cevoo Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

Canım benim çooook teşekkür ederimmm...opuyorumnanaktan Kesinlikle desteğinizi hissediyorum..Ben de bütün kkyla gelişmeleri ve tabiki fotolarımı paylaşıcam..kaydirigubbakcemile5 :lepi: Herkese çoooook teşekkür ederim...Kızlar iyiki bu kk var yoksa Emre İlhanı nerden böyle detaylı araştırıp, karar verebilirdim:enbuyukkk:

cevocum ben de şimdi gördüm ameliyat tarihini..hadi bakalım tüm dualarımız seninle..hayırlısıyla kurtulcaksın inşallah..yaza da ben kurtulucam inşallah...sanırım son 2 gün dimi :) bi de özelden bana ne kadr ücret dedi emre bey atarsan sevinirim..

Canım benim çok teşekkür ederim...ınşallah sende biran önce olup kurtulursun hayırlısıyla...kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım pazartesiye ne kaldı şunun şurasında cevocum:)

Büyük güne bir kala nasılsın:))

Büyük güne bir kala nasılsın:))

Canım oldukça heyecanlıyım..İstanbuldayım ve biraz sonra ameliyattan önce son görüşme için doktorumun yanında olucam...İnşallah güzel olacak herşey....kaydirigubbakcemile3

Canım oldukça heyecanlıyım..İstanbuldayım ve biraz sonra ameliyattan önce son görüşme için doktorumun yanında olucam...İnşallah güzel olacak herşey....kaydirigubbakcemile3

Cnm şimdiden çok geçmiş olsun.. Puffun çok selamı var dersin :)

bizi habersiz birakma canim basarili bir ameliyat diliyorum

cnmm çok geçmiş olsun şimdiden,
dualarım seninle...iyi haberlerini bekliyoruz

cevoom yarın için bütün dualarımız seninle,biraz anne gibi öğüt vercem ama erken uyu stres yapma ve dua et,biz de ediyoruz canım:Saruboceq: bugün o berbat stresli geçen günlerinin son günü,iyi haberlerini bekliyoruz,çok çok öpüyorum canımmmm:teselli:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederimmm..Çok sağolun...Yatıcam şimdi...Dualarınızı bekliyorum...

cnmm yarınn süper geccekkk sevmedigin burnundan kurtulcan:)iyi haberlerini bekliyorum:)allaha emanet ol:)

Umarım herşey istediğin gibi gönündeki gibi çok güzel ve sağlıklı bi burunla olur. Bu kez olucak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…