Çevre bebek işine neden karışır

Balayindan döner dönmez başladı bu mevzu 2 aydır sabırla daha düşünmüyoruz diyorum bakalım ne zaman pes edecekler

Gecen komşu geldi bebeği var ayyyy bak ne şeker kucağına alsana çok yakışır sana dediler yok almiyim ağlar şimdi başım ağrıyor diyebildim sadece

xx ile (eşinle yani ) ortak kararımız kendimizi düzeltene kadar düşünmüyoruz bu ortak kararımız. allah olmayanşara versin de aynen bu cümleyi kur ve sus. Kem kümlere cvp verme. Cvp verirsen lastik gibi uzar daa uzarrr.

Yakında bunların çocuğu olmuyor diye laf çıkarırlar. Sorular btmez ikinci ne zaman yada
İki çocuk ayni cinse kızı bul erkeği bul, erkekse sünneti ne zaman vs. Ay bu insanlat neden herşeye karışır? Üç yaşında oğlum var soru timi başladı ikinci ne zaman bak yaşın geçiyor arası çok olursa olmaz ben çalışıyorum ilkine zor baktırdım anneme k.valideme. artık soranlara bakarsanız doğururum diyorum

kesin konuşmadığın sürece konu açılmaya devam eder (kendimden biliyorum)...

ben her hafta okul için şehir değiştirip otobüsle 6 saatlik yol gidip geldiğim halde "olsun, ne olacak" cevabını alıyordum. "haziran-temmuzdan önce olmaz" dedim eşim de soranlara aynı cevabı verdi okul var seneye kısmetse diye ve herkes sustu.

ileride çocuğa karar verdiğinizde de kimseye söylemeyin bence, birkaç ay geçse bile çevre baskısı olur neden olmuyor diye çünkü bu sefer onunla uğraşmak zorunda kalırsınız

Ya zaten 5 yaşında görümcem var çocuk özlemi yok bişey yok niye bu kadar ısrar ediyorlar anlamıyorum

Balayindan döner dönmez başladı bu mevzu 2 aydır sabırla daha düşünmüyoruz diyorum bakalım ne zaman pes edecekler

daha çokkk sabır lazım sana hemen susmazlar ki
ben 2,5 yıldır susturamadım gitti.kısır gelin diyen bile var.helebide istiyoruz olmuyo desek ohoooo dahada kudurcaklar

Bu gibi durumlarda kurtarıcı kelime: hayırlısı. İnanın daha fazlasını söylemenize gerek yok, açıklama yaparsanız konuşmanın uzamasına kendiniz neden olmuş olursunuz.

2 sene istemiyorum zaten ama hamile kalsam bile hemen söylemem belli olmaz bu işler ama ben hazır değilim bu baskılara dayanamıyorum iyice geriliyorum

biz istediğimiz halde 9 aydır olmuyor.bunu bildikleri içinde kimse sormuyor artık

Öff valla okurken bunaldım.
Hadi 2-3 yıllık evli olsanız bir nebze diyeceğim, aileler torun sevdasına düşmüş falan ama 2 aylık evlilikte tövbeler olsun yarabbi.
En kesin çözüm, gayet nemrut ve asık bir suratla "Henüz düşünmüyoruz." demek.
Karşı tarafın konuyu devam ettirmedeki ısrarına bağlı olarak daha da çirkinleşilebilir.

Bu gibi durumlarda kurtarıcı kelime: hayırlısı. İnanın daha fazlasını söylemenize gerek yok, açıklama yaparsanız konuşmanın uzamasına kendiniz neden olmuş olursunuz.

Allah ne zaman nasip eder belli olmaz dediğim de oldu o zaman da önce istemek lazım sen pek istemiyorsun diyorlar evet düşünmüyorum dediğim de evliliğin temelidir diyorlar

Ah bi yapabilsem herkese güleryüzlü yaklasiyorum bundan kaybediyorum sert olsam uzamayacak belki

Valma cnm eynen ben gibisin.. dısardan geldim 2aylk evliyken esim ailesi sülalesinin baskısıyla... 2aylık evliyken hamileydim zorla yani kabullenemedim çook ağladım 9ay neler cektim böbreğim sisti bulantı 9aysürdü.... hakkımı helal etmyorm yapanlara en iyisi lafı ağızlarına tıka ... bidaha lafını edemesinler... maleğim 2yasında çok sükür ama keske benim ne düsündüğümü düsünseler ve hayatıma karışmasalardı...

Çok üzüldüm ama meleginiz var artık :) ben hazır değilim bir de kariyerimi düşünmek zorundayım babama borçluyum bu konuda okumam için çok çile çekti beni iyi yerlerde görmek hakkı o yüzden çocuk dogurup eve kapanmak belki bir süre de olsa meslegimden uzak kalmak istemiyorum gerçi daha is bulamadım ama

Sert konusabilsem bi sorun olmaz ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…