Çevre bebek işine neden karışır

İşte bende borçluyum okulumu bıraktm söz verdim devam edicem die gecen yıl basladım baska bi bölüme geç kaldım baya bi...

Benim de bir kızım var ikincisi olmayacakmı muhabbeti. Bıktım artık bende sizin gibi .Bebeğe bakmak kolay mı?Hem maddi hem manevi insanı yıpratıyor ve yap diye akıl verenlere al doğurdum 1 saat bakar mısın desen asla bakmazlar Laf olsun.İki kişi s..s yaparken üçüncüye bişey yemek düşer diyesim geliyor da diyemiyorum işte

yaparsın yaparsın tak etmesini bekleme ama şakayla karışık lafları sokuştur araya
düşünürsek ilk size haber vericez de kimse alınmaz bozulmaz merak etme

Benim kaynanam eşimin öz annesi değil ve 5 yaşında kızı var ona diyorum sen yap biz severim diye ama babasına ya da diğer akrabalara birsey diyemiyorum

Kendilerine böyle baskı yapıldı zamanında sanırım gelenek gibi herkese bebek diye baskı yapılıyor sanırım. Anlayamıyorum insanları

sen oyle diyenlere aldiriş etme kibar bir dille suanda duşunmuyoruz diyebilirsin henuz yeni evlenmişşn aceleniz yokki çocuk Allah verecek olduktan sonra gene olur şimdi birbirinize ısınmaya çalişin iyice evliliginizi bi duzene sokun ona gore karar verirsiniZ bu devirde insan çocuk yapmaya bile korkuyor malesef olan çocuklara oluyor siz bir aile olmak için uygunmusunuz ilk once bunu çozun

Kendilerine böyle baskı yapıldı zamanında sanırım gelenek gibi herkese bebek diye baskı yapılıyor sanırım. Anlayamıyorum insanları
burunlarını karga gibi her boka sokarlar ama maddi destek iste böcek gibi kaçarlar.Bir daha bu çeşit laf konuşurlarsa eşimle karar vereceğim ne zaman yapacağıma deyin .

Zaten bende böyle yapıyorum eşimle alışma döneminde olduğumuzu biliyoruz evliliğin en zor zamanının ilk yıl olduğunu biliyoruz ve evliligimizi düzgün bir şekilde oturtmaya çalışıyoruz yoksa çocuk sevmiyor değilim ama vakti değil

Kendileri doğurup bakacak ondan karışıyorlar herhalde En iyisini yapıyorsunuz beklemekle acelesi yok sonuçta.

Insanlar illa ki konuşuyor susturmak zor. Net ve kesin olacaksın.

Ben de bir gün ne kadar bıktıysam eşimin kuzenine "ben doğursam sen mi bakacaksın?" diye yüksek sesle çıkış yapmıştım en sonunda.

Birikince iyi olmuyor arkadaşım. Önünü şimdiden alman lazım.
Ya da hiç cevap vermeyip duymazdan geleceksin.

Ayyyy al benden bi tane daha, evlendiğimin ertesi günü başladılar,annesi sülalesi, k.v. Evimin çekmecesinden doğum kont. alıp çantasına kadar atmışlığı vardı, o derece karıştılar, sabırlar dilerim sizede

Teşekkür ederim Sizinkiler baya abartmislar gerçi benim gidip her ay iğne vurundugumu bilseler ne derler bilmiyorum

Siz onlara her seferinde israrla suan bebek dusunmuyoruz derseniz onlarda soylemekten vazgecerler.Yeni evlenen her cifte bu muhabbet yapilir malesef.Zaman gectikce alisirsiniz.

aşk olsun çevre karışmazmı bekarsın evlen derler, evlenirsin çocuk ne zaman dogurcak derler, dogurursun ikincisi ne zaman derler, ikincisini dogurursun sen korunuyomusun spiral taktırsana derler bir filmde dediği gibi "derler yavrum derler maymunda girmiş derler şeytanda girmiş derler"

Aram kötü olsun da istemiyorum sussalar yeter bana
Kötü örnek olmak istemem size , bende kötü olmak istemezdim( gerçi bizde baya baya problemler var) bebek konusunda en son ben doğurcam, anne baba olarak biz büyütücez, manen ve madden hazır olmak istiyoruz, birilerini hoşnut etmek için anne olamam bi daha bu konuda bişey duymak istemiyorum dedim. Etkiye tepki

Ay çok güldüm derler valla diyorlar da ama bizde İnsanız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…