Çevre bebek işine neden karışır

önce çocuk yapın derler ,bi kaç ay sonra doktora git derler, aaa bunun çocuğu olmuyo nazarcı bu diyip çocukları gizlerler lerlerde ler ler.....

önce çocuk yapın derler ,bi kaç ay sonra doktora git derler, aaa bunun çocuğu olmuyo nazarcı bu diyip çocukları gizlerler lerlerde ler ler.....

Insanlari anlamak neden bu kadar zor. Evlendiysek bu kararı verebildiysek ne zaman çocuk istedigimize de kendimiz karar verebiliriz ama bunu anlamiyorlar

Insanlari anlamak neden bu kadar zor. Evlendiysek bu kararı verebildiysek ne zaman çocuk istedigimize de kendimiz karar verebiliriz ama bunu anlamiyorlar
anlamazlar canım boşverr ya sustur ya da dediğim gibi derler de derler... aynen çok dertliyim çook..

3 yillik evliyim ben hala anlatamadim sen bir yolunu bulursan bana da soyle...
Birinciyi yapsam ikinci ne zaman der bu millet

3 yillik evliyim ben hala anlatamadim sen bir yolunu bulursan bana da soyle...
Birinciyi yapsam ikinci ne zaman der bu millet

3 yıl çocuk yapmadan dursam heralde kısır gelin diye dolasirlar allah hepimize sabır versin diyelim o zaman

Sizi rahatsız ediyorsa bir şekilde susturmanız gerek, belki eşiniz yardımcı olur. Sizin hayatınız, sizin bünyeniz. Belki çocuktan önce başka planlarınız var? Bu kadar hassas meselelerinizde "kimseye bir şey diyemem" diye düşünmeyin lütfen.

Kimseyi incitmeden susmalarini sağlamak istiyorum sert olursam kirilirlar

Bu bizim özelimiz nezaman istersek ozaman yaparız de
Eşimin Ailesi'de çocuk cocuk beynimi yediler bana değil başkasına söylüolarmoş gibi oralı olmadım
Enson kp açık açık elinizi çabuk tutun torun istiyorum dedi
Eşime o babana söyle bidaha torun derse biz beceremioruz demekki geleyimdr sizin yatağın başında izliyim nasıl yapılıo derim dedim
Ogün bugün torun lafı geçmedi

Haklısınız ama siz de inciniyorsunuz.. Tabii ki sert olun demiyorum aranızı kesinlikle bozmayın ama sizi de bu kadar etkilemesine izin vermeyin. Bir an önce işe girseniz biraz değişebilirler bence. Sabırlar dilerim

-- çünkü toplumun laf olsun torba dolsun şeysinden dolayı.

Lafa gelince kimsenin yatak odasında ne yaptığı sorulmaz, çok ayıp. Ama çocuk ne zaman? diye sormak normal.

Laf açılınca en az 2 sene düşünmüyoruz desin eşiniz, kendi ailesini o sustursun. Her duruma cevap bulmaya çalışan siz olmayın. Sonrasında zaten rahat rahat en az 2 seneyi yapıştırırsınız her defasında. Evliliğin temeli, yoksa sen istemiyormusun falan şeyleri 2 ayda canınızı sıkmış zaten.

daha dusunmuyoruz de bitir konuyu. bence abartiyorsun.

Neden çünkü boş insanlar ve çevrelerindekilerin hayatları dışında düşünecek daha önemli işleri yok.
Boş insanları ciddiye almayacak, kafaya takmayacaksın, en kolay çözüm bu.

Bekarken ne zaman evleneceksin, sıran geldi, evde kaldın derler..nişanlanırsın, düğün ne zaman derler...evlenirsin, ne zaman bebeğin olacak derler, birinciyi doğurursun, ikinciyi ne zaman yapıcan derler... Yani derlerde derler...

