öncelikle kardeşine Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun, sabret çıkacaktır karşına doğru olan kişi, senin gibi düşünen bir kaç arkadaşım var ve şuan ikiside doğru insanı buldular ve ikiside nişanlı ama önceden onlara sorsan çok umutsuzlardı kimseyle olmuyordu diye, sana tavsiyem bu konuya çok kafanı takmamalısın akışına bırakmalısın, kafaya takınca inan olmuyor, akışına bırak hiç düşünmemeye çalış hatta, zamanı gelince olur allahın izniyle, bir de bol bol dua et aklına geldikçe içinde hayırlısı diye
bende senle aynı yaştayım ..çocuk için bende endişeleniyorum ama onun dışında kalitesiz saçma sapan bir evliliktnse yalnız yaşamak daha iyi geliyor bana ...
ama senin piskolojin bozuk bence intihar etmeye kalkmalar falan ne bileyim ilginç ..bende çok sevdim çok aşık oldum ilişkide yaşadım alatıldım terk edildim sevdiğim insan evlendi ve çocuğu oldu .. bana ne nispetler yapıldı sanki benim suçummuş gibi . vurdukça vurdular .. ama ben her defasında daha güçlü kalktım düştüğüm yerden ...şimdi kendimi süper güçlü hissediyorum .. iyiki bunları yaşadım ..çok şşükür
kafaya takarsan bulman zorlaşır akışına bırak zaten zamanı gelince seni bulacak orta güzellik az yada çok güzellik önemli değil kimse karşısındakini bu yüzden sevmiyor zaten kalbin için seni seven biri çıkarsa işte o zaman evlilik olur ...elbet biri çıkacaktır karşına...belkide doğru yerlerde değilsindir :) ruh haline ve yaşam tarzına yakın kurs dernek vs yerler olabilir
Insanlari kafaya takma...tatile falan cik yeni hobiler bul kendini kesfet..ilk söylediğin konuda haklısın. öyle olmaktansa yalnız kalmak daha iyi.
intihar olayını kesinlikle tekrar yapmam.o durumlar 5 sene önce falandı. .. senin yaşadıklarından bu kadar güçlü kalkman da çok güzel.senin gibi yapmaya çalışıcam.
Ben korece alanında çalıştığım için etrafımdakiler Koreliydi.Hayatımda Türk le çıkmadım hiç.Ben isterdim ki; kendi kültürümden,dinimden biri olsun...birşey sorucam yabancı dediğin şu erkekler hangi ülkeden?
anladım canım .. bence karekter meselesi ya milliyetle ilgisi yok .. koreliler türklere benziyormuş zaten öyle diyorlar ..Ben korece alanında çalıştığım için etrafımdakiler Koreliydi.Hayatımda Türk le çıkmadım hiç.Ben isterdim ki; kendi kültürümden,dinimden biri olsun...
bence de milliyetle ilgisi yok ta, Korelilerin örf -adetleri hiç Türklere benzemiyor yani...anladım canım .. bence karekter meselesi ya milliyetle ilgisi yok .. koreliler türklere benziyormuş zaten öyle diyorlar ..
hiç koreli tanımadım canım ama benzer diyorlardıbence de milliyetle ilgisi yok ta, Korelilerin örf -adetleri hiç Türklere benzemiyor yani...
Bu korkuyla yaşanmaz ki yahu. istediğin zaman uygun kafana göre birini bulursan düşünürsün ne alakası var ki insanlar 38 inde bile çocuk sahibi oluyor. hayat kısa yaşamana bak.
geç olsun güç olmasın benim bi arkadaşım 18 yaşında evlendi çok severek evlendiler hemde hep özenirdim ama 3 yıl oldu şimdi evlilikleri bitmenin eşiğinde acele kararlar uyumsuz evlilikler o kadar çok var ki etrafta..inşallah kafana gönlüne göre biri çıkar karşına sosyal sitelerdede var aslında birçoğu sapık olabilir ama arada illaki evlenmek isteyen dürüst biri vardırakışına bıraktım zaten artık hayal bile kurmuyorum...
aslında sosyal biriyimdir.bir sürü kurslara ,derneklere gittim ama hep aynı sonuç.bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?