cevoo merhaba bende ne yazıkki 3. operasyonumu olucam ve banada kaburgadan kıkırdak koyucaklar sana bısey sormak ıstıyorum kaburgadan alınan kıkırdagın ılerıde erıme ıhtımalı varmıymıs emre beye bu konuda bısey sordunmu ben artık makalelerı bıle okuyorum doktorların ve ılerde erıyebılme ıhtımalı oldugu yazıyo emre bey bu konuda hıcbısey soyledımı sana.su anda mesela senın burnunda bı kuculme degısıklık soz konusumu ve konulan kıkırdaklar dısarıdan bellı oluyomu bılgı verırsen cok sevınırım acayıp moralım bozuk[/QUOTE
Canım ben ameliyatımı olalı 16 ay oluyor ve konan kaburga ve kulak kıkırdaklarda bir erime yok ve olacak gibi de gözükmüyor..Hiç moralini bozma bu yüzden..Ne bir küçülme ne de eğrilik söz konusu değil, için rahat olsun..Taş gibi duruyor..Bu söylediğin oraya konan kıkırdağın beslenip beslenmemesi ile alakalı sanırım..
neeee kaburgadan kıkırdak mııııııyoook ben vazgeçtiiimmmm galiba
Merhaba kızlar, uzun zamandır forumu takip edemediğim için resimlerimi kaldırmıştım..Ancak çok arkadaşlık telebi geldiği için resimleri görmek adına, tekrar yükledim birkaç tane..Yeni katılan arkadaşların görebilmesi için..fırsatım olursa yeni resimlerimden de eklerim daha sonra..
NefeS alma sorunum hiç yok. Ameliyat için en az 2-3 hafta ayırmalısın kendine normal hayata dönmek için. 5 günde tamponlar çıkıyor ama yinede burnun şişmemesi için flaster takılıyor bu da iki hafta falan kalıyor. Ben 6 gün hastanede yattım. Sonra sıklıkla geldim gittim istanbula. Ama şimdi hastanede kalınmıyor bildigim kadarıyla. Belki anlaşmalı bir yer gösterirler. Onu da doktor beyin asistaniyla görüşmelisin.
ne mutlu! ben de randevu aldım. görüşmeye gidicem bu hafta içinde. bir gün ben de ağzımı kapatım burnumdan sorunsuzca ve bol bol nefes alabilecek miyim? o günü öyle çok istiyorum ki.. yahut fotoğraflara rahatça poz verebileceğim günleri. eski halini koymuşsun ya fotoğraflara. ben ondan bi derece daha iyiyim ama burnun iki yani içeri çökmüş durumda.
bakalım doktor bey neler söyleyecek. ama yazdıklarının bana cesaret verdiğini ve emre beye dair ciddi bir güven oluşturduğunu bilmelisin
Merhaba kızlar;
Ben yaklaşık 3 aydır bu forumda dolaşıyorum..3. ameliyatımı olacağım..Revizyon olacak yani..Doktorumu bu forumda buldum ve 21 ocakta kalktım ıstanbula gittim görüştüm..Bütün kalbimle ona güveniyorum..En doğru kararı verdiğimi biliyorum..Doktorum Emre ılhan..Burnumun şimdiki halinin profilimde resimleri var.Bakabilirsiniz..Bana şans dileyin ve dualarınızı eksik etmeyin..Fotoğraflarını paylaşan ve ameliyatlarıyla ilgili süreçte bizleri bilgilendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum...Ve bu süreçte bana en çok destek olan arkadaşım Kellyr, en çok da sana..........olumunekankayizsmile 9 martta ameliyat oluyorum...
Canım konuyu söyle bir karıştırırsan ben ameliyat olalı epey oldu ve üzerinden de çok sular aktı. Şimdi bakıyorumda insan bazen çok büyük konuşuyor. Ben sana ne yazık ki kimseyi tavsiye edemicem. Ama inşallah en iyisini bulursun. Şansın açık olsun. Çok zor bu işler valla. Allah yardımcın olsun.
Canım konuyu söyle bir karıştırırsan ben ameliyat olalı epey oldu ve üzerinden de çok sular aktı. Şimdi bakıyorumda insan bazen çok büyük konuşuyor. Ben sana ne yazık ki kimseyi tavsiye edemicem. Ama inşallah en iyisini bulursun. Şansın açık olsun. Çok zor bu işler valla. Allah yardımcın olsun.
cevoo ne olur cevap ver.ben msj sayısı yüzünden foto da göremiyorum.bu cümleyi neden kurdun?bence herkesin kafası karıştı.yani sen ameliyat olalı 1,5 sene falan geçti sanırım.başta memnundun da şimdi bozulmalar mı oldu burnunda ve memnun değil misin?ne olur son kez açıkla öyle kapat konuyu.bunu bir yönlendirme olarak almıyacağım.yani yeni ameliyat olmuş kişilerden hep yorumlar okuyoruz da üzerinden epey geçmiş birinin yorumu bence çok değerli.lütfen rica ediyorum.
Sevgili arkadaşlar, sizi çok ama çok iyi anlıyorum.. Ancak ne yazık ki, bu işlerin sonuçları öyle altı ayda bir senede çıkmıyor ortaya..Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz, biliyorum.. Ben çok umutluydum, bu altı ay bir seneye yakın ameliyattan sonra böyle sürdü ama yer yer incelmeler ve değişmeler başlayıp dolgudan başka çaremin olmadığı bana söylenince çok sükutu hayale uğradım diyebilirim..Çok iyi düşünün kendiniz karar vereceksiniz elbette.. İyi araştırın.. Ama olacağın da önüne pek geçilemiyor sanırım..Ben artık kimseyi tavsiye edip insanların kararlarını etkilemek istemiyorum.. Ben de doktor arayışındayım çünkü malum.. Buldum gibi de.. Ama bir süre daha bekliycem.. Çok yoğun bir süreçten geçiyorum çünkü.. Pek çok alternatifiniz olsun ve hepsiyle tek tek görüşün.. Revizyon ilk ameliyatlardan çok daha pahalı olacaktır bunu da göze almak durumundasınız.. İnsan iyi ve sağlıklı olmak için çok yüksek paraları da gözden çıkarabiliyor, yeter ki artık sorun yaşanmasın.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..
Sevgili arkadaşlar merak edenler için resim koydum. Son durum bu. Havada kalmasın söylediklerim diye. Arkadaş listemdekiler görebilirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?