- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Cevrenin karismadigi sey varmi da ?
önce çocuk yapın derler ,bi kaç ay sonra doktora git derler, aaa bunun çocuğu olmuyo nazarcı bu diyip çocukları gizlerler lerlerde ler ler.....
anlamazlar canım boşverr ya sustur ya da dediğim gibi derler de derler... aynen çok dertliyim çook..Insanlari anlamak neden bu kadar zor. Evlendiysek bu kararı verebildiysek ne zaman çocuk istedigimize de kendimiz karar verebiliriz ama bunu anlamiyorlar
3 yillik evliyim ben hala anlatamadim sen bir yolunu bulursan bana da soyle...
Birinciyi yapsam ikinci ne zaman der bu millet
Sizi rahatsız ediyorsa bir şekilde susturmanız gerek, belki eşiniz yardımcı olur. Sizin hayatınız, sizin bünyeniz. Belki çocuktan önce başka planlarınız var? Bu kadar hassas meselelerinizde "kimseye bir şey diyemem" diye düşünmeyin lütfen.
Pes etmezler benimkiler den biliyorum bu konuda acayip iradeliler maasallahBalayindan döner dönmez başladı bu mevzu 2 aydır sabırla daha düşünmüyoruz diyorum bakalım ne zaman pes edecekler
Kimseyi incitmeden susmalarini sağlamak istiyorum sert olursam kirilirlar
Kimseyi incitmeden susmalarini sağlamak istiyorum sert olursam kirilirlar
Bendd 4 aydır evliyim hem ailem hem eşimin ailesi hende kocaman geniş sülalemle aynı şehirdeyiz. Banada herkes soruyor şimdilik düşünmüyoruz zamano gelince diyorum tamm oluyor. Neden nu kadar rahatsız olunuyor anlamıyorum. Eltim kendisine çocuk soranlara sizene falan deyip bir daha konuşmuyordu. Yani kötü birşey yokki nazikçe cevap verip kapatabilirsiniz. Bekarken ne zaman nişanlancan nişanlıyken ne zaman evlencen evlenince çocuk ne zaman çocuk olunca ev ne zaman alıon ev olunca ikinci çocuk araba bitmezki.. hem insanlarda nabsın yani ne konuşsunlar iştr laf olsun torba dolsun...Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2 aylık evliyim kendi ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum iş arıyorum bi kaç yerden haber bekliyorum ve çocuğu mümkünse 2 sene kadar düşünmüyorum ama eşimin ailesi ve sülalesi beni bunaltiyor sürekli çocuk konusu açılıyor ve ben çok rahatsız oluyorum ama birsey diyemiyorum yapamıyorum kimseyi kırmak istemiyorum. Igne ile korunuyorum ama kendi ailem dışında bunu kimse bilmiyor (eşim hariç ) ben bu insanları kırmadan nasıl susturabilirim. Sürekli birilerini örnek gösteriyorlar yoldaki bebekleri gösterip bak ne sevimli sizinde olsun diyorlar. Daha evliliğe alışamadım diyorum ne olacak diyorlar bana bi yol gösterin
Daha 4 ay olmuş yakında sende bıkarsın sorulardan:)Bendd 4 aydır evliyim hem ailem hem eşimin ailesi hende kocaman geniş sülalemle aynı şehirdeyiz. Banada herkes soruyor şimdilik düşünmüyoruz zamano gelince diyorum tamm oluyor. Neden nu kadar rahatsız olunuyor anlamıyorum. Eltim kendisine çocuk soranlara sizene falan deyip bir daha konuşmuyordu. Yani kötü birşey yokki nazikçe cevap verip kapatabilirsiniz. Bekarken ne zaman nişanlancan nişanlıyken ne zaman evlencen evlenince çocuk ne zaman çocuk olunca ev ne zaman alıon ev olunca ikinci çocuk araba bitmezki.. hem insanlarda nabsın yani ne konuşsunlar iştr laf olsun torba dolsun...
konu sahibeside 2aylıkmış. Ayrıca on senelik ilişkim bunun en az 5 senesindeDaha 4 ay olmuş yakında sende bıkarsın sorulardan:)
Bir de çocuğu olmayanları düşünsene. Ne kadar can acıtır sürekli bu sorularla karşılaşmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?