Merhaba kızlar...15 ay geride kaldı ve hala burnumla çok mutluyum...Birkaç resim ekledim bakabilirsiniz..
Canım çok teşekkür ederim..Evet çok mutluyum...İnşallah sende çoook memnun kalırsın ameliyatından..Herkes için bunu diliyorum...
cevoo merhaba bende ne yazıkki 3. operasyonumu olucam ve banada kaburgadan kıkırdak koyucaklar sana bısey sormak ıstıyorum kaburgadan alınan kıkırdagın ılerıde erıme ıhtımalı varmıymıs emre beye bu konuda bısey sordunmu ben artık makalelerı bıle okuyorum doktorların ve ılerde erıyebılme ıhtımalı oldugu yazıyo emre bey bu konuda hıcbısey soyledımı sana.su anda mesela senın burnunda bı kuculme degısıklık soz konusumu ve konulan kıkırdaklar dısarıdan bellı oluyomu bılgı verırsen cok sevınırım acayıp moralım bozuk[/QUOTE
Canım ben ameliyatımı olalı 16 ay oluyor ve konan kaburga ve kulak kıkırdaklarda bir erime yok ve olacak gibi de gözükmüyor..Hiç moralini bozma bu yüzden..Ne bir küçülme ne de eğrilik söz konusu değil, için rahat olsun..Taş gibi duruyor..Bu söylediğin oraya konan kıkırdağın beslenip beslenmemesi ile alakalı sanırım..
cevoo arkadaşlık teklifimi kabul edersen sevinirim, ağustosta bende emre beye ameliyat olucam resimlerini görmek isterim.
bende selinle aynı durumdayım
bize en iyi cevabı cevoo verbilir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?