geç olsun güç olmasın benim bi arkadaşım 18 yaşında evlendi çok severek evlendiler hemde hep özenirdim ama 3 yıl oldu şimdi evlilikleri bitmenin eşiğinde acele kararlar uyumsuz evlilikler o kadar çok var ki etrafta..inşallah kafana gönlüne göre biri çıkar karşına sosyal sitelerdede var aslında birçoğu sapık olabilir ama arada illaki evlenmek isteyen dürüst biri vardır
ben de çevremdeki baskılardan dolayı "evde mi kalıyorum acaba?" diye düşüyorum..önüme gelen kimse yok mu? yok deyince hiç mi yok ? diye soruyor..aile desen ha bire dışarı çıkarken birini buldu mu acaba diye umutlanıyor..(sanki kayıp eşya gibi aranıp bulunacak bi şey de)..keza evlenen arkadaşlar veya evlenmek üzere olan arkadaşlar da bir başka davranıyor..
ve tüm bu baskılar, dışlamalar insanı hazır olmadığı bir olaya hazırmış gibi hissettiriyor..
şöyle çekilip dışardan kendime bakıyorum ben hazır mıyım aile kurmaya sorunları aşmaya veya birine aşık olup gözümü evliliğe kapatmaya...ve malesef henüz değilim..
her neyse arkadaşım,aynı dert yoldaşım... biz çokuz, kendini yalnız hissetme...ve inan evlilerin çoğunluğundan daha mutluyuz..biliyorum ki bi gün başkalarının dediği gibi koca bulmayacağız, diğer eşimizle karşılaşacağız.
çok güzel yazmışsın.inşallah...
ben de kötü bir evlilik yapmaktansa kız kurusu olmayı tercih ederim:)
"hiç mi yok?" sorusu ,beni de çıldırtıyor. he var 250 gram.sarayım mı ?tövbe tövbe:)
Ben daha da kotu durumdayim herhalde 31 yasindayim. Cevre baskisi cok sekilde dile getirilmese de bakislarda bile hissedilebiliyor. Su an iletisimde oldugum bir insan var ama ona karsi da maalesef birsey hissetmiyorum. Cok zorlasam da kendimi olmuyor, kalbim isinamiyor. Iliski diyemeyiz cunku ikimizde daha bir isim koymadik. O kisiye zaten benim durumumdan bahsettim..Aski biraktim zaten, hayatimda bir sefer asik oldum. Bir daha da olacagimi sanmiyorum ama kalbimin isinmamasi durumu beni dusunduruyor. Bu kisiye hayir dersem artik sittin sene baskasi cikmazmis karsima gibi geliyor. Ciddi ciddi mantik evliligini dusunuyorum, yurur mu orasini hic bilmiyorum. Calisan, kendi ayaklari ustunde durabilen bir bireyim sukur. Kendime de cok alistim, belki yalnizliga bile alistim. Oyle karmakarisigim ki ne yapsam ben de bilmiyorum...
evet haklısın..çevrende tanıştırmak isteyenler var mı onlarla tanış yada tiyatroya yazılmanı öneririm.ben 6 yıl tiyatro kursuna gittim ve ordaki dostluklarım o kadar güzel ki..aile gibiyiz onlarla büyük küçük biçok kişi var grubumuzda hayatımda gördüğüm ve yaşadığım en samimi dostluk hatta dostluk bile az kalır onlar benim ailem..belki orda bulursun ki bulamazsan bile aile edinmiş olursun kendineinşallah
sosyal sitelere karşıyım.mutlaka içlerinde ciddi olanlar da vardır ama geneli dalga geçme amaçlı olduğunu düşündüğümden risk alamam.
arkadaşına üzüldüm.benim çevremde genç yaşta evlenen ve çocuk sahibi olan mutlu çiftler var .iyi örnekler var etrafımda . 2 de kötü örnek var ve biri kendi anne-babam. hatta annem 26 yaşında evlenmiş ki ,o döneme göre geç bile sayılır
Annem 43 yaşında getirdi kardeşimi dünyaya.. Yani daha çok vakit var üzülme:) ben de 28 yaşındayım bu arada, aday adayım da yok, çocuk meselesi beni de düşündürmüyor değil ama n'apalım kısmet, önemli olan güzel bir evlilik yapmak, etrafımda bekar kalmadı onu geçtim benden 7-8 yaş küçükler bile evleniyor, kafaya takıp neden dert edeyim ki, herkes kapısını kapatınca kendi hayatını yaşıyor, dışarıya gösterilenlere aldanmamak lazım, rabbim hepimize hayırlı kapılar açar inşallah
30 genç daha yahu
evet haklısın..çevrende tanıştırmak isteyenler var mı onlarla tanış yada tiyatroya yazılmanı öneririm.ben 6 yıl tiyatro kursuna gittim ve ordaki dostluklarım o kadar güzel ki..aile gibiyiz onlarla büyük küçük biçok kişi var grubumuzda hayatımda gördüğüm ve yaşadığım en samimi dostluk hatta dostluk bile az kalır onlar benim ailem..belki orda bulursun ki bulamazsan bile aile edinmiş olursun kendine
şans birazda denk gelmesi gerek öyle olması için inş. istediğin gibi birini bulursunben o tanıştırma olaylarından hoşlanmıyorum. o zaman şartlanmış gibi oluyorsun ya. büyüsü bozuluyor.ben birisinden teklif almak, hatta nazlanmak falan istiyorum :) bana bile komik geliyor ama hayatımda yaşamadığım şeyler bunlar...
valla benim kadar kursa gitmiş insan yoktur herhalde.şu anda da hem dansa,hem spora gidiyorum. ne zamanım yeter ne de maddi gücüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?