu gectım donmuyor:/