- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 30
- Konu Sahibi Biti Zdrava
-
İlişkiye karşı değilim ama olmak için de olmamalı bence. Çok haklısınız.Onlara ne ya?
Ailen destekcin ne guzel iste sen kpss ye odaklan.
Ama bu es zamanli olarak sevgilin olamayacagi demek degil.
Ya iliski ya kariyer diye keskin bir ayrim mi var?
Yıllarca hayalini kurdum bu mesleğin. Bence de yakışmaz.Kimsenin seninle böyle konuşmasına izin vermE.
Mesela bana ne arkadaşım ne ailem ne de konu komşu böyle salak salak şeyler söyleyemez. Söyleyen de ağzının payını alır
Sen neden izin veriyorsun?
Hak edeni susturmanin kibar- kaba-ima ederek-laf sokarak- güzelce konuşarak binbir tane yolu var. Bunların hiçbirini secmeyip, milletin çenesini buzemeyip 'elalem ne der' diye okumaktan vaz mi geçeceksin?
Sence bir öğretmene yakışacak hareket bu mu?
Anlayamıyorum yani,en kötü küser karşıdaki insan. Alınır, hakkında 'ona böyle dedim,bana böyle dedi' diye ona buna yakınır. Olur biter yani.
Sanki yaşım ilerlemiş gibi davranıyorlar. Gerçi bu kelimeyi de çok sevmiyorum. 20 yaşında hayallerini gerçekleştirenler de var 50 yaşında da.Takma kimseyi. Saçmalamışlar. Ben 22 yaşında mezun olduğum halde aktif iş hayatına atılmam 26. yaşıma tekabül etti. Devlet memuru olmam ise 33. yaşıma =) Bana da bu yaştan sonra ne atanması ne kpss'si diyenler oldu.
Bir ömür icra edeceğin bir meslek için emek verdiğin yıllar zaman kaybı değil. Al formasyonunu, atanmaya bak.
Tebrik ederim bende bir ara düşünüyordum yüksek lisansı ama öğretmen olma isteği daha ağır bastı :)30 yaşındayım hala Smm olmaya çalışıyorum stajyerim yani bir de yüksek lisans düşünüyorum.
Kimseye verilecek hesabımız yok bence.
Benim de tek hayalim atanıp öğretmenlik mesleğini icra edebilmek. Ben Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Öğretmen olablmek için bu şart. Yaşım kaç olursa olsun öğretmen olayım o yeter bana. Teşekkür ederim güzel sözmüş.Aklıma şu kesit geldi:
- Hiç bitmeyecek mi senin bu okuman?
- Bitmeyecek.
- Hiç mi?
- Hiç.
- Niyetin kâtip olmak mı yani?
- Hayır.
- Ya?
- İnsan olmak.
Boşverin ağzı olan konuşur. Akrabam 7 yılda üniversiteyi kazandı. 5 kere KPSS'ye girdi de öyle atandı. Ama şu an o kadar mutlu ki.
Tebrik ederim bende bir ara düşünüyordum yüksek lisansı ama öğretmen olma isteği daha ağır bastı :)
Dediğim kişi de sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuydu. Onun da sizin gibi en büyük hayaliydi. Çok severek ve isteyerek okudu. Her yıl çalıştı çok yıprandı ama eninde sonunda oldu. Elaleme kulak assa nasıl şu anki kadar mutlu olabilirdiBenim de tek hayalim atanıp öğretmenlik mesleğini icra edebilmek. Ben Edebiyat Fakültesi mezunuyum. Öğretmen olablmek için bu şart. Yaşım kaç olursa olsun öğretmen olayım o yeter bana. Teşekkür ederim güzel sözmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?