- 8 Mayıs 2013
- 138
- 26
- 53
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
çocuk olana kadar da kurtulamazsın bu sorulardan ama umursama bence. bir yıllık evliyim kayınvalidem her ay regl günümü takip eder oldu mu olmadı mı diye eşime sorar hiç bir şekilde kurtulamadık yani bu sorulardan
insanlar gerçekten çok acayip oluyor kedimisiniz siz vira bismillah der demez dokuz doğurasınız..Akıl fikir versin Rabbim bu evlenenlerin başına tüneyip hani çocuk diyen inasanları yahu..Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2 aylık evliyim kendi ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum iş arıyorum bi kaç yerden haber bekliyorum ve çocuğu mümkünse 2 sene kadar düşünmüyorum ama eşimin ailesi ve sülalesi beni bunaltiyor sürekli çocuk konusu açılıyor ve ben çok rahatsız oluyorum ama birsey diyemiyorum yapamıyorum kimseyi kırmak istemiyorum. Igne ile korunuyorum ama kendi ailem dışında bunu kimse bilmiyor (eşim hariç ) ben bu insanları kırmadan nasıl susturabilirim. Sürekli birilerini örnek gösteriyorlar yoldaki bebekleri gösterip bak ne sevimli sizinde olsun diyorlar. Daha evliliğe alışamadım diyorum ne olacak diyorlar bana bi yol gösterin
Allah ne zaman nasip eder belli olmaz dediğim de oldu o zaman da önce istemek lazım sen pek istemiyorsun diyorlar evet düşünmüyorum dediğim de evliliğin temelidir diyorlar
Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2 aylık evliyim kendi ailemden uzakta eşimin ailesi ile aynı şehirde yaşıyorum iş arıyorum bi kaç yerden haber bekliyorum ve çocuğu mümkünse 2 sene kadar düşünmüyorum ama eşimin ailesi ve sülalesi beni bunaltiyor sürekli çocuk konusu açılıyor ve ben çok rahatsız oluyorum ama birsey diyemiyorum yapamıyorum kimseyi kırmak istemiyorum. Igne ile korunuyorum ama kendi ailem dışında bunu kimse bilmiyor (eşim hariç ) ben bu insanları kırmadan nasıl susturabilirim. Sürekli birilerini örnek gösteriyorlar yoldaki bebekleri gösterip bak ne sevimli sizinde olsun diyorlar. Daha evliliğe alışamadım diyorum ne olacak diyorlar bana bi yol gösterin
arkadasim kendinizi hazir hissetmeden dusunmeyin derim.. ve buna esinizle karar verin.. onlar mi bakacak? sizin hayatinzn en onemli kararlarndan biri bu.. hem bence de biraz evliligin tadi cikarilmali, esler birbirine alismali..Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
Ya kızlar tam olarak dert değil sanırım emin değilim. Ben insanlara karşı çok sakin davraniyorum kimseye bişey diyemiyorum.
2,5 yıl olacak evleneli ilk 8 ay düşünmedik şuan istyoruz ve olmuyor evlendğim ilk günden bugüne kadar her gören ee nye yapmıyosun olmuyomu yoksa........ falan filan ne dediysem susturamadım tabi olmadğnı söylemedim bide o sorulara katlanamıcam artık girmiyorum ortamlara kimsenin evinede gitmiyorum çalşıyorum zaten zamanım yok Allahtan eşimin ailesinden uzaktayız onlarda telefnda baskı yapıyor eşim susturuyor artık.ama kendi ailem beni mahvettti valla sen takma he de geç canım kurtuluşun yok bu insanlar yapsanda konuşacak nasılsa
daha dusunmuyoruz de bitir konuyu. bence abartiyorsun.
Benim kayınvalidem doğum yaptığım
Sabah ikinci ne zaman diye sormaya başlamıştı zaten sezeryan olmuşum
canım yanıyor öyle bir baktımki yüzüne
sustu kaldı......
Demek isterdim ama o bakış ancak 7 ay susturabildi onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?