Bendd 4 aydır evliyim hem ailem hem eşimin ailesi hende kocaman geniş sülalemle aynı şehirdeyiz. Banada herkes soruyor şimdilik düşünmüyoruz zamano gelince diyorum tamm oluyor. Neden nu kadar rahatsız olunuyor anlamıyorum. Eltim kendisine çocuk soranlara sizene falan deyip bir daha konuşmuyordu. Yani kötü birşey yokki nazikçe cevap verip kapatabilirsiniz. Bekarken ne zaman nişanlancan nişanlıyken ne zaman evlencen evlenince çocuk ne zaman çocuk olunca ev ne zaman alıon ev olunca ikinci çocuk araba bitmezki.. hem insanlarda nabsın yani ne konuşsunlar iştr laf olsun torba dolsun...

Bana 2.cocugu niye yapmiyosun diyenlere yumurtamin kulbu yok diyorum
Kısırım diorum(yok oyle bise tabiki),laf ariyolar neticede bos insanlar

Aynı sözlerle 4 sene uğraştım. Genç, yaşlı, okumuş, okumamış herkesin beni görünce ilk sorusu çocuktu. Hamile kaldım da herkes rahatladı!
İnsanlar düşüncesiz canım. Kimin ne derdi var, çocuğa hazır mı, düşünmez.
Artık bozmaya da başlamıştım ben. Herkes için doğru zaman farklı, size göre hemen yapılması gerekebilir ama bizim için zamanı var diyordum. Sen hemen yaptın da başın göğe mi erdi dediğimde oldu:))
Daha karnımdakini doğurmadan şimdi de en popüler soru ikinciyi düşünüyor musun?
Bunu bir görelim beğenirsek ikinciyi yaparız diyorum!
Sorular asla bitmiyor. Akıl vermeler de...

Okul bittimi?? E bitince evlen hemen geç kalma
ne zaman evleneceksin
bebek yap hemen
Aaa hala bebek yok muuuu
Aaaaa kaç sene oldu hala mı bebek yok!!
ara verme ikinciyi de yap
Çok çocuk iyidir, en güzeli 3 tane yap!
Sen nasıl hamilesin çok az kilo almışsın
Yada çok kilo almışsın!
Hamileyken kıyafet alma iyi değil derler
Hala hazırlık yapmadınmı bebeğe , geç kalmışsın
2 sene emzir
1 sene emzir
6 ay emzirsen yeter
Aç bu çocuk
Çok zayıf bu çocuk
Üşür bu çocuk giydir
Terler bu çocuk üstünü çıkar
Yeteeeeeeeeerrrr!!!

Daha 4 ay olmuş yakında sende bıkarsın sorulardan:)
Bir de çocuğu olmayanları düşünsene. Ne kadar can acıtır sürekli bu sorularla karşılaşmak..

Daha 4 ay olmuş yakında sende bıkarsın sorulardan:)
Bir de çocuğu olmayanları düşünsene. Ne kadar can acıtır sürekli bu sorularla karşılaşmak..
konu sahibeside 2aylıkmış. Ayrıca on senelik ilişkim bunun en az 5 senesinde
Ne zaman evlenionuz lafını duydum. Zamanı gelince deyip kenara çekildim. Yani kimseyi kırmaya değermi diorum, yada kendini üzmeye. Evet bebeği olmayanlar için çom zor olabilir ancak herkes bilmiorki sonuçta. Yakın çevresinde bilenler zaten sormaz, bilmeyeninde ağzı torba değilki kalkıp bnm bebeğim olmuyor sormayın deyip daha da üzülceksin. Kısmet henüz düşünmüoruz deyip geçiceksin. Bende 2 sene kadar düşünmüyorum daha da çok maruz kalırım hiç de daralmıorum valla. Henüz değil rabbim ne zaman verirse diorum tertemiz. Kucağıma bebek veriorlar düğünde bayramda artık sendende beklioruz bek ne tatlı diorlsr evet çok tatlı maşallah kısmet deyip bebeği seviorum. Bişey kaybediyormuyum yooo incilerimmi dökülüyor bakayımmm yoooo... o zaman sorun yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…