- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
İşte bende borçluyum okulumu bıraktm söz verdim devam edicem die gecen yıl basladım baska bi bölüme geç kaldım baya bi...
Sert konusabilsem bi sorun olmaz ama yapamıyorum
yaparsın yaparsın tak etmesini bekleme ama şakayla karışık lafları sokuştur araya
düşünürsek ilk size haber vericez dekimse alınmaz bozulmaz merak etme
Benim de bir kızım var ikincisi olmayacakmı muhabbeti. Bıktım artık bende sizin gibi .Bebeğe bakmak kolay mı?Hem maddi hem manevi insanı yıpratıyor ve yap diye akıl verenlere al doğurdum 1 saat bakar mısın desen asla bakmazlar Laf olsun.İki kişi s..s yaparken üçüncüye bişey yemek düşer diyesim geliyor da diyemiyorum işte
sen oyle diyenlere aldiriş etme kibar bir dille suanda duşunmuyoruz diyebilirsin henuz yeni evlenmişşn aceleniz yokki çocuk Allah verecek olduktan sonra gene olur şimdi birbirinize ısınmaya çalişin iyice evliliginizi bi duzene sokun ona gore karar verirsiniZ bu devirde insan çocuk yapmaya bile korkuyor malesef olan çocuklara oluyor siz bir aile olmak için uygunmusunuz ilk once bunu çozunYa kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2 aylık evliyim kendi ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum iş arıyorum bi kaç yerden haber bekliyorum ve çocuğu mümkünse 2 sene kadar düşünmüyorum ama eşimin ailesi ve sülalesi beni bunaltiyor sürekli çocuk konusu açılıyor ve ben çok rahatsız oluyorum ama birsey diyemiyorum yapamıyorum kimseyi kırmak istemiyorum. Igne ile korunuyorum ama kendi ailem dışında bunu kimse bilmiyor (eşim hariç ) ben bu insanları kırmadan nasıl susturabilirim. Sürekli birilerini örnek gösteriyorlar yoldaki bebekleri gösterip bak ne sevimli sizinde olsun diyorlar. Daha evliliğe alışamadım diyorum ne olacak diyorlar bana bi yol gösterin
burunlarını karga gibi her boka sokarlar ama maddi destek iste böcek gibi kaçarlar.Bir daha bu çeşit laf konuşurlarsa eşimle karar vereceğim ne zaman yapacağıma deyin .Kendilerine böyle baskı yapıldı zamanında sanırım gelenek gibi herkese bebek diye baskı yapılıyor sanırım. Anlayamıyorum insanları
sen oyle diyenlere aldiriş etme kibar bir dille suanda duşunmuyoruz diyebilirsin henuz yeni evlenmişşn aceleniz yokki çocuk Allah verecek olduktan sonra gene olur şimdi birbirinize ısınmaya çalişin iyice evliliginizi bi duzene sokun ona gore karar verirsiniZ bu devirde insan çocuk yapmaya bile korkuyor malesef olan çocuklara oluyor siz bir aile olmak için uygunmusunuz ilk once bunu çozun
Ayyyy al benden bi tane daha, evlendiğimin ertesi günü başladılar,annesi sülalesi, k.v. Evimin çekmecesinden doğum kont. alıp çantasına kadar atmışlığı vardı, o derece karıştılar, sabırlar dilerim sizedeYa kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2 aylık evliyim kendi ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum iş arıyorum bi kaç yerden haber bekliyorum ve çocuğu mümkünse 2 sene kadar düşünmüyorum ama eşimin ailesi ve sülalesi beni bunaltiyor sürekli çocuk konusu açılıyor ve ben çok rahatsız oluyorum ama birsey diyemiyorum yapamıyorum kimseyi kırmak istemiyorum. Igne ile korunuyorum ama kendi ailem dışında bunu kimse bilmiyor (eşim hariç ) ben bu insanları kırmadan nasıl susturabilirim. Sürekli birilerini örnek gösteriyorlar yoldaki bebekleri gösterip bak ne sevimli sizinde olsun diyorlar. Daha evliliğe alışamadım diyorum ne olacak diyorlar bana bi yol gösterin
Teşekkür ederim Sizinkiler baya abartmislar gerçi benim gidip her ay iğne vurundugumu bilseler ne derler bilmiyorumAyyyy al benden bi tane daha, evlendiğimin ertesi günü başladılar,annesi sülalesi, k.v. Evimin çekmecesinden doğum kont. alıp çantasına kadar atmışlığı vardı, o derece karıştılar, sabırlar dilerim sizede
Benimkiler herkesin başına gelmez bi tanecik onlar bi tane:b valla ben baya papaz oldum öylelikle az sustularTeşekkür ederim Sizinkiler baya abartmislar gerçi benim gidip her ay iğne vurundugumu bilseler ne derler bilmiyorum
Benimkiler herkesin başına gelmez bi tanecik onlar bi tane:b valla ben baya papaz oldum öylelikle az sustular
Siz onlara her seferinde israrla suan bebek dusunmuyoruz derseniz onlarda soylemekten vazgecerler.Yeni evlenen her cifte bu muhabbet yapilir malesef.Zaman gectikce alisirsiniz.Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
Kötü örnek olmak istemem size , bende kötü olmak istemezdim( gerçi bizde baya baya problemler var) bebek konusunda en son ben doğurcam, anne baba olarak biz büyütücez, manen ve madden hazır olmak istiyoruz, birilerini hoşnut etmek için anne olamam bi daha bu konuda bişey duymak istemiyorum dedim. Etkiye tepkiAram kötü olsun da istemiyorum sussalar yeter bana
aşk olsun çevre karışmazmı bekarsın evlen derler, evlenirsin çocuk ne zaman dogurcak derler, dogurursun ikincisi ne zaman derler, ikincisini dogurursun sen korunuyomusun spiral taktırsana derler bir filmde dediği gibi "derler yavrum derler maymunda girmiş derler şeytanda girmiş derler"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